کتاب بیا پیش من بمان نسرین سیج + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:نسرین سیج
انتشارات:نشر پنجره آبی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب بیا پیش من بمان

کتاب بیا پیش من بمان نوشته‌ی نسرین سیج با تصویرگری سوبی بوسا و ترجمه‌ی فاطمه عبدالهیان داستانی کوتاه درباره‌ی یک لاک‌پشت کوچک و خانواده‌اش است که نشر پنجره آبی آن را منتشر کرده است. این کتاب برای گروه سنی ۵ سال به بالا در نظر گرفته شده و در چند صفحه‌ی مصور و رنگی ماجرایی ساده و عاطفی را روایت کرده است. تمرکز آن کتاب بر رابطه‌ی نوه و مادربزرگ، نگرانی برای سلامتی عزیزان و لذت باهم‌بودن است. تصویرها نقش مهمی در پیشبرد داستان دارند و متن کوتاه و مناسب برای خواندن بلند در کنار کودک است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بیا پیش من بمان

کتاب بیا پیش من بمان داستان لاک‌پشتی به نام تندای است که در آب زندگی می‌کند اما خانه‌اش داخل یک درخت است. نویسنده نسرین سیج در این کتاب با کمک تصویرهای رنگی سوبی بوسا و ترجمه‌ی فاطمه عبدالهیان دنیای ساده و صمیمی این لاک‌پشت کوچک را نشان داده است. تندای همراه دوستش بوسی تمام روز بازی می‌کند و در همین فضای شاد است که خبر ناراحت‌کننده‌ای می‌رسد: پوسته‌ی لاک‌پشت مادربزرگ صدمه دیده است. در کتاب بیا پیش من بمان مادر و پدر تندای تصمیم می‌گیرند پیش مادربزرگ بروند تا به او کمک کنند و پوسته‌ی لاکش را تعمیر کنند. بخش مهمی از داستان به انتظار تندای، دلتنگی برای مادربزرگ و شوق دیدار دوباره اختصاص دارد. در پایان دیدار، مادربزرگ با لبخند و حال بهتر برمی‌گردد و هدیه‌ای عاطفی به تندای می‌دهد: فلوت مورد علاقه‌اش را به او می‌سپارد. این هدیه نشانه‌ی پیوند عاطفی میان نسل‌ها و دعوتی به ماندن در کنار هم است. کتاب بیا پیش من بمان در چند صفحه‌ی کوتاه شکل گرفته و با تکیه‌بر تصویرها، گفت‌وگوهای ساده و موقعیت‌های روزمره، موضوع‌هایی مثل مراقبت از بزرگ‌ترها، همدلی، ترس از آسیب‌دیدن عزیزان و آرامش بعد از نگرانی را برای کودک قابل لمس کرده است.

خلاصه کتاب بیا پیش من بمان

در کتاب بیا پیش من بمان تندای لاک‌پشتی است که در آب شنا می‌کند اما خانه‌اش داخل یک درخت قرار دارد. او همراه دوستش بوسی تمام روز بازی می‌کند و زندگی آرامی دارد تا این‌که خبر می‌رسد پوسته‌ی لاک‌پشت مادربزرگ صدمه دیده است. مادر و پدر تندای برای کمک به مادربزرگ می‌روند تا پوسته‌ی او را تعمیر کنند و تندای در انتظار بازگشت آن‌ها می‌ماند. وقتی مادربزرگ برمی‌گردد تندای با نگرانی حال او را می‌پرسد و مادربزرگ با لبخند جواب می‌دهد. در پایان دیدار، مادربزرگ فلوت مورد علاقه‌ی تندای را به او می‌دهد و لحظه‌ای آرام و شاد میان آن‌ها شکل می‌گیرد که بر اهمیت باهم‌بودن و مهر خانوادگی تأکید کرده است.

چرا باید کتاب بیا پیش من بمان را بخوانیم؟

کتاب بیا پیش من بمان با زبانی کوتاه و تصویرهای روشن، موضوع‌هایی مثل نگرانی برای مادربزرگ، مراقبت از بزرگ‌ترها و ارزش هدیه‌دادن را برای کودک ملموس کرده است. این کتاب می‌تواند به گفت‌وگو درمورد بیماری، آسیب‌دیدن بدن و احساس دلتنگی کمک کند و درعین‌حال حس امنیت و آرامش را تقویت کند.

خواندن کتاب بیا پیش من بمان به والدین، مربیان مهدکودک و کلاس‌های ابتدایی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند درباره‌ی بیماری یا آسیب‌دیدن یکی از اعضای خانواده با کودکان ۵ سال به بالا صحبت کنند و احساس همدلی و دلبستگی خانوادگی را در آن‌ها پررنگ‌تر کنند.