معرفی و دانلود کتاب من از نگرانی قوی ترم pdf + خلاصه رایگان

کتاب من از نگرانی قوی ترم

مجموعه هوش هیجانی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب من از نگرانی قوی ترم

کتاب من از نگرانی قوی ترم (I Am Stronger Than Anxiety) نوشته الیزابت کول و تصویرگری جولیا کامنشیکووا، با روایتی داستانی و مصور، به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند راهکارهایی ساده و قابل‌فهم برای مقابله با این احساسات ارائه دهد. داستان حول محور پسربچه‌ای به نام نیک می‌چرخد که در جریان یک سفر کوتاه با پدرش، با نگرانی‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود و در مسیر، با حیوانات جنگل آشنا می‌شود که هر کدام راهی برای کنارآمدن با اضطراب خود دارند. این قصه که بخشی از مجموعه‌ی هوش هیجان نشر پرتقال است را کیانا حاج‌ دولت ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از نگرانی قوی ترم

کتاب من از نگرانی قوی ترم به قلم الیزابت کول، با محوریت داستانی کودکانه، به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد. کتاب با زبانی ساده و تصاویری جذاب، تلاش کرده تا احساسات پیچیده‌ای مانند ترس، نگرانی و اضطراب را برای کودکان قابل‌درک کند.

الیزابت کول در هر بخش از داستان، یک راهکار عملی برای مدیریت نگرانی ارائه می‌دهد. شخصیت اصلی، نیک، در جریان یک سفر با پدرش، با حیوانات مختلفی روبه‌رو می‌شود که هر کدام شیوه‌ای برای مقابله با نگرانی دارند؛ از نوشتن نگرانی‌ها روی کاغذ گرفته تا آواز خواندن و انجام حرکات کششی. این روند به کودک کمک می‌کند تا با مشاهده‌ی تجربه‌های نیک و دوستانش، راه‌های مختلف آرام‌کردن خود را بیاموزد.

کتاب من از نگرانی قوی ترم نه‌تنها برای کودکان، بلکه برای والدین و مربیان نیز می‌تواند راهنمایی کاربردی برای شناخت و مدیریت اضطراب در کودکان باشد. این کتاب در مجموعه‌ی هوش هیجانی قرار می‌گیرد که هدفش آشنایی کودکان با انواع احساسات و آموزش پذیرفتن و کنار آمدن با آن‌هاست.

خلاصه داستان من از نگرانی قوی ترم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان من از نگرانی قوی ترم با پسربچه‌ای به نام نیک آغاز می‌شود که قرار است با پدرش به طبیعت برود و شب را در چادر بگذراند. درحالی‌که همه‌چیز برای یک ماجراجویی هیجان‌انگیز آماده است، ذهن نیک پر از نگرانی می‌شود: از نبودن اسباب‌بازی‌های موردعلاقه تا ترس از رعدوبرق، هیولاهای خیالی و نیش زنبور. این نگرانی‌ها باعث می‌شود نیک احساس ناراحتی و اضطراب کند.

در مسیر، نیک با حیوانات مختلفی روبه‌رو می‌شود؛ راکون به او پیشنهاد می‌دهد نگرانی‌هایش را بنویسد و دور بیندازد، گوزن با آواز خواندن به او یاد می‌دهد که احساساتش را بیان کند و خرس با انجام حرکات کششی و نفس عمیق، راهی برای آرام‌کردن خود نشان می‌دهد. نیک با کمک این دوستان جدید، راه‌های مختلفی برای مقابله با نگرانی‌هایش یاد می‌گیرد و درنهایت با پدرش درباره‌ی احساساتش صحبت می‌کند.

این گفت‌وگو و تجربه‌های جدید باعث می‌شود نیک احساس قدرت و آرامش بیشتری پیدا کند و بتواند از سفرش لذت ببرد.

چرا باید کتاب من از نگرانی قوی ترم را بخوانیم؟

این کتاب با ارائه‌ی راهکارهای ساده مانند نوشتن نگرانی‌ها، آواز خواندن و انجام حرکات کششی، به کودک نشان می‌دهد که احساس نگرانی طبیعی است و می‌توان با آن کنار آمد. همچنین، والدین و مربیان می‌توانند از این کتاب برای شروع گفت‌وگو درباره‌ی احساسات با کودکان استفاده کنند و به آن‌ها کمک کنند تا اعتمادبه‌نفس بیشتری پیدا کنند.

خواندن کتاب من از نگرانی قوی ترم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این داستان مصور به کودکانی که با نگرانی، اضطراب یا ترس‌های روزمره روبه‌رو هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین والدین، مربیان و مشاورانی که به دنبال راه‌هایی برای آموزش مهارت‌های مدیریت احساسات به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من از نگرانی قوی ترم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن از نگرانی قوی ترم
عنوان دیگرمجموعه هوش هیجانی
عنوان انگلیسیI Am Stronger Than Anxiety (World of Kids Emotions)
موضوعداستان کودک و نوجوانان، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهالیزابت کول
مترجمکیانا حاج دولت
انتشاراتانتشارات پرتقال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۳/۰۹
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه هوش هیجانی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.