«بدترین کتاب دنیا (انفجار)» اثر محمود گلکار فرد، با موضوع مثبتنگری در زندگی، سعی دارد به شما ثابت کند که میتوانید در بدترین شرایط نیز احساس رضایت کنید و اگر امکانات مناسب و کافی در دسترس ندارید از ادامه رسیدن به اهداف خود باز ننشینید؛ زیرا راههایی هست که هنوز شما نمیدانید و آنها را کشف نکردهاید.
در این اثر یادمیگیرید که:
«استمرار»، شما را درمانده و خسته نکند و آن چه شما از آن به پشتکار یاد میکنید همان استفادهی آرمانی از مستمرات است. استمرار و سماجت در تکرار، تجربیات شما را آن چنان افزایش میدهد که خودتان نیز باور نمیکنید. و این قانون زندگی است: «تکرار شبانهروز». پس با آن کنار بیایید و از آن نهایت بهره را ببرید، چون زندگی شما دیگر تکرار نمیشود.
شما قادرید آیندهی خود را پیشبینی کنید. هر کسی که میگوید این امر غیرممکن است هنوز خود را نشناخته و نیروهای درونی خود را بارور و باور نکردهاست. در آغاز این راه امکان دارد دچار سختی شوید، اما اصلاً نترسید، کسِل و ناامید نشوید، زیرا تمام اینها برایتان لذتبخش خواهدبود. پس، از استرس، اضطراب، خستگی و مشکلات در راه رسیدن به هدف نترسید و از پای نایستید. شما یادمیگیرید و خواهید توانست با تمامی آنها کنار بیایید و از موقعیتی که دیگران آن را طاقتفرسا تصوّر میکنند نهایت رضایت را داشتهباشید و در زمان دستیابی به آنچه میپنداشتید، احساس سبکی خاصی به شما دست میدهد، بی آنکه از گذشته خود زجر کشیدهباشید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بدترین کتاب دنیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
به نظرم این کتاب واقعااااا بدترینه! 😐😐😐😐😐... خودش فهمیده دیگه! اصلا دوست نداشتم موضوعاتی که تو کتاب بهش پرداخته بودن و همچنین قلمش...
این کتاب باز به من ثابت کرد که از نویسنده ایرانی تو این زمینه کتاب نخونم.. چرت مفت
عالی
به قول خودش بدترین با اون کتابت