کتاب من اگر روضه خوان بودم
معرفی کتاب من اگر روضه خوان بودم
کتاب من اگر روضه خوان بودم نوشتهی ملیحه سادات مهدوی شهری است. این کتاب را نشر کتاب جمکران منتشر کرده است. این اثر با بیانی صمیمانه و نگاهی عاطفی به بازخوانی مقتل و وقایع دههی اول محرم مینشیند. نویسنده با فرض قرارگرفتن در جایگاه یک روضهخوان، زاویهی دید را به سمت ناگفتهها و احساسات درونی اهلبیت، بهویژه حضرت زینب، تغییر میدهد و خواننده را به درک رنجها و فداکاریهای عاشورا دعوت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من اگر روضه خوان بودم
کتاب من اگر روضه خوان بودم نوشتهی ملیحه سادات مهدوی شهری، دربردارندهی یادداشتها و تأملاتی دربارهی وقایع ده شب نخست ماه محرم است. نویسنده در این اثر تلاش کرده است چارچوبهای مرسوم منبر را کنار بگذارد و با تکیه بر کلمات، روضههای مکتوب خلق کند. کتاب من اگر روضه خوان بودم بر ده محور اصلی منطبق بر شبهای دههی اول محرم و شام غریبان متمرکز شده است و با زبانی عاطفی و صمیمی، پیوند میان تاریخ، مصیبت و احوال درونی شخصیتهای واقعهی کربلا را پیش چشم مخاطب میگذارد.
در کتاب من اگر روضه خوان بودم، محوریت اصلی بیشتر مجالس بر نقش حضرت زینب و تدابیر ایشان در دل بحران استوار است. نویسنده با استفاده از منابع مقاتل نظیر لهوف، رویدادهایی چون ورود به کربلا، ماجرای حر بن یزید ریاحی، شهادت حضرت علیاصغر، حضرت علیاکبر، حضرت قاسم، حضرت ابوالفضل و شب عاشورا را روایت میکند. ساختار اثر به شکلی طراحی شده است که درک مستقیم دلهرهها و رنجهای نهفته در پشت صحنهی نبرد را برای مخاطب ملموس میکند و تصویری روشن و عاطفی از کاروان اهلبیت ارائه میدهد.
خلاصه کتاب من اگر روضه خوان بودم
کتاب من اگر روضه خوان بودم بر این ایده استوار است که کلمات ابزاری ماندگار برای ثبت رنج و جاودانگی تاریخ هستند. نویسنده در هر بخش، فرض را بر این میگذارد که اگر بر جایگاه روضهخوان تکیه میزد، بهجای بازگوییِ صرف جراحتها و وقایع دشوار، بیشتر به زوایای مغفول و احوالات درونی شخصیتها میپرداخت. پیام اصلی کتاب، بازخوانی دوبارهی فداکاریها، بهویژه نقش استوار حضرت زینب در سرپرستی کاروان، پناهدادن به زنان و کودکان و تحمل مصائب است؛ نوری که در اوج تنهایی و تاریکی دشت نینوا خاموش نشد.
چرا باید کتاب من اگر روضه خوان بودم را بخوانیم؟
چرا باید کتاب من اگر روضه خوان بودم را بخوانیم؟
- این کتاب زاویهی دیدی متفکرانه و متمرکز بر احوالات درونی اهلبیت در واقعهی عاشورا ارائه میدهد.
- این اثر به خوانندگان کمک میکند دغدغهها، عواطف و نقش محوری حضرت زینب را در وقایع کربلا دقیقتر دریابند.
- این کتاب پیوندی عمیق میان وقایع تاریخی عاشورا و احساسات عاطفی مخاطب برقرار میکند.
- این اثر روایتی ملموس و صمیمانه از مقاتل دههی اول محرم ارائه میکند.
کتاب من اگر روضه خوان بودم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
- علاقهمندان به ادبیات آیینی و متون مذهبی معاصر
- کسانی که میخواهند ابعاد عاطفی و رفتاری کاروان عاشورا را دقیقتر بشناسند
- کسانی که مایلاند رخدادهای محرم را با روایتی متفاوت از منابر سنتی مطالعه کنند
- علاقهمندان به نثرهای صمیمانه و تاملبرانگیز در حوزهی وقایع تاریخی عاشورا
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من اگر روضه خوان بودم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من اگر روضه خوان بودم |
| موضوع | تاریخ اسلام |