کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده) فاطمه دانش آشتیانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده)

معرفی کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده) نوشته‌ی فاطمه دانش آشتیانی، اثری تصویری و سرگرم‌کننده است که با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با معماری و هنر ایرانی تهیه شده است. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و فعالیت‌های متنوع، تلاش دارد تا ذهن و سلیقه‌ی بصری نسل جوان را با عناصر فرهنگی و هنری خانه موزه مقدم، یکی از بناهای تاریخی تهران، پیوند بزند. انتشارات نامه مهر آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده) به قلم فاطمه دانش آشتیانی، اثری است که در قالب مجموعه‌ای از سرگرمی‌ها، بازی‌ها و فعالیت‌های تصویری، کودکان و نوجوانان را با معماری و هنر سنتی ایرانی آشنا می‌کند. ساختار کتاب بر پایه‌ی تصاویر واقعی و نقاشی‌هایی از خانه موزه مقدم شکل گرفته است؛ بنایی تاریخی در تهران که به‌عنوان یکی از آثار ملی ثبت شده است. نویسنده با انتخاب عناصر شاخص معماری مانند کاشی‌کاری‌ها، قوس‌ها، شیشه‌های رنگی و گچ‌بری‌ها، تلاش کرده است تا مخاطب را به کشف زیبایی‌های هنر ایرانی دعوت کند. در هر بخش، فعالیت‌هایی مانند پیدا کردن تفاوت‌ها، وصل‌کردن نقاط، رنگ‌آمیزی و جست‌وجوی اشکال، کودک را به مشارکت فعالانه وادار می‌کند. این کتاب نه‌تنها جنبه‌ی سرگرمی دارد، بلکه به‌گونه‌ای غیرمستقیم مهارت‌هایی مانند دقت، تمرکز، حافظه و شناخت محیط را نیز تقویت می‌کند. همچنین، راهنمایی‌هایی برای والدین و مربیان ارائه شده تا بتوانند همراه با کودکان، تجربه‌ای مشترک و آموزنده از بازدید و شناخت این بنای تاریخی داشته باشند. ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم، پلی میان هنر ملی و نسل جدید است و با زبانی ساده و تصویری، ارزش‌های فرهنگی را به نسل آینده منتقل می‌کند.

خلاصه کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده)

کتاب غیرداستانی است و این بخش باید پیام‌ها و ایده‌های اصلی کتاب را بیان کند. کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده) با هدف تقویت ارتباط کودکان با میراث فرهنگی و هنری ایران، مجموعه‌ای از تصاویر و فعالیت‌های تعاملی را گردآوری کرده است. نویسنده با انتخاب تصاویری از بخش‌های مختلف خانه موزه مقدم، مانند حیاط بیرونی و اندرونی، کاشی‌کاری‌ها، قوس‌ها، شیشه‌های رنگی و گچ‌بری‌ها، تلاش کرده است تا کودک را به مشاهده‌ی دقیق و کشف جزئیات معماری ایرانی تشویق کند. در هر صفحه، فعالیت‌هایی مانند پیدا کردن تفاوت‌ها، جست‌وجوی اشکال مشابه، وصل‌کردن نقاط برای تکمیل طرح‌ها و رنگ‌آمیزی، کودک را به مشارکت فعالانه دعوت می‌کند. این فعالیت‌ها نه‌تنها سرگرم‌کننده‌اند، بلکه به‌طور غیرمستقیم مهارت‌هایی مانند دقت، تمرکز، حافظه و شناخت محیط را تقویت می‌کنند. همچنین، کودک با واژگان مرتبط با هنر و معماری ایرانی آشنا می‌شود و به‌تدریج مفاهیمی مانند زیبایی‌شناسی، ارزش آثار تاریخی و اهمیت حفظ میراث فرهنگی را درک می‌کند. کتاب به والدین و مربیان پیشنهاد می‌کند که همراه با کودکان به بازدید از خانه موزه مقدم بروند و تجربه‌ی حضوری را با فعالیت‌های کتاب ترکیب کنند. این رویکرد، یادگیری را از حالت صرفاً تئوری خارج کرده و به تجربه‌ای ملموس و لذت‌بخش تبدیل می‌کند. در مجموع، ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم، پلی میان گذشته و حال است که با زبانی ساده و تصویری، کودکان را به دنیای هنر و معماری ایرانی وارد می‌کند.

چرا باید کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح ساده) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب تصاویر واقعی و فعالیت‌های سرگرم‌کننده، فرصتی فراهم می‌کند تا کودکان و نوجوانان به‌صورت غیرمستقیم با هنر و معماری ایرانی آشنا شوند. ویژگی شاخص آن، استفاده از عناصر بصری خانه موزه مقدم است که باعث می‌شود کودک ضمن بازی و سرگرمی، به شناخت عمیق‌تری از فرهنگ و تاریخ کشورش برسد. همچنین، فعالیت‌های متنوع کتاب به رشد مهارت‌هایی مانند دقت، تمرکز و حافظه کمک می‌کند و سلیقه‌ی بصری کودک را پرورش می‌دهد. این اثر برای والدین و مربیانی که به دنبال راهی خلاقانه برای آموزش فرهنگ و هنر ایرانی به نسل جدید هستند، گزینه‌ای مناسب به‌شمار می‌آید.

خواندن این کتاب به کودکان و نوجوانانی که به هنر، معماری و سرگرمی‌های تصویری علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای والدین، مربیان و آموزگارانی که به دنبال تقویت مهارت‌های ذهنی و آشنایی فرزندان با میراث فرهنگی ایران هستند، مناسب است.

۲۰%