کتاب صلوات بر پیامبر عامل قدسی شدن روح
خواندن نظراتمعرفی کتاب صلوات بر پیامبر عامل قدسی شدن روح
مسلّم در راستای سلوک الیالله نظر به انسانهایی که سراسر وجود آنها نمایش پاکی و کمال میباشد بسیار کارساز است، و ذات مقدس رسول خدا(ص) و ائمه معصومین(ع) چنین انسانهایی هستند. حال اگر ذکر و فکر انسان تماماً نظر به آنها باشد، عملاً سیر روحانی او به سوی آنها خواهد بود و به کمک نور توجه به پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) به راحتی از ظلمات دنیا عبور خواهد کرد و با حقایق عالم وجود روبهرو میگردد.
کتابی که در اختیار عزیزان قرار دارد تلاشی است برای نگریستن به ذات مقدس پیامبر و ائمه معصومین(ع) و چشمبرنداشتن از آنها که توسط استاد طاهرزاده بیان و تنظیم شده است، تا در عین توجه دادن به جایگاه روحانی وجود اقدس رسول خدا(ص) معنی صلوات برای آن حضرت و اهل بیت ایشان روشن گردد و إنشاءالله وسیلهای باشد تا عزیزان با معرفت لازم متذکر به ذکر شریف «صلوات» گردند و از برکات فوقالعادة آن برخوردار شوند.
خویشتن پنهان: شرح ده نکته از معرفت نفس
کربلا مبارزه با پوچی هااصغر طاهرزاده
هدف حیات زمینی آدماصغر طاهرزاده
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
یک صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید. دعوا ها و دل گیری هاتون رو بزارید کنار و با هم مهربون باشید و دلاتون رو صاف کنید و شب خوش.
حقیقتا تمام چیزی رو که باید گفت کتاب در یک جمله کفته :صلوات بر پیامبر باعث قدسی شدن روح میشه . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
خداروشکر که مطالعه این کتاب روزیم شد ان شاالله دیگران هم مطالعه اش کنن.📑کتاب عالیه💖شاید دوباره خوندمش👌
عالی لطفاً همه آثار این نویسنده رو در طاقچه بگذارید
خداوند عزیز اولین نفر ی هستند که بر پیامبر رحمت صلوات می فرستند .پس ثواب صلوات خیلی زیاد است اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
واقعا کتاب مفید و تاثیر گذاریه پیشنهاد میکنم حتما مطالعش کنید
درود بر پیامبر مهربانی ها.
خیلی عالی بود.....کتاب درباره صلوات خیلی خوانده بودم...امااین کتاب اسراردیگری رافاش میکرد که من نمیدانستم😊😊😊☺☺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم👌💝💝💚💚
عالی
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم