کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) امیرعلی نبویان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم)

کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم)

معرفی کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم)

کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) نوشته‌ی امیرعلی نبویان و با همکاری نشر نقش‌و‌نگار منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از روایت‌های طنزآمیز و خاطره‌گونه است که با نگاهی شوخ‌طبع و گاهی انتقادی به زندگی روزمره، روابط خانوادگی، دوستی‌ها و ماجراهای دانشجویی می‌پردازد. امیرعلی نبویان با قلمی سرزنده و نگاهی جزئی‌نگر، اتفاقات ساده و معمولی را به داستان‌هایی جذاب و خواندنی تبدیل کرده است. روایت‌ها اغلب بر پایه‌ی تجربه‌های شخصی نویسنده و تعاملات او با دوستان و اعضای خانواده شکل گرفته‌اند و فضای صمیمی و خودمانی کتاب، خواننده را به دل ماجراها می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم)

کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) نوشته‌ی امیرعلی نبویان، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و طنز است که در قالب خاطرات و روایت‌های روزمره ارائه شده‌اند. این کتاب ادامه‌ای بر جلد نخست همین مجموعه است و با همان لحن شوخ و صمیمی، به روایت ماجراهایی از زندگی نویسنده و اطرافیانش می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، داستانی مستقل با محوریت یک اتفاق یا تجربه‌ی خاص را روایت می‌کند. شخصیت‌های اصلی اغلب دوستان نزدیک، اعضای خانواده و همکلاسی‌های نویسنده هستند که در موقعیت‌های مختلف، سوژه‌ی شوخی‌ها و روایت‌های بامزه قرار می‌گیرند. فضای کتاب، ترکیبی از خاطرات دانشجویی، ماجراهای خانوادگی، اتفاقات روزمره و دغدغه‌های جوانی است که با زبانی طنزآمیز و گاهی انتقادی بیان شده‌اند. امیرعلی نبویان در این کتاب تلاش کرده است با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره و روابط انسانی، تصویری ملموس و نزدیک از دغدغه‌ها و شادی‌های نسل جوان ارائه دهد. کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) با روایت‌هایی که گاه به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز طعنه می‌زند، مخاطب را به تامل و خنده وا می‌دارد.

خلاصه داستان قصه های امیرعلی (جلد دوم)

کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) مجموعه‌ای از روایت‌های طنز و خاطره‌نویسی است که محوریت آن بر تجربه‌های شخصی و روزمره‌ی نویسنده و اطرافیانش قرار دارد. هر داستان، ماجرایی مستقل را روایت می‌کند؛ از ماجراهای دانشجویی و امتحانات گرفته تا خاطرات خانوادگی، سفرها، اردوهای مدرسه، مراسم نوروز و حتی اتفاقات ساده‌ای مثل سرماخوردگی یا تماشای فوتبال. شخصیت محوری اغلب خود نویسنده و دوست صمیمی‌اش مهران است که در موقعیت‌های مختلف، با رفتارها و تصمیم‌های عجیب و گاه کودکانه، موقعیت‌های طنزآمیز و گاه دردسرساز خلق می‌کنند. روایت‌ها با نگاهی انتقادی و شوخ‌طبع به مسائل اجتماعی، روابط خانوادگی، رقابت‌های فامیلی، چشم‌وهم‌چشمی و حتی خرافات می‌پردازند. نویسنده با استفاده از زبان محاوره‌ای و توصیف‌های جزئی، فضای داستان‌ها را زنده و باورپذیر ساخته است. دغدغه‌های دانشجویی، مشکلات مالی، روابط دوستانه و خانوادگی، و حتی ناکامی‌ها و شکست‌ها، همگی با نگاهی طنزآمیز و گاهی خودانتقادی روایت شده‌اند. کتاب، مجموعه‌ای از لحظات تلخ و شیرین زندگی است که با شوخی و خنده، به تجربه‌ای مشترک برای مخاطب تبدیل می‌شود.

چرا باید کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) را بخوانیم؟

کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم) با روایت‌هایی سرشار از طنز و شوخ‌طبعی، فرصتی برای تجربه‌ی دوباره‌ی خاطرات و موقعیت‌های آشنا در زندگی روزمره فراهم می‌کند. ویژگی شاخص این کتاب، توانایی نویسنده در تبدیل اتفاقات ساده و حتی گاهی ناخوشایند به داستان‌هایی جذاب و خنده‌دار است. خواندن این کتاب نه‌تنها لحظاتی مفرح و سرگرم‌کننده به ارمغان می‌آورد، بلکه با نگاهی انتقادی و گاهی تامل‌برانگیز به مسائل اجتماعی و روابط انسانی، مخاطب را به فکر وادار می‌کند. روایت‌های کتاب، حس نزدیکی و همدلی ایجاد می‌کنند و بسیاری از خوانندگان می‌توانند خود را در موقعیت‌های مشابه ببینند. همچنین، زبان صمیمی و جزئی‌نگری نویسنده باعث می‌شود هر داستان، تصویری زنده و ملموس از زندگی جوانان امروز ارائه دهد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان طنز، خاطره‌نویسی و روایت‌های روزمره پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که دوست دارند با نگاهی شوخ‌طبع به مسائل زندگی نگاه کنند یا به دنبال لحظاتی شاد و سرگرم‌کننده هستند، توصیه می‌شود. دانشجویان، جوانان و افرادی که با دغدغه‌های روزمره، روابط خانوادگی و دوستی‌ها سر و کار دارند، می‌توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند.

بخشی از کتاب قصه های امیرعلی (جلد دوم)

«در یک صبح جمعهٔ برفی، با صدای مادر از خواب پریدم که: «امیرعلی‌جان! پاشو آقامهران اومدن باهات کار دارن...» با مُشتی که بر فرق سرم کوبیدم مصیبت وارده را به خود تسلیت گفتم و هنوز از جا برنخاسته بودم که آن بیرق جهل و بی‌ملاحظگی بالا سرم به اهتزاز درآمد: «پاشو بریم پیست من رو تشویق کنی.» من هم با بی‌حوصلگی جواب دادم: «تو احتیاجی به این کارها نداری قهرمان.» استاد که گویا به عناوین و افتخارشان برخورده بود برآشفتند که: «با مدال برمی‌گردم!» و وعده داد آن را البته با شیوه‌ای غیراخلاقی به حقیر هدیه خواهد داد. سعی کردم آگاهش کنم که برای رسیدن به موفقیت، علاقه کافی نیست و هر کسی که تخته و چوب بخرد اسکی‌باز نمی‌شود و ضمناً لازم است اگر نگران سلامتی خودش نیست لااقل به فکر پدر عصبانی سکته‌ای‌اش باشد... که کارگر نشد. تازه کاشف به عمل آمد دوست فرهیخته‌ام یک مینی‌بوس کرایه کرده و جمعی بی‌گناهِ از همه جا بی‌خبر را با کیک و ساندیس گرد آورده و بوق و پرچم داده دست‌شان که مشوقش باشند، اما بر من مسجل بود که هیأت همراه در بهترین حالت، وظیفه خواهند داشت نعش نیمه‌جان و پیکر خاکشیر قهرمان را به خانه برگردانند.»