تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
معرفی کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
معرفی کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
کتاب الکترونیکی «کاراگاه ریسوس و دستیارش سهنقطه (ماجرای بیگناه فراری)» نوشتهٔ نازلی نیکبخت و با ویراستاری امید صدیقایمانی توسط نشر آرنا منتشر شده است. این اثر در ژانر داستانهای پلیسی نوجوانان قرار میگیرد و ماجرای معمایی و پرتعلیقی را در لندن قرن نوزدهم روایت میکند. داستان حول محور کاراگاه ریسوس و دستیار وفادارش، سهنقطه، میچرخد که درگیر پروندهای پیچیده و رازآلود میشوند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
این کتاب در فضای لندن قدیم و با الهام از داستانهای کلاسیک کارآگاهی نوشته شده است. ماجرا با یک مرگ مشکوک آغاز میشود و به تدریج پای شخصیتهای مختلفی از طبقه اشراف و مردم عادی به میان کشیده میشود. نویسنده با خلق شخصیتهایی مانند «ریسوس»، کاراگاه باهوش و کمی شوخطبع، و دستیارش «سهنقطه» که گذشتهای پر رمز و راز دارد، سعی کرده است فضایی پرکشش و معمایی بسازد. روابط میان شخصیتها، بهویژه میان ریسوس و سهنقطه و همچنین حضور شخصیتهایی مانند لیدی افرید و نادیا، به داستان عمق و رنگ میبخشد. کتاب با نگاهی به دغدغههای هویت، خانواده، وفاداری و عدالت، مخاطب نوجوان را با خود همراه میکند. روایت داستان در چندین مکان مختلف، از پارکهای لندن تا ییلاقهای دورافتاده، پیش میرود و هر فصل با گرهافکنیهای تازه، خواننده را به پیگیری ادامه ماجرا ترغیب میکند.
خلاصه کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با یک روز بهاری در پارک مرکزی لندن آغاز میشود؛ جایی که «ریسوس» و دستیارش «سهنقطه» در حال استراحت هستند اما با ورود یک سرباز پلیس، آرامش آنها به هم میخورد و به صحنه مرگ مشکوک یک زن جوان به نام خانم تیلنی فراخوانده میشوند. در ابتدا مرگ به عنوان خودکشی مطرح میشود اما شواهد و رفتارهای اطرافیان، به ویژه ارتباط مقتول با اشرافزادگان و دوک همتایت، باعث میشود ریسوس به قتل مشکوک شود. سهنقطه که گذشتهای پنهان دارد، با شنیدن نام همتایت دچار اضطراب میشود و به تدریج مشخص میشود که او خود درگیر ماجرایی خانوادگی و فرار از گذشته است. ریسوس و تیمش برای یافتن سرنخها به جنوب انگلستان سفر میکنند و در خانه مادربزرگ مقتول، نامههایی پیدا میکنند که گرههای تازهای به پرونده میافزاید. همزمان، سهنقطه با تهدیدهایی از سوی گذشتهاش روبهرو میشود و هویت واقعی او به عنوان پسر گمشده دوک همتایت آشکار میشود. در نهایت، راز قتل خانم تیلنی و انگیزههای پنهان خانواده همتایت برملا میشود و سهنقطه با واقعیتهای تلخ خانوادهاش روبهرو میشود. داستان با تاکید بر وفاداری، هویت و تلاش برای یافتن حقیقت، پیش میرود و شخصیتها را در موقعیتهای احساسی و معمایی قرار میدهد.
چرا باید کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری) را خواند؟
این کتاب با ترکیب فضای معمایی و پلیسی با دغدغههای هویتی و خانوادگی، تجربهای متفاوت از داستانهای کارآگاهی نوجوانانه ارائه میدهد. شخصیتپردازی چندلایه، روایت پرکشش و گرههای داستانی متعدد، مخاطب را تا پایان با خود همراه میکند. همچنین، پرداختن به موضوعاتی مانند وفاداری، ترس از گذشته و تلاش برای کشف حقیقت، باعث میشود خواننده با شخصیتها همذاتپنداری کند و درگیر ماجرا شود.
خواندن کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستانهای معمایی و پلیسی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه هویت، خانواده و روابط انسانی دارند و دوست دارند داستانی پرتعلیق و پرماجرا بخوانند، انتخاب خوبی خواهد بود.
بخشی از کتاب کاراگاه ریسوس و دستیارش سه نقطه (ماجرای بی گناه فراری)
«در هوای بهاری در پارک مرکزی لندن» ریسوس روی صندلی کنار دریاچه نشسته بود و پرندهها را نظاره میکرد. سه نقطه مشغول طراحی از درختان بود. دفترش از عرض به دست گرفته بود و به سرعت با مداد روی آن خطوطی را میکشید. صدای خط کشیدنش در فضا میپیچید. ریسوس نیم نگاهی به طراحی کرد و گفت: سهنقطه! همانطور که در طراحی استعداد داری، در ایجاد صدای زیاد با مداد هم متبحری. قربان! من مقصر نیستم؛ اینجا خیلی خلوته حتی پرندهها هم از سردی هوا ساکتن. شلوغش نکن سه نقطه! هوا عالیه. یه هفته دیگه این شانس رو نداریم که توی چنین هوای مطلوبی از طبیعت لذت ببریم. - بله قربان! باید اعتراف کنم که با ازدست دادن چنین شانسی، قطعا احساس پشیمانی نخواهم کرد. - جای تو بودم زود قضاوت نمیکردم. بهت یادآوری میکنم که آخرین بار سر پرونده پرسیو به حمام پناه بردی. از آینده خبر نداری؛ شاید در آخر پرونده بعدی به این پارک پناه آوردی. سه نقطه چشم غرهای به چهره حق به جانب ریسوس رفت و گفت: واقعاً ممنونم از یادآوری ولی بعید میدونم دوباره برام این اتفاق رخ بده. ریسوس با لبخند شانهای بالا انداخت و گفت: - خواهیم دید.»