دانلود و خرید کتاب والله متم نوره؛ کاوشی در ابعاد الهی، تمدنی و مهدوی حرکت عظیم اربعین حسینی (جلد اول)
تصویر جلد کتاب والله متم نوره؛ کاوشی در ابعاد الهی، تمدنی و مهدوی حرکت عظیم اربعین حسینی (جلد اول)

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب والله متم نوره؛ کاوشی در ابعاد الهی، تمدنی و مهدوی حرکت عظیم اربعین حسینی (جلد اول)

کتاب والله متم نوره؛ کاوشی در ابعاد الهی، تمدنی و مهدوی حرکت عظیم اربعین حسینی (جلد اول) را انتشارات کتاب جمکران منتشر کرده است.

درباره کتاب والله متم نوره

«وَاللهُ مُتِمُّ نورِه» جلد نخست از یک مجموعهٔ ۳جلدی دربارهٔ کاوشی در ابعاد الهی، تمدنی و مهدوی حرکت عظیم اربعین حسینی است. این کتاب، مجموعه نوشتارها و سخنرانی‌های ارائه‌شده در کنگرهٔ بین المللی لقاء الحسین (علیه السلام) است.

جریان عظیم اربعین در سال‌های اخیر توجهات بسیاری از جهانیان را معطوف خود ساخته است؛ برخی عاشقانه کمر همت بسته و در تحقق این مسیر، زندگی سالیانه خویش را سامان داده اند، برخی از دور نظاره کرده و دستی بر آتش آورده‌اند، برخی با ایجاد جریان سکوت و بایکوت خبری تلاش کرده‌اند که از گسترش این معنا در عالم جلوگیری کنند و برخی نیز عزم بر منحرف‌ساختن و ناکارآمدکردن این سیل عظیم نورانی دارند. غافل از آنکه خورشید فروزان نه با دمیدن و سرپوش گذاشتن مشرکانه به کنار می‌رود و نه با سکوت نابخردان از شعاع فروزانش کاسته می‌شود؛ چراکه «و الله متم نوره».

آری! این سفره عظیم، منتی است الهی! گویی پاسخی است از جانب خدای متعال به عطش و نیاز فرهنگی جامعه توحیدی که بهره از آن مسیر تاریخ بشریت را تغییر داده، موازنه قدرت در عالم را به گونه‌ای شگرف متاثر ساخته و جبههٔ حق را با دمیدن نفحه‌ای آسمانی حیاتی تازه می‌‌بخشد تا عبور از «پیچ تاریخی» سهل گردد و حرکت به سوی سرزمین مطلوب هموارتر.

خواندن کتاب والله متم نوره را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهندگان حرکت عظیم اربعین حسینی (ع) پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب والله متم نوره

«شخصی پیش من آمد و گفت: حاج آقا! من همه برنامه های دینی را قبول ندارم؛ ولی یک چیز را خیلی قبول دارم و آن هم امام حسین علیه السلام است. من امام حسین علیه السلام را با جان و دل قبول دارم. بنده هم از همین راه وارد شدم و ایشان را نصیحت کردم و اثر کرد. حرکت اباعبدالله علیه السلام و قیام و جذبه ایشان، زلزله ای در این عالم ایجاد کرده که همه موجودات عالم را به حرکت درآورده است. اینها مصادیق همین فراز از زیات اربعین است که «امام حسین علیه السلام خون قلبش را برای هدایت مردم نثار کرد»؛ امامی که وارث همه انبیاء و اوصیاء است و همه خوبی های آنها در وجود مبارکش جمع است. در واقع، این طور نبود که یک فردی را کشتند؛ بلکه عزیزترین فرد نزد خدا را کشتند؛ بنابراین، از زمان حضرت آدم علیه السلام مصیبت امام حسین علیه السلام همواره زنده بوده است و مسلّم بدانید که این حرکت سال به سال پر رونق تر هم می شود. یکی از حرکت های مدبرانه رهبر بزرگوار انقلاب همین بود که این ظرفیت حسینی را با بیانات خود به حرکت در آوردند و این راهپیمایی اربعین را تشویق و تبلیغ کردند که الحمدالله الان می بینید سیل عظیم جمعیت هر ساله برای زیارت کربلا به راه می افتد.

***

بنده یادم نمی رود که در سفری این سعادت نصیب حقیر شد تا با عده ای از اهل علم و مدرسین حوزه نجف پیاده از نجف به کربلا برویم. مسیر ما هم از کنار شریعه می گذشت. یکی از دوستان که با ما همراه شدند، فرزندی داشت که خیلی کوچک بود. وقتی می خواستیم حرکت کنیم، این کودک خیلی اصرار کرد که با ما بیاید. به او گفتیم که این کار برایش سخت است و ما می خواهیم پیاده برویم؛ امّا اصرار کرد و ما هم او را همراه خود بردیم. کنار شریعه که رسیدیم، عرب هایی که به استقبال می آمدند، همین که این کودک را می دیدند، گریه می کردند. یکی از آنها به دوست ما گفت: حاج آقا! چرا بچه را آوردی؟ من گفتم: چه کار کنیم، امام حسین علیه السلام هم فرزندانش را آورده بود. با شنیدن این جمله به گریه می افتادند و بر سر و سینه می زدند.»