کتاب حضرت ایوب، حضرت شعیب، حضرت موسی و حضرت هارون علیهم السلام
خواندن نظراتمعرفی کتاب حضرت ایوب، حضرت شعیب، حضرت موسی و حضرت هارون علیهم السلام
داستان «حضرت ایوب، حضرت شعیب، حضرت موسی و حضرت هارون علیهم السلام» بابهای یازدهم، دوازدهم وسیزدهم از کتاب حیوةالقلوب علامه مجلسی (ره) است.
در قصههای حضرت شعیب علیه السلام:
در نسب آن حضرت خلاف است: بعضی گفته اند شعیب فرزند ((نوبه )) فرزند ((مدین )) فرزند ابراهیم علیه السلام است؛ بعضی گفته اند اسم پدر آن حضرت ((نویب )) است؛ بعضی گفته اند شعیب پسر ((میکیل)) پسر ((سیحب)) پسر ابراهیم علیه السلام است، و مادر میکیل دختر لوط علیه السلام بود؛ بعضی گفته اند اسم آن حضرت ((یثرون )) است و فرزند ((صیقون)) فرزند ((عنقا)) فرزند ((ثابت )) فرزند ((مدین )) فرزند ابراهیم است؛ بعضی گفته اند از اولاد ابراهیم نبوده است بلکه از اولاد کسی بود که ایمان به ابراهیم علیه السلام آوردهبود.
حق تعالی در سوره اعراف می فرماید: ((فرستادیم بسوی اهل شهر مدین برادر ایشان شعیب را، گفت: ای قوم! عبادت کنید خدا را، نیست شما را خدائی بجز او، بتحقیق که آمده است بسوی شما حجت واضحه از جانب پروردگار شما، پس تمام بدهید کیل و ترازو را، کم مکنید از مردم چیزهای ایشان را و افساد منمائید در زمین بعد از آنکه خدا آن را به اصلاح آورده است، این بهتر است برای شما اگر ایمان و اعتقاد دارید. و منشینید بر سر راهی که تهدید کنید و منع نمائید از راه خدا کسی را که اراده ایمان به خدا داشته باشد، و اگر خواهید که راه خدا را به مردم باطل بنمائید. و به یاد آورید وقتی را که اندک بودید پس خدا شما را بسیار گردانید، و نظر کنید که چگونه بود عاقبت افسادکنندگان، و اگر بوده باشد که طایفه ای از شما ایمان آورند به آنچه من فرستاده شده ام به آن، و طایفه ای ایمان نیاورند، پس صبر کنید تا خدا حکم کند در میان ما و او، که خدا بهترین حکم کنندگان است.
حکمتهای تقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام جوادعلیهالسلام (راه زندگی ۱۲)
جواد محدثی
زندگانی امام حسن مجتبی (ع)احمد احمدیبیرجندی
حکمتهای نبوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله (راه زندگی ۲)جواد محدثی
نمازهای مستحبیمهدی عباسی
تفسیر آیات نماز؛ جلد دومعلی اکبر وحیدی
حکمتهای صادقی : ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام صادقعلیهالسلام (راه زندگی ۹)جواد محدثی
هوش و حواس گل شب بو برای من کافی ستعلی باباچاهی
حکمتهای کاظمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام کاظم علیهالسلام (راه زندگی ۱۰)جواد محدثی
زیارت عاشورا در نگاهی دیگرغلامرضا حیدریابهری
مجموعه اشعارعلی صائمیان
الشمس و القمر بحسبانعلی صائمیان طالقانی
مجموعه اشعار و دل نوشته هاعلی صائمیان
دیوان اشعار صائمعلی صائمیان
آئین نگارش فیلمنوشتحمیدرضا اکبری (ژرفبین)
رویای استانبولمریم خانی
هشت فیلمنامه فیلم کوتاهحمیدرضا اکبری