کتاب رژیم عضلهساز
معرفی کتاب رژیم عضلهساز
«رژیم عضلهساز» نوشته مائورو. دی. پاسکال، در ۶ فصل به چند و چون رژیم آنابولیک (عضلهساز) پرداختهاست از جمله تاریخچه و مزایای این رژیم و همچنین کاربرد و چگونگی عملکرد آن.
این کتاب هم به مانند بسیاری از متون تغذیه ای دیگر تلاش خود را بر ارائه راه حلی در درمان و کنترل چاقی و اضافه وزن مخاطبین خود قرار داده؛ اما اآن را می توان از چند حیث ممتاز و متمایز شمرد: اول اینکه به واسطه روان و آسان بودن متن کتاب شما به هیچ عنوان احتیاج ندارید برای فهم مطالب ارائه شده یک دوره آموزشی دانشگاهی مفصل را بگذرانید! کافی است تصمیم گرفتهباشید که از شر چربیهای اضافه خلاصشوید. دوم اینکه این کتاب مدعی است رژیم آنابولیک همزمان برای افراد عادی و ورزشکاران میتواند مفید و تاثیرگذار باشد و این یعنی شما احتیاجی ندارید در این کتاب به دنبال فرمول مختص به خود بگردید. سوم اینکه شما در این کتاب، برخلاف روال معمول در کشور ما که عموم متخصصین و صاحب نظران به مخاطبین خود لیستی از مواد غذایی که به شدت در قالب وعدههای غذایی خاص و اختصاصی طبقهبندی شده و مدعیاند برای موفقیت باید رنج پیروی مطلق و بیچونوچرای آن را تحمل کنید، میدهند نبوده و شما برای موفقیت در این مسیر، که سالها است برای ما تبدیل به غول بیشاخ و دمی شدهاست، کافی است سبک زندگیتان را کمی تغییر داده و از خوردن چربیهای مفید نترسید! چهارم اینکه این کتاب به قدری این تغییر سبک زندگی را ساده میداند که پس از معرفی آن، وارد مقولات حرفهایتر ورزشی از جمله مکملهای ورزشی شده و تمرکز خود را به جای طولانی کردن توضیح در خصوص سبک زندگیای که بدون تردید بهترین گزینه پیش رو برای زندگی سالم میداند، بر بهینهسازی رشد عضلانی اختصاصمیدهد.
بی شک یکی از بهترین کتابهای تغذیه در بدنسازی، واقعا جای این چنین کتابهایی تو طاقچه خالیه!!! ممنون از مترجمان ممنون از طاقچه