کتاب بیداری زامبی ها! سوده مقصودی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بیداری زامبی ها!

کتاب بیداری زامبی ها!

نویسنده:سوده مقصودی
انتشارات:سنجاق
امتیاز
۴.۸از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بیداری زامبی ها!

کتاب بیداری زامبی ها! نوشته سوده مقصودی و منتشرشده به‌صورت الکترونیکی توسط نشر سنجاق، رمانی است متشکل از خاطرات، افسانه‌ها و تجربه‌های زیسته‌ی نویسنده. این رمان در روستایی ایرانی و در فضایی که با چاشنی خیال و عناصر فانتزی آمیخته شده، می‌گذرد. نویسنده با نگاه نوستالژیک و انتقادی، زندگی روزمره و دغدغه‌ها و شادی‌ها و ترس‌های کودکی را در دل جامعه‌ای سنتی و در حال تغییر به تصویر کشیده و مخاطب را به سفری میان دنیای کودکان، افسانه‌ها و واقعیت‌های تلخ و شیرین زندگی برده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بیداری زامبی ها!

کتاب بیداری زامبی‌ها! به قلم سوده مقصودی، رمانی ایرانی است که در بستری از خاطرات کودکی و نوجوانی در روستا شکل گرفته و با عناصر فانتزی و اسطوره‌ای در هم آمیخته شده است. این رمان ابتدا تصویری آخرالزمانی و پر از ارجاعات به اخبار و رویدادهای جهانی ارائه می‌دهد و سپس ناگهان به زندگی روزمره و ساده‌ی خانواده‌ای روستایی می‌پردازد. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت اول‌شخص است و نویسنده با جزئیات فراوان، ماجراهای خانوادگی، روابط میان اعضای خانواده، چالش‌های اقتصادی و اجتماعی و نیز افسانه‌ها و باورهای محلی را بازگو می‌کند. در کنار روایت واقع‌گرایانه، حضور موجودات خیالی مانند کوتوله‌ها، خرگوش سخنگو و جست‌وجوی گنج، فضای رمان حاضر را به‌سمت فانتزی سوق داده است. رمان بیداری زامبی‌ها! با ترکیب خاطره‌نویسی، قصه‌گویی و افسانه‌پردازی، تصویری چندلایه از زیست روستایی و ذهنیت کودکانه ارائه می‌دهد و درعین‌حال به مسائل اجتماعی، فرهنگی و جهانی نیز اشاره می‌کند.

خلاصه داستان بیداری زامبی ها!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با تصویری از جهانی آخرالزمانی و پرآشوب آغاز می‌شود؛ جایی که انسان‌ها به شهرهای زیرزمینی پناه برده‌اند و ربات‌ها و موجودات جهش‌یافته بر زمین سلطه دارند. این فضای وهم‌آلود به‌سرعت جای خود را به روایت زندگی خانواده‌ای روستایی در ایران می‌دهد. راویْ کودکی است که با خانواده‌اش در شرایطی سخت و پرفرازونشیب زندگی می‌کند؛ از تولد در دامنه‌ی کوه و آغل گوسفندان تا اسباب‌کشی به خانه‌ای کوچک و مبارزه با مشکلاتی مانند حمله‌ی کنه‌ها و بیماری مادر. در دل این رمان، ماجراهای روزمره با افسانه‌ها و باورهای محلی گره می‌خورد. ماجرای پیرزن کولی و راز گوهر شب‌چراغ، جست‌وجوی گنج در دره‌های ترسناک، مواجهه با حیوانات وحشی و موجودات خیالی مانند گلیم‌گوش، همگی بخشی از تجربه‌های کودکانه‌ی راوی هستند. در کنار این‌ها دغدغه‌های خانوادگی، تلاش برای ساخت خانه، ورود برق به روستا و جنگ‌های کودکانه بر سر خاکستر، فضای اجتماعی و فرهنگی آن دوران را بازتاب می‌دهد. رمان با طنز، ترس، کنجکاوی و امید کودکانه پیش می‌رود. در پسِ ماجراها، نقدهایی به وضعیت اجتماعی، باورهای سنتی و مسائل جهانی دیده می‌شود.

چرا باید کتاب بیداری زامبی ها! را بخوانیم؟

رمان بیداری زامبی‌ها! با ترکیب خاطرات روستایی، افسانه‌های محلی و عناصر فانتزی، تجربه‌ای دیگر از روایت زندگی در ایران را ارائه می‌دهد. این کتاب نه‌تنها تصویری زنده و ملموس از زیست روستایی و روابط خانوادگی را بازنمایی می‌کند، بلکه با واردکردن موجودات خیالی و ماجراهای غیرمنتظره، مرز میان واقعیت و خیال را به چالش می‌کشد. خواننده با این اثر می‌تواند همزمان با دنیای کودکی و افسانه‌ها همراه شود و درعین‌حال با مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه نیز مواجه شود. رمان حاضر امکان همذات‌پنداری و غرق‌شدن در فضای اثر را فراهم می‌کند. همچنین این اثر با نگاهی انتقادی و طنزآمیز به باورها و سنت‌ها، فرصتی برای بازاندیشی در ارزش‌ها و خاطرات جمعی فراهم آورده است.

