کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته) فاطمه دانش آشتیانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته)

معرفی کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته) نوشته‌ی فاطمه دانش آشتیانی اثری است که با تمرکز بر معماری و هنر ایرانی، به‌ویژه خانه موزه مقدم تهران، طراحی شده است. این کتاب توسط انتشارات نامه مهر منتشر شده و به‌صورت مصور و رنگی، مخاطبان را به دنیای معماری سنتی ایران و عناصر هنری آن می‌برد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که با استفاده از سرگرمی‌ها، معماها، نقاشی‌ها و فعالیت‌های تعاملی، نه‌تنها اطلاعاتی درباره خانه موزه مقدم و معماری ایرانی ارائه می‌دهد، بلکه به تقویت مهارت‌های ذهنی و بصری کودکان و نوجوانان نیز کمک می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته) به قلم فاطمه دانش آشتیانی، اثری آموزشی و سرگرم‌کننده است که با محوریت خانه موزه مقدم، یکی از بناهای تاریخی تهران، به معرفی معماری و هنر ایرانی می‌پردازد. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر واقعی، معماها، جدول‌ها و بازی‌های متنوع، تلاش کرده است تا کودکان و نوجوانان را با عناصر بصری و فرهنگی معماری ایرانی آشنا کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک تصویر یا فعالیت آغاز می‌شود و سپس با راهنمایی‌هایی برای جست‌وجو، کشف و تکمیل تصاویر همراه است. در کنار این فعالیت‌ها، اطلاعاتی درباره تاریخچه خانه مقدم، ویژگی‌های معماری آن و نقش استاد محسن مقدم و همسرش در حفظ این بنا ارائه شده است. کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم نه‌تنها به تقویت دقت، تمرکز و حافظه کمک می‌کند، بلکه سعی دارد حس زیبایی‌شناسی و علاقه به میراث فرهنگی را در مخاطبان خود پرورش دهد.

خلاصه کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته)

کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته) با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با معماری و هنر ایرانی، به‌ویژه خانه موزه مقدم، طراحی شده است. در ابتدای کتاب، توضیحاتی درباره اهمیت بازی‌ها و سرگرمی‌ها در رشد هوش‌های چندگانه کودکان آمده و تأکید شده است که فعالیت‌هایی مانند معما، جدول، نقاشی و هزارتو می‌توانند جایگزین مناسبی برای اسباب‌بازی‌های پرهزینه باشند و در هر مکانی قابل استفاده‌اند. در ادامه، کتاب با معرفی خانه موزه مقدم، تاریخچه آن و نقش استاد محسن مقدم و همسرش در جمع‌آوری و نگهداری آثار هنری و تاریخی، مخاطب را با فضای این بنای ارزشمند آشنا می‌کند. سپس هر بخش کتاب با یک تصویر از عناصر معماری یا هنری خانه مقدم آغاز می‌شود؛ برای مثال کاشی‌کاری‌ها، قوس‌های ایرانی، شیشه‌های رنگی، آجرکاری‌ها و گچ‌بری‌های ظریف. در هر بخش، قطعاتی از تصویر اصلی جدا شده و مخاطب باید آن‌ها را در تصویر اصلی پیدا کند یا تفاوت‌های میان دو تصویر را بیابد. علاوه‌بر این، فعالیت‌هایی مانند وصل‌کردن نقاط برای تکمیل طرح‌های هندسی، رنگ‌آمیزی کاشی‌ها و دنبال‌کردن مسیرها در هزارتوها، به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که مهارت‌های دقت، تمرکز، حافظه و شناخت محیط را تقویت کنند. در بخش‌هایی از کتاب، راهنمایی‌هایی برای والدین و مربیان آمده تا بتوانند همراه با کودکان، از این فعالیت‌ها بهره ببرند و بازدید حضوری از خانه مقدم را به تجربه‌ای آموزشی و فرهنگی تبدیل کنند. در مجموع، کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم با ترکیب سرگرمی و آموزش، تلاش کرده است تا کودکان و نوجوانان را به‌صورت غیرمستقیم با مفاهیم معماری، هنر و فرهنگ ایرانی آشنا کند و علاقه به حفظ و احترام به آثار تاریخی را در آن