دانلود و خرید کتاب شیخ‌المحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابن‌بابویه، شیخ صدوق (ره)
تصویر جلد کتاب شیخ‌المحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابن‌بابویه، شیخ صدوق (ره)

کتاب شیخ‌المحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابن‌بابویه، شیخ صدوق (ره)

انتشارات:پژواک عدالت
امتیاز:
۵.۰از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شیخ‌المحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابن‌بابویه، شیخ صدوق (ره)

کتاب «شیخ‌المحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابن‌بابویه، شیخ صدوق (ره)» با سرپرستی علمی سیدمصطفی میرلوحی منتشرشده‌است و حاصل مجموعه مقالات برگزیده کنگره ملی شیخ صدوق(ره) است که اسفندماه سال ۱۳۹۵ در مرقد ابن بابویه برگزار شد. در این اثر ابتدا به شخصیت و ابعاد زندگانی شیخ صدوق(ره) پرداخته شده، سپس آراء علمی و اندیشه‌های فقهی، کلامی و تفسیری آن دانشمند برجسته مورد واکاوی قرارگرفته و در پایان کتاب‌ها و آثار آن فقیه نامدار و محدث بزرگ بررسی و معرفی شده‌است. در بخشی از این اثر آمده‌است: «او محمدبن علی‌بن حسین‌بن بابویه است؛ بی‌شک‌ بزرگ‌ترین محدث جهان تشیع که کتاب‌های روایی او بیشترین نقش را در حفظ آموزه‌های پیامبر (ص) و معصومین (ع) داشته‌است؛ نویسنده اثر مشهور کتاب فقیه من لا یحضره الفقیه که در شمار چهار کتاب مهم حدیثی شیعه یعنی «کتب اربعه» جای دارد. ابن بابویه در شهر قم رشد و نمو یافت و در سال ۳۸۱ هجری قمری یعنی بیش از هزار سال پیش، در آرامگاهی در شهرری به خاک سپرده شد؛ محلی که امروزه به دلیل حضور مقبره ایشان، به نام خود او یعنی ابن بابویه مشهور است.
سیّد جواد
۱۳۹۶/۰۸/۰۱

ای کاش اینجور کتاب ها بیشتر در طاقچه قرار بگیرند و بیشتر هم خوانده شوند

"ghadremotlagh"
۱۴۰۳/۰۴/۲۳

شیخ صدوق بزرگترین مرد زمان خودشون بوده..الحق که در حق شناساندن ایشون به بقیه اجحاف شده..ولی بخونید تا ببینید ایشون چه کسی بودن❤️‍🩹

پیامبر (ص): «دوستی علی بن ابی طالب علیه السلام گناهان شیعیان را میخورد همان طور که آتش هیزم را از بین می‌برد»
سیستماتیک
نخیر، [این‌گونه نیست که منافقان گمان کرده‌اند که با این که با تو به مخالفت می‌پردازند باز دارای ایمانند]، سوگند به پروردگارت که ایمان حقیقی نخواهند داشت تا آن‌گاه که تو را در اختلافاتشان حَکَم قرار دهند، و چون حُکم را بگوئی هیچ‌یک از طرفین دعوا در باطن و قلب خود احساس ناراحتی نکند و به حُکم تو خرسند باشد، چه آن کس که به نفع او حکم کرده‌ای، و چه آن کس که به ضرر او حکم کرده‌ای، و آن دو باید کاملا تسلیم حکم تو باشند، و در این صورت مؤمن خواهند بود.
سیستماتیک
اعتقاد ما در باب تقیه آن است که آن واجب است؛ هر کس ترک تقیه نماید مانند کسی است که ترک نماز نموده است. به امام صادق علیه‌السلام عرض شد: یا ابن رسول الله صلی‌الله علیه و آله و سلم ما می‌بینیم در مسجد مردی را که فاش دشنام به دشمنان شما می‌دهد و نامشان می‌برد. آن حضرت فرمود: چه مرض دارد؟ خدا لعنتش کند. ما را در معرض اذیت نیندازد.
سیستماتیک
پیامبر (ص): جبرئیل مرا آنقدر راجع به زنان سفارش نمود که گمان بردم نمی‌توان آنان را طلاق داد جز اینکه مرتکب زنا شوند (ج ۳، ص ۴۴۰).