خواندن کتاب بیداری زامبی‌ها! به علاقه‌مندان ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان، دوستداران داستان‌هایی که در روستا می‌گذرد و کسانی که به روایت‌های آمیخته با افسانه و فانتزی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین این رمان ایرانی به کسانی که در باب هویت، خانواده، فرهنگ بومی و تجربه‌های زیسته در بستر سنتی می‌اندیشند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب بیداری زامبی ها!

««بشر با گنجاندن

نمادهای شیطانی در هنر

به اصالت اشیاء توهین کرد.

پوچی، وبال گردن

میوه‌های درخت بادام شد.»

- راجرمونرو: «شیطان علاقه دارد، به جای خداوند مورد پرستش قرار گیرد و مسیح هرگز به زمین باز نخواهد‌ گشت.»

- تنها راه تحقق نظم نوین جهانی: «آشوب باورها، تثبیت مفاهیم اولیه و معرفی نظام نوین ارزشی است.»

- دیزنی اعلام کرد: «باید بیش از ۵۰ درصد از شخصیت‌های کارتونی‌، محصولات ال‌جی‌بی‌تی باشد.»

- یورونیوز: «غول‌های تولیدکننده واکسن، هر ثانیه بیش از ۱۰۰۰ دلار سود می‌کنند.» (۲۰۲۱ م)

- مارک فنستر: «ما برای توسعه و تولید دارو به شرکت‌های خصوصی تکیه ‌می‌کنیم. آنها فقط سود خود را در نظر دارند، این به هیچ وجه یک نگاه پارانوئیدی نیست.»

- «صادرات فرآورده‌های خونی آلوده به ایدز و هپاتیت از فرانسه به کشورهای آلمان‌غربی عراق و ایران که به رسوایی فابیوس معروف شد.»

- «حدود ۳۷ میلیون نفر در دنیا با ایدز زندگی و ۳۵ میلیون نفر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند. ابتلای روزانه ۵۰۰۰ نفر به ویروس اچ‌آی‌وی!»

- شیوع ابولا در سال ۱۹۷۶: «مرگ حدود ۸۰ درصد مبتلایان!»

- فیلم رزیدنت (۲۰۱۶ م): «نیاز به یک آخرالزمان مهندسی شده در جهان داریم که جمعیت را پاک اما به منابع و زیرساخت‌ها خسارتی وارد نشود.»

- «شیوع ویروس زیکا در آمریکای لاتین!» (۲۰۱۶ م)»

۱۴۰۴/۰۹/۲۶

من خیلی با اکبر و عسکر حال کردم خاطرات دهه شصت و هفتاد برام زنده شد. بخوانید حالش رو ببرید.

۱۴۰۴/۰۹/۲۵

گاهی بیداری، از مرگ هولناک‌تر است... در دل اسطوره‌های ایران، دو برادر راهی سفری می‌شوند که آن‌ها را از وادی سایه‌ها، به روشنای خویشتن می‌برد. «بیداری زامبی‌ها» داستان برخاستن مردگان نیست—روایت بیداری انسان است.خواندن آن را به همه دوستداران رمان‌های فانتزی توصیه

- بیشتر
Hurr Riahy
۱۴۰۴/۰۹/۲۵

این کتاب مرز میان خیال و واقعیت رو می‌شوند.جذاب، زیبا ،پر از ماجراجویی ‌هاغیرمنتظره نماد ها رمان را پر از کشف و شهود می‌کند. عالی!

۱۴۰۴/۰۹/۳۰

رمان بیداری زامبی‌ها درباره اسطوره ها و افسانه‌هایی هست که کمتر دیده و شنیده شده است. به مکان ها و جزئیات با دقت پرداخته شده است.. خواندن آن خالی از لطف نیست.

۱۴۰۴/۰۹/۳۰

در داستان به نقش زنها به خوبی پرداخته شده ،آسو زنی قدرتمند و تاثیر گذار بود. قدرت حل مسله‌اش عالی بود.

دلم یه گلیم گوش خواست. موجود افسانه ای بسیار باهوش، خواستنی و گوگولی بود...🥲🍃

به سرزمین با شکوه ایران از یه زاویه دیگه پرداخته شده نگاه تمدنی جالبی داشت

minarahmani
۱۴۰۴/۰۹/۲۷

گلیم.گوش موجودی بود که اکثر ما دلمون می.خواست رفیقی مثلش رو داشته باشیم. عالی بود.

۱۴۰۴/۰۹/۲۷

رمان به زیبایی خیر و شر را به تصویر کشیده است. احمد و مقابله با چشم شیطان نقطه اوج داستان بود. لذت بردم

۱۴۰۴/۰۹/۲۶

از شخصیت ادهم خیلی خوشم آمد. حال و هوای بچه‌های جنوب رو خیلی خوب در داستان به تصویر کشیده بود. نجات بچه ها توسط ادهم و اکبر و عسکر از دست قاچاقچیان انسان وسط دریا و پری دریایی سیاه‌مو با

- بیشتر
خاطرات محمدمهدی عبدخدایی
سیدمهدی حسینی
انگشتان ثروت ساز
مارگارت ام. لینچ
شماره های تماس با قلب همسر (جلد دوم)
جواد شادی
مغز خرید
یاسمن باقرزاده بیوکی
دختر نخست وزیر
آرش پورشعبان (هاشمی نسب)
این رستخیز عام؛ جلد هشتم (مجلس شهادت پسران ام‌البنین (علیهاالسلام))
غلامعلی نادعلی‌زاده
نباید گفته شود