کتاب همه گربه های من نادر ابراهیمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب همه گربه های من

کتاب همه گربه های من

معرفی کتاب همه گربه های من

کتاب همه‌ی گربه‌های من نوشته‌ی نادر ابراهیمی و با تصویرگری علی مفاخری، اثری کودکانه و خیال‌انگیز است که توسط انتشارات شهر قلم منتشر شده است. این کتاب با نگاهی خلاقانه و سرشار از تخیل، دنیای گربه‌های خیالی را به تصویر می‌کشد و مخاطب را به سفری در سرزمین رؤیاها و دوستی‌ها می‌برد. تصاویر رنگی و جذاب، همراه با روایت‌های کوتاه و دلنشین، فضایی صمیمی و کودکانه خلق کرده‌اند که هم برای کودکان و هم برای بزرگ‌ترها جذابیت دارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همه گربه های من

کتاب همه‌ی گربه‌های من اثری از نادر ابراهیمی است که با تصویرگری علی مفاخری، دنیایی سرشار از خیال و بازی را پیش روی مخاطب قرار داده است. این کتاب در قالب داستان‌هایی کوتاه و توصیف‌هایی شاعرانه، به روایت ماجراهای گربه‌های خیالی نویسنده می‌پردازد؛ گربه‌هایی که هرکدام ویژگی‌ها و رفتارهای خاص خود را دارند و در موقعیت‌های گوناگون، لحظات شاد، غمگین یا بامزه‌ای را رقم می‌زنند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر صفحه یا بخش، به یک گربه یا یک ماجرای تازه اختصاص یافته و تصاویر رنگارنگ، فضای خیال‌انگیز داستان‌ها را تکمیل کرده‌اند. همه‌ی گربه‌های من با زبان ساده و کودکانه، به موضوعاتی مانند دوستی، خیال‌پردازی، تنهایی و اهمیت توجه به احساسات دیگران می‌پردازد و در پایان، مخاطب را دعوت می‌کند تا خودش نیز گربه‌های خیالی‌اش را خلق کند و درباره‌ی آن‌ها بنویسد یا حرف بزند.

خلاصه کتاب همه گربه های من

کتاب همه‌ی گربه‌های من با روایت‌هایی کوتاه و خیال‌انگیز، دنیای گربه‌های خیالی نویسنده را به تصویر می‌کشد. هر گربه در این کتاب، شخصیتی منحصربه‌فرد دارد؛ یکی عاشق بازی با پرده‌هاست، دیگری در برف‌های سفید خواب قدم می‌زند و آن یکی به فکر ساز زدن افتاده است. نویسنده با توصیف رفتارها و احساسات این گربه‌ها، به موضوعاتی مانند دوستی، تنهایی، خیال‌پردازی و حتی کار و تلاش اشاره کرده است. در بخش‌هایی از کتاب، گربه‌ی خیالی با قناری زردی دوست می‌شود و برای حفظ این دوستی، باید مدت‌ها بی‌حرکت بماند تا قناری نترسد و پرواز نکند. در جای دیگری، گربه از تنهایی گله دارد و نویسنده برایش دوستان خیالی می‌سازد تا سرگرم شود. کتاب با دعوت از مخاطب برای خلق و توصیف گربه‌های خیالی خودش به پایان می‌رسد و فضایی باز برای تخیل و خلاقیت باقی می‌گذارد.

چرا باید کتاب همه گربه های من را بخوانیم؟

همه‌ی گربه‌های من با زبان ساده و تصاویر جذاب، دنیایی سرشار از تخیل و احساس را پیش روی مخاطب می‌گذارد. این کتاب نه‌تنها به کودکان کمک می‌کند تا قدرت خیال‌پردازی و خلاقیت خود را تقویت کنند، بلکه مفاهیمی مانند دوستی، همدلی و اهمیت توجه به احساسات دیگران را نیز به‌صورت غیرمستقیم آموزش می‌دهد. ساختار باز و دعوت به مشارکت در پایان کتاب، فرصتی برای گفت‌وگو و تعامل میان کودک و خانواده فراهم می‌کند و تجربه‌ی خواندن را به فعالیتی مشترک و لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

خواندن این کتاب به کودکان علاقه‌مند به حیوانات، دوست‌داران داستان‌های خیال‌انگیز و خانواده‌هایی که به دنبال تقویت خلاقیت و همدلی در فرزندان خود هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای مربیان و آموزگاران که به دنبال متنی برای گفت‌وگو درباره احساسات و دوستی هستند، مناسب است.

۲۰%