معرفی کتاب The Tenant
کتاب The Tenant نوشته فریدا مک فادن داستانی معمایی و پرتعلیق است که نشر خلوت با همکاری آباژور آن را منتشر کرده است. ماجرا در فضای معاصر آمریکا میگذرد و بر محور یک آپارتمان، مستأجر تازهوارد و گذشتهای مبهم شکل گرفته است. نویسنده با تمرکز بر روابط میان ساکنان، رازهای پنهان و نشانههای ظاهراً بیاهمیت، فضایی آکنده از سوءظن و ناامنی ساخته است. تنش روانی، تغییر مداوم ظن خواننده نسبت به شخصیتها و حضور یک حادثهی قدیمی در پسزمینه، شالودهی اصلی این اثر را تشکیل میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب The Tenant
رمان The Tenant جدیدترین تریلر روانشناختی فریدا مکفادن است که در مه ۲۰۲۵ (اردیبهشت ۱۴۰۴) توسط انتشارات Poisoned Pen Press در منتشر شده است. استقبال از این کتاب به حدی بود که بلافاصله پس از انتشار، بهعنوان یک پرفروش فوری نیویورک تایمز و ساندی تایمز معرفی گردید و نشریهی Strand Magazine در نقدی ۴ از ۵ ستاره به آن داده است. اگرچه برخی منتقدان و خوانندگان، نیمهی اول کتاب را «قابلپیشبینی» و «کند» ارزیابی کردهاند، اما تقریباً همگی بر «پیچش غیرمنتظره و غافلگیرکننده» و پایانبندی سریع و رضایتبخش آن اتفاق نظر دارند و آن را بهعنوان «یک تریلر روانشناختی بینظیر با تم انتقام و رازهای تلخ» توصیف کردهاند که «تا مدتها در ذهن خواننده باقی میماند».
خلاصه داستان The Tenant
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در کتاب The Tenant داستان با ورود یک مستأجر تازه به آپارتمانی شروع میشود که سابقهی خوشایندی ندارد. واحدی که حالا قرار است خانهی او باشد، پیشتر صحنهی حادثهای تاریک بوده است و ساکنان قدیمی ترجیح میدهند دربارهی آن سکوت کنند. مستأجر جدید در ابتدا تلاش میکند زندگی عادی بسازد اما صداهای مشکوک، نگاههای سنگین در راهرو و جزئیات پراکندهای که از زبان همسایهها شنیده میشود، آرامآرام تصویر دیگری از ساختمان نشان میدهد. هرچه پیش میرود، مرز میان تصادف و عمد، و میان سوءظن و واقعیت مبهمتر میشود و گذشتهی آن واحد، مثل سایهای سنگین بر زندگی اکنون میافتد.
چرا باید کتاب The Tenant را بخوانیم؟
کتاب The Tenant با تمرکز بر یک فضای محدود و تعداد کمی شخصیت، تعلیقی مداوم ایجاد کرده است که خواننده را وادار میکند مدام در قضاوت خود دربارهی آدمها تجدیدنظر کند. این اثر نشان میدهد چگونه یک مکان ظاهراً معمولی میتواند زیر لایهای از سکوت، خاطرهی خشونت و ترس را پنهان کرده باشد.
خواندن کتاب The Tenant را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب The Tenant به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای معمایی، فضاهای بستهی پرتنش و روایتهایی علاقهمندند که گذشتهی پنهان یک مکان یا یک خانواده را بهتدریج آشکار میکنند و از دنبالکردن جزئیات و سرنخهای ریز لذت میبرند.
درباره فریدا مکفادن
فریدا مکفادن (با نام اصلی سارا کوهن، متولد ۱ می ۱۹۸۰) نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز و پزشک متخصص آسیبهای مغزی است که به عنوان یکی از پرفروشترین نویسندگان جهان در سالهای اخیر شناخته میشود. او که در منهتن، نیویورک به دنیا آمده و در دانشگاه هاروارد ریاضیات و سپس در دانشگاه استونی بروک پزشکی خوانده است، فعالیت نویسندگی خود را در سال ۲۰۱۳ با کتاب شیطان لباس پزشکی میپوشد (The Devil Wears Scrubs) با نام مستعار «فریدا مکفادن» (که برگرفته از مخفف «فلوشیپ اند رزییدنسی الکترونیک اینتراکتیو دیتابیس» است) آغاز کرد. او که در بوستون با همسر و دو فرزندش زندگی میکند و یک گربهی سیاه دارد، تا سال ۲۰۲۳ به صورت تماموقت به پزشکی مشغول بود و پس از آن ساعت کاری خود را به یک تا دو بار در ماه کاهش داد تا بتواند به نویسندگی بپردازد.
مکفادن که در آوریل ۲۰۲۶ هویت واقعی خود را در مصاحبهای با «یواسای تودی» فاش کرد، گفت: «از اینکه مردم بحث میکنند که آیا من یک شخص واقعی هستم یا سه مرد، خسته شدهام. من یک شخص واقعی هستم و هویت واقعی دارم و چیزی برای پنهان کردن ندارم.» او که برندهی جوایز متعددی از جمله «جایزهی انجمن بینالمللی نویسندگان تریلر» (International Thriller Writers Award) برای بهترین رمان شومیز اصلی و «جایزهی گودریدز» برای بهترین تریلر شده است، تاکنون ۲۹ رمان از جمله مجموعهی پرفروش خدمتکار (The Housemaid) که در سال ۲۰۲۵ به فیلمی سینمایی با بازی سیدنی سوئینی و آماندا سایفرد تبدیل شد و بیش از ۴۰۰ میلیون دلار فروش داشت، نوشته است. کتابهای او به بیش از ۴۰ تا ۴۵ زبان ترجمه شده و بیش از ۹ میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشتهاند و او به عنوان دومین نویسندهی پرفروش بریتانیا در سال ۲۰۲۵ (پس از جولیا دونالدسون) با فروش ۲.۶ میلیون نسخه معرفی شد. با وجود افشای هویت واقعی، او اعلام کرده است که همچنان با نام مستعار «فریدا مکفادن» به انتشار کتابهایش ادامه خواهد داد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب The Tenant و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | The Tenant |
| تعداد صفحهها | ۲۸۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۸۰۰۰ تومان |
| زبان کتاب | انگلیسی |
| برچسب | پرفروشهای نیویورک تایمز، ادبیات ایالات متحده آمریکا |
معمولی بود، پیچ های داستان های این نویسنده، بعد از خواندن چند تا از کتابش، دیگه تکراری میشن