کتاب خانه ای که ما را بلعید سارا پین برو + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سارا پین برو
امتیاز
۴.۲از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب خانه ای که ما را بلعید

کتاب خانه‌ ای که ما را بلعید نوشته‌ سارا پین‌ برو و ترجمه‌ پرستو جهان‌ بین توسط نشر قصه باران منتشر شده است. این رمان با روایتی پرتعلیق و فضایی رازآلود، داستان زوجی را بازگو می‌کند که پس از حادثه‌ای تلخ، برای شروع تازه به خانه‌ای دورافتاده نقل‌مکان می‌کنند، اما خانه‌ی جدید، به‌جای آرامش، آن‌ها را با ترس‌ها و رازهای پنهان روبه‌رو می‌کند. پین‌ برو با مهارت خاص خود، مرز میان واقعیت و خیال را در هم می‌شکند و خواننده را به سفری درونی و پر از تردید و وحشت می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خانه ای که ما را بلعید

کتاب خانه‌ ای که ما را بلعید اثر سارا پین‌ برو، داستانی روان‌شناختی و معمایی را در بستری از وحشت و تعلیق روایت می‌کند. این رمان با محوریت شخصیت امیلی، زنی که پس از یک حادثه‌ی جدی و دوره‌ای طولانی در کما، با زخم‌های جسمی و روانی به زندگی بازمی‌گردد، آغاز می‌شود. همسرش فردی، برای کمک به بهبود او، تصمیم به نقل‌مکان به خانه‌ای قدیمی و دورافتاده در روستایی می‌گیرد، خانه‌ای که گذشته‌ای مرموز و فضایی سنگین دارد.

این کتاب با روایت‌های متناوب از نگاه امیلی و فردی، لایه‌های مختلفی از روابط زناشویی، خاطرات تلخ، احساس گناه و تردید را آشکار می‌کند. سارا پین‌ برو با بهره‌گیری از عناصر کلاسیک داستان‌های خانه‌های جن‌زده، فضایی وهم‌آلود و پر از نشانه‌های نمادین خلق کرده است، از کلاغ‌هایی که در اطراف خانه پرسه می‌زنند تا صداهای عجیب و ردپاهای مرموز. در کنار این فضای رازآلود، کتاب به بررسی فروپاشی تدریجی اعتماد و امنیت در یک رابطه و تأثیر حوادث ناگوار بر روان انسان می‌پردازد. کتاب خانه‌ ای که ما را بلعید، نه‌تنها داستانی درباره‌ی ارواح و نیروهای ناشناخته است، بلکه کاوشی عمیق در ترس‌ها و آسیب‌پذیری‌های انسانی نیز به‌ شمار می‌آید.

خلاصه داستان خانه ای که ما را بلعید

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان خانه‌ ای که ما را بلعید با ورود امیلی و همسرش فردی به خانه‌ای قدیمی در روستایی دورافتاده آغاز می‌شود. امیلی پس از تصادفی سخت و دوره‌ای طولانی در کما، با آسیب‌های جسمی و روانی به زندگی بازگشته است. فردی برای کمک به بهبود او، خانه‌ای را انتخاب می‌کند که قرار است پناهگاهی برای شروع دوباره باشد، اما از همان ابتدا، فضای خانه سنگین و بی‌روح به‌ نظر می‌رسد و نشانه‌هایی از حضور چیزی ناشناخته در آن دیده می‌شود، از کلاغ‌هایی که بی‌قرار اطراف خانه پرسه می‌زنند تا صداهای عجیب و ردپاهای مرموز.

امیلی با کابوس‌ها و خاطرات تلخ گذشته دست‌وپنجه نرم می‌کند و به‌تدریج مرز میان واقعیت و توهم برایش محو می‌شود. رابطه‌ی او و فردی نیز زیر فشار رازهای پنهان، احساس گناه و سوءتفاهم‌های قدیمی، شکننده‌تر می‌شود. در این میان، حضور همسایگان جدید و گذشته‌ی مرموز خانه، لایه‌های تازه‌ای از رمزوراز را به داستان اضافه می‌کند. روایت کتاب با جابه‌جایی میان ذهنیت امیلی و فردی، خواننده را به تردید درباره‌ی حقیقت وقایع وادار می‌کند و تا انتها، تعلیق و ابهام را حفظ می‌نماید.

چرا باید کتاب خانه ای که ما را بلعید را بخوانیم؟

کتاب خانه‌ ای که ما را بلعید با فضاسازی قوی و روایت چندلایه، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌های معمایی و روان‌شناختی ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها با عناصر کلاسیک وحشت و خانه‌های جن‌زده بازی می‌کند، بلکه به‌طور عمیق به روان شخصیت‌ها و روابط انسانی می‌پردازد. خواننده با لایه‌های مختلف ترس، تردید و آسیب‌پذیری روبه‌رو می‌شود و درعین‌حال با نشانه‌ها و نمادهایی مواجه است که هرکدام معنایی فراتر از ظاهر خود دارند. روایت متناوب از دیدگاه دو شخصیت اصلی، امکان هم‌ذات‌پنداری و درک پیچیدگی‌های رابطه را فراهم می‌کند. کتاب همچنین با طرح پرسش‌هایی درباره‌ی مرز واقعیت و خیال، خواننده را تا پایان درگیر نگه می‌دارد.

خواندن کتاب خانه ای که ما را بلعید به دوستداران داستان‌های معمایی، روان‌شناختی و وحشت پیشنهاد می‌شود. این اثر همچنین به کسانی که به بررسی روابط انسانی، آسیب‌های روانی و روایت‌های چندلایه علاقه دارند، توصیه می‌شود. کتاب حاضر برای کسانی که از داستان‌هایی با فضای رازآلود و تعلیق لذت می‌برند، انتخاب مناسبی است.

هستی
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

وای یعنی حتماااااا بخونید اگه عاشق یه رمان رازآلود با پایانی که هرگز نتونید تصورشو کنید ،هستید 😊😍 فوق العاده گیرا و جذابه و فضای داستان خواننده رو میبره تو خودش و اصلا خسته کننده نیست

ستاره
۱۴۰۴/۱۲/۱۴

هنوز پایان این داستان از سرم نمیره... اگر عاشق تعلیق و راز هستید و دوست دارید یه قصه سورئال خاص بخونید بهتون پیشنهاد میکنم

وحیده
۱۴۰۴/۱۱/۱۷