کتاب اقرار
معرفی کتاب اقرار
کتاب اقرار (اولین شاعرانه طام) نوشته طاها میرزایی مجموعهای از سرودههای شاعر جوان معاصر است که نشر سنجاق آن را بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. این مجموعه شعر فارسی با نگاهی به دغدغهها و تجربههای زیستهی شاعر، به موضوعاتی چون عشق، اجتماع، دین، هویت و زندگی روزمره میپردازد. طاها میرزایی در این اثر با زبانی صمیمانه و گاه طنزآمیز تلاش کرده است تا احساسات و نگاه خود را نسبت به جهان پیرامونش به تصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اقرار
کتاب اقرار (اولین شاعرانه طام) سرودهی طاها میرزایی، مجموعهای از شعرهای نو و کلاسیک معاصر است. شاعر به بیان احساسات، دغدغهها و نگاه خود به مسائل مختلف زندگی پرداخته است. این کتاب با ساختاری متنوع، شعرهایی در قالبهای مختلف ازجمله غزل، رباعی و قطعه را در بر گرفته است. موضوعات مطرحشده در این مجموعه، گسترهای از عشق و دلدادگی تا مسائل اجتماعی، نقدهای طنزآمیز، تأملات فلسفی و دینی و حتی شوخی با روزمرگیها را شامل میشود. شاعر در برخی شعرها با زبانی انتقادی و در برخی دیگر با لحنی عاشقانه یا تأملبرانگیز به روایت تجربههای شخصی و جمعی پرداخته است. کتاب حاضر با توجه به تنوع موضوعی و زبانی، تصویری از ذهن و زبان یک شاعر جوان امروزی را ارائه میدهد که هم به سنتهای شعر فارسی وفادار مانده و هم تلاش کرده است نگاهی تازه به مسائل پیرامون خود داشته باشد.
چرا باید کتاب اقرار را بخوانیم؟
کتاب اقرار (اولین شاعرانه طام) با ارائهی مجموعهای از شعرهای نو و کلاسیک معاصر، فرصتی برای آشنایی با نگاه و زبان یک شاعر جوان معاصر فراهم کرده است. این کتاب با پرداختن به موضوعات مختلفی مانند عشق و دلدادگی تا مسائل اجتماعی و طنزهای روزمره، میتواند برای کسانی که بهدنبال شعرهایی با مضامین امروزی و زبان صمیمی هستند، سودمند باشد. همچنین تنوع قالبها و مضامین باعث شده است که هر خوانندهای بتواند بخشی از دغدغهها و احساسات خود را در شعرهای این مجموعه بیابد. این اثر بازتابی از تجربههای شخصی شاعر است و تصویری از جامعه و زمانهی او را نیز به نمایش میگذارد.
خواندن این کتاب به دوستداران شعر نو و کلاسیک معاصر ایران، کسانی که دغدغههای اجتماعی و فردی دارند، دوستداران شعرهای عاشقانه و طنزآمیز و نیز جوانانی که بهدنبال بازتاب تجربههای نسل خود در قالب شعر هستند، پیشنهاد میشود.
جزو بهترین کتاب های شعر معاصر
شاهکار ، کتاب شعر بسیار زیبا از دوست عزیزم طاها میرزایی مشتمل بر غزل و قصیده های بسیار نوآورانه و جذاب . حتما این کتاب رو توصیه میکنم مطالعه کنید ، صد در صد ارزش خرید داره . فقط حیف
غزلیات زیبا و دلنشین
بسیار کتاب خوب ، افسوس که نشریههای معتبر بها نمیدن به شاعرین تازهکار جناب میرزائی از شاعرین خوب و پدیده هستند که من توصیه میکنم کارهای ایشون رو در اینستاگرام ببینید.