کتاب شیخالمحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابنبابویه، شیخ صدوق (ره)
خواندن نظراتمعرفی کتاب شیخالمحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابنبابویه، شیخ صدوق (ره)
کتاب «شیخالمحدثین؛ ابعاد شخصیت و زندگانی ابنبابویه، شیخ صدوق (ره)» با سرپرستی علمی سیدمصطفی میرلوحی منتشرشدهاست و حاصل مجموعه مقالات برگزیده کنگره ملی شیخ صدوق(ره) است که اسفندماه سال ۱۳۹۵ در مرقد ابن بابویه برگزار شد. در این اثر ابتدا به شخصیت و ابعاد زندگانی شیخ صدوق(ره) پرداخته شده، سپس آراء علمی و اندیشههای فقهی، کلامی و تفسیری آن دانشمند برجسته مورد واکاوی قرارگرفته و در پایان کتابها و آثار آن فقیه نامدار و محدث بزرگ بررسی و معرفی شدهاست.
در بخشی از این اثر آمدهاست: «او محمدبن علیبن حسینبن بابویه است؛ بیشک بزرگترین محدث جهان تشیع که کتابهای روایی او بیشترین نقش را در حفظ آموزههای پیامبر (ص) و معصومین (ع) داشتهاست؛ نویسنده اثر مشهور کتاب فقیه من لا یحضره الفقیه که در شمار چهار کتاب مهم حدیثی شیعه یعنی «کتب اربعه» جای دارد. ابن بابویه در شهر قم رشد و نمو یافت و در سال ۳۸۱ هجری قمری یعنی بیش از هزار سال پیش، در آرامگاهی در شهرری به خاک سپرده شد؛ محلی که امروزه به دلیل حضور مقبره ایشان، به نام خود او یعنی ابن بابویه مشهور است.
حکمرانی اراده ها در فصل خصومت
راهنمایی اجرایی مشاوره پیش از طلاقمحسن ابراهیمی
مجموعه آزمون های رشته اسلحه شناسیریحانه حسن پور گلده
مجموعه آزمون های رشته امور بانکیامید قاسمی
ای کاش اینجور کتاب ها بیشتر در طاقچه قرار بگیرند و بیشتر هم خوانده شوند
شیخ صدوق بزرگترین مرد زمان خودشون بوده..الحق که در حق شناساندن ایشون به بقیه اجحاف شده..ولی بخونید تا ببینید ایشون چه کسی بودن❤️🩹