کتاب قلب کوچولوی نگران نازیلا پایدار + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب قلب کوچولوی نگران

کتاب قلب کوچولوی نگران

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب قلب کوچولوی نگران

کتاب قلب کوچولوی نگران نوشته‌ی نازیلا پایدار و با تصویرگری ریحانه مدنیان، اثری است که انتشارات پشتیبان آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی ساده و صمیمی به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد و تلاش کرده است راهکارهایی برای مواجهه با این احساسات ارائه دهد. داستان حول محور دختری به نام رز و قلب کوچولوی نگرانش شکل گرفته است و با روایت موقعیت‌های روزمره، به کودکان کمک می‌کند احساسات خود را بهتر بشناسند و با آن‌ها کنار بیایند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قلب کوچولوی نگران

کتاب قلب کوچولوی نگران با محوریت شخصیت رز و قلب نگرانش، به دغدغه‌های رایج کودکان درباره اضطراب و نگرانی می‌پردازد. نویسنده، نازیلا پایدار، با بهره‌گیری از مثال‌های ملموس و موقعیت‌هایی که برای بسیاری از کودکان آشناست، تلاش کرده است اضطراب را به‌عنوان بخشی طبیعی از زندگی معرفی کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که ابتدا به تعریف اضطراب و تفاوت آن با نگرانی‌های معمولی می‌پردازد و سپس نشانه‌های اضطراب را در رفتار، احساس و بدن کودک شرح می‌دهد. در ادامه، راهکارهایی ساده و قابل اجرا برای مدیریت این احساسات ارائه شده است. تصویرگری‌های کتاب نیز به جذابیت و درک بهتر مفاهیم کمک کرده است. قلب کوچولوی نگران نه‌تنها به کودکان، بلکه به والدین و مربیان نیز کمک می‌کند تا با زبان کودکانه درباره اضطراب گفت‌وگو کنند و راه‌های سالم‌تری برای مواجهه با آن بیابند.

خلاصه کتاب قلب کوچولوی نگران

کتاب قلب کوچولوی نگران با معرفی رز، دختری که گاهی دلش می‌لرزد و قلبش تند می‌زند، آغاز می‌شود. رز در موقعیت‌هایی مانند امتحان دادن یا صحبت‌کردن با دوستانش احساس نگرانی می‌کند. نویسنده توضیح داده است که این احساسات طبیعی هستند و حتی می‌توانند به ما کمک کنند آماده‌تر باشیم و از خودمان مراقبت کنیم. با این حال، اگر نگرانی بیش از حد شود، ممکن است باعث ناراحتی و گیجی شود. کتاب به تفاوت اضطراب خوب و بد اشاره کرده است؛ اضطراب خوب ما را برای موقعیت‌های مهم آماده می‌کند، اما اضطراب بد زمانی است که نگرانی آن‌قدر زیاد می‌شود که مانع انجام کارهای روزمره می‌گردد. نشانه‌های اضطراب در فکر، بدن، احساس و رفتار کودک به‌طور جداگانه شرح داده شده است. برای مثال، فکرهای تکراری، دل‌درد، ترس و اجتناب از موقعیت‌ها از جمله نشانه‌ها هستند. در ادامه، راهکارهایی برای مدیریت اضطراب ارائه شده است؛ از جمله نفس عمیق کشیدن، انجام کارها به‌صورت مرحله‌به‌مرحله، صحبت‌کردن با افراد مورد اعتماد، ورزش و خواب کافی. رز با تمرین این راهکارها، به‌تدریج آرامش بیشتری پیدا می‌کند و یاد می‌گیرد که اضطراب همیشه بد نیست و می‌توان با آن دوست شد. پیام اصلی کتاب این است که شجاعت به معنای نترسیدن نیست، بلکه روبه‌روشدن با ترس‌ها و یادگیری مدیریت آن‌هاست.

چرا باید کتاب قلب کوچولوی نگران را بخوانیم؟

کتاب قلب کوچولوی نگران با روایتی کودک‌پسند و مثال‌های ملموس، به موضوع اضطراب و نگرانی در کودکان می‌پردازد و راهکارهایی ساده و قابل اجرا برای مدیریت این احساسات ارائه داده است. این کتاب با استفاده از داستان و تصویرگری، به کودکان کمک می‌کند احساسات خود را بهتر بشناسند و با آن‌ها کنار بیایند. همچنین والدین و مربیان می‌توانند با مطالعه این اثر، زبان مناسبی برای گفت‌وگو درباره اضطراب با کودکان پیدا کنند و به آن‌ها در مسیر رشد عاطفی کمک کنند. ویژگی شاخص کتاب، ارائه راهکارهای عملی و قابل فهم برای کودکان است که می‌تواند به کاهش نگرانی و افزایش اعتمادبه‌نفس آن‌ها کمک کند.

خواندن این کتاب به کودکانی که با اضطراب و نگرانی روبه‌رو هستند، والدینی که به دنبال راهی برای کمک به فرزندان خود در مدیریت احساسات هستند و مربیانی که دغدغه آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان را دارند، پیشنهاد می‌شود.

۲۵%