کتاب قبیله رحمت
خواندن نظراتمعرفی کتاب قبیله رحمت
«قبیله رحمت» به قلم استاد اسماعیل شفیعی سروستانی، نقاط عطف تاریخ فرهنگی سلسله انبیاء و اوصیای الهی را با محوریت دعای ندبه بررسی کردهاست. این کتاب دربارهی نقطه عطفهای مهمّ در سلسلهی انبیای الهی از حضرت آدم(ع) تا حضرت خاتم(ص) است که بر اساس دعای شریف «ندبه» انتخاب شدهاست.
شفیعی سروستانی در تحلیل این دعا، به دنبال این است که به مخاطب بفهماند، آفرینش آدم با چه هدفی انجام شدهاست. او در این کتاب، به پنج نقطه عطف اشاره میکند: آفرینش حضرت آدم(ع)؛ تشکیل امّت واحده در دوران پیامبری نوح نبی(ع)؛ تاریخ مهمّ و فراموش شدهی حضرت ابراهیم(ع)؛ دوران عبرت آموز پیامبر موسی نبی(ع) تا ظهور عیسی مسیح(ع)؛ پیامبری و خاتمیّت محمّد و آل محمّد(ص).
اینکه این پنج نقطهی تاریخی، چه ارتباطی با هم دارند و همهی اینها در کل چه ارتباطی با دعای ندبه پیدا میکنند، سوالاتی هستندکه در این کتاب مختصر و مفید به آنها پاسح داده شدهاست.
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)
اسماعیل شفیعی سروستانی
سرزمینهای درگیر در واقعهی شریف ظهور (جلد اول)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد ششم: (شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد سوم، بنی اسرائیل و پیامبری)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد پنجم، ادوار رفته بر مسیحیت)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
پادشاهی بر زمین و آسمان؛ گستره و سیطره حکومت جهانی امام مهدی (عج)صالح الطائی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
زنجیرهای نامرئی (بحران فراگیر در شرق اسلامی و جهان تکحکومتی)اسماعیل شفیعی سروستانی
دانشستان؛ سرزمینهای درگیر در واقعه شریف ظهور (جلد دوم)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
غرب و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
پدران مهربان مااسماعیل شفیعی سروستانی
مثلث مقدس (راز دشمنی غرب با اسلام و مسلمانان)اسماعیل شفیعی سروستانی
درآمدی بر نقد مبادی علوم جدیداسماعیل شفیعی سروستانی
داستان ورزش غرب (سیر تحول تاریخی و فرهنگی ورزش غرب)اسماعیل شفیعی سروستانی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
برای شناخت بهتر جبهه حق و باطل در تاریخ با نگاه به دعای ندبه این کتاب رو پیشنهاد می کنم. واقعا خیلی برای من مفید بود. اگر سیر تاریخی زندگی پیامبران و درک بهتر این دعا براتون جذابه حتما بخریدش.
فوق العاده
اگر کسی مجموعه قبیله لعنت رو هم تونست بخونه از همین نویسنده است، قلم روانی داشت و خیلی در زمینه اعتقادی بهم کمک کرد تشکر میکنم از نویسنده عزیز