معرفی و دانلود کتاب مواهب نقص + خلاصه رایگان

کتاب مواهب نقص

غلبه بر کمال‌خواهی با پذیرفتن آن کسی که هستید

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب مواهب نقص

کتاب مواهب نقص (The Gifts of Imperfection) نوشته برنی براون، مبتنی بر تجربه‌های پژوهشی و شخصی نویسنده است و به مسئله‌ی کمال‌خواهی، شرم، آسیب‌پذیری و احساس ارزشمندی می‌رسد. این کتاب نشان می‌دهد پذیرش نقص، کنارآمدن با ترسِ کافی‌نبودن و ساختن رابطه‌ای صادقانه‌تر با خود، فقط یک ایده‌ی انتزاعی نیست و به انتخاب‌های روزمره گره خورده است. این کتاب را انتشارات ارجمند با ترجمه حمیدرضا کشاورز منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مواهب نقص

کتاب مواهب نقص نوشته‌ی برنی براون بر پایه‌ی سال‌ها پژوهش درباره‌ی شرم، ترس، آسیب‌پذیری و احساس ارزشمندی شکل گرفته است. نویسنده به سراغ این پرسش می‌رود که چرا بسیاری از آدم‌ها با وجود تلاش فراوان، همچنان خود را کافی نمی‌دانند. هسته‌ی اصلی اثر، مفهوم زندگی از صمیم دل است؛ یعنی زیستن از موضع ارزشمندی، نه از موضع اثبات‌کردن خود. در این مسیر، سه مفهوم شهامت، همدردی و ارتباط به‌ عنوان ابزارهای اصلی مطرح می‌شوند و بحث فقط در سطح تعریف باقی نمی‌ماند، بلکه با تجربه‌های زیسته، موقعیت‌های روزمره و کشمکش‌های درونی پیوند می‌خورد.

کتاب مواهب نقص در ادامه، رابطه‌ی میان کمال‌خواهی، تأییدطلبی، ترس از قضاوت و دورشدن از خود واقعی را باز می‌کند. برنی براون توضیح می‌دهد که چگونه تلاش برای بی‌نقص‌بودن، گاهی به‌ جای آرامش، فرسودگی و قطع ارتباط با خود و دیگران را به‌ دنبال می‌آورد. فصل‌های کتاب به موضوعاتی مانند عشق، تعلق، کافی‌بودن، مرزگذاری، پذیرش خود، سپاسگزاری، خلاقیت، بازی، استراحت و رهاکردن الگوهای بازدارنده می‌پردازند.

در متن، از ۱۰ راهنما هم صحبت شده است؛ راهنماهایی که قرار است به پرورش کیفیت‌هایی کمک کنند که زندگی را از حالت دفاعی و پرتنش، به‌ سمت صداقت و پیوند بیشتر ببرند. فضای اثر تحلیلی است، اما در عین‌ حال از روایت‌های شخصی و مثال‌های ملموس استفاده می‌کند تا مفاهیم انتزاعی به تجربه‌های قابل لمس نزدیک شوند.

خلاصه کتاب مواهب نقص

کتاب مواهب نقص از این نقطه شروع می‌کند که بسیاری از آدم‌ها زیر فشار کامل‌بودن، پذیرفته‌شدن و خوب‌ به‌ نظررسیدن، به‌تدریج از خود واقعی‌شان فاصله می‌گیرند. برنی براون با تکیه‌ بر پژوهش‌ها و تجربه‌های شخصی‌اش نشان می‌دهد که احساس ارزشمندی، از بی‌نقص‌بودن به دست نمی‌آید، بلکه از پذیرفتن آسیب‌پذیری، شناخت شرم و ساختن رابطه‌ای مهربانانه‌تر با خود شکل می‌گیرد.

مسیر کتاب از توضیح مفاهیمی مثل شهامت، همدردی و ارتباط می‌گذرد و بعد به عشق، تعلق، مرزها، پذیرش خود و رهاکردن عادت‌هایی می‌رسد که زندگی را فرسوده می‌کنند. پیام اصلی این کتاب این است که زندگی از صمیم دل، نتیجه‌ی یک تصمیم ناگهانی نیست؛ فرایندی است که با تمرین‌های مداوم و انتخاب‌های کوچک روزانه ساخته می‌شود.

چرا باید کتاب مواهب نقص را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب مواهب نقص را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی میان کمال‌خواهی، شرم و احساس کافی‌نبودن را به‌ صورت روشن بررسی می‌کند.
  • خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند بهتر بفهمد چرا تأییدطلبی و ترس از قضاوت، ارتباط با خود و دیگران را دشوار می‌کند.
  • این اثر مفهوم زندگی از صمیم دل را با مثال‌ها و موقعیت‌های روزمره توضیح می‌دهد، نه‌فقط با تعریف‌های کلی.
  • کتاب به موضوعاتی مانند مرزگذاری، پذیرش خود، عشق، تعلق، استراحت و خلاقیت در کنار هم نگاه می‌کند.
  • خواندن آن به درک دقیق‌تر تفاوت میان بی‌نقص‌بودن و ارزشمندبودن کمک می‌کند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند الگوهای فرساینده‌ی رفتاری خود را بهتر بشناسند.

خواندن کتاب مواهب نقص را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب مواهب نقص به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که با کمال‌خواهی و ترس از کافی‌نبودن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی شرم، آسیب‌پذیری و احساس ارزشمندی شناخت دقیق‌تری به دست آورند.
  • مخاطبانی که به موضوع رابطه‌ی میان عشق، تعلق و پذیرش خود علاقه دارند.
  • کسانی که در روابط شخصی یا خانوادگی با مسئله‌ی مرزگذاری و تأییدطلبی روبه‌رو هستند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که مفاهیم درونی و احساسی را با مثال‌های ملموس توضیح می‌دهند.

بخشی از کتاب مواهب نقص

«تمرین شهامت، هم‌دردی و ارتباط در زندگی روزمرهٔ ما باعث می‌شود که احساس ارزشمند بودن را در خود پرورش دهیم. نکتهٔ کلیدی در این میان "تمرین" است. مری دیلی، متخصص الهیات، می‌نویسد: "شهامت مانند ویژگی‌ای مهم است؛ شهامت عادت است و حُسنی بزرگ. شما آن را با انجام کارهای دلیرانه به دست می‌آورید. انگارکه شنا کردن را با شنا کردن یاد بگیرید. شما شهامت را با انجام شهامت می‌آموزید." هم‌دردی و ارتباط هم دقیقاً همین‌طور هستند. ما زمانی‌که با خودمان و دیگران هم‌دردی می‌کنیم، هم‌دردی را به زندگی‌مان دعوت می‌کنیم، و زمانی‌که به سراغ افراد دیگر می‌رویم و ارتباط برقرار می‌کنیم، احساس ارتباط برقرار کردن را می‌یابیم.

پیش از آن‌که این مفاهیم را تعریف کنم و بگویم‌که چطور کار می‌کنند، می‌خواهم به شما نشان دهم که آنها در زندگی واقعی چگونه در کنار هم قرار می‌گیرند. داستانی شخصی برای شما می‌گویم‌که دربارهٔ شهامت به سراغ دیگران رفتن است. و همچنین دربارهٔ هم‌دردی‌ای‌که با گفتن "من این را تجربه کرده‌ام" به دست می‌آید. و ارتباطاتی‌که حس ارزشمندی ما را به پیش می‌راند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مواهب نقص و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمواهب نقص
عنوان دیگرغلبه بر کمال‌خواهی با پذیرفتن آن کسی که هستید
عنوان در زبان مبدأThe Gifts of Imperfection: Let Goof Who You Think You're Supposed to Be and Embrace Who You Are
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهبرنی براون
مترجمحمیدرضا‬ کشاورز
انتشاراتانتشارات ارجمند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۰/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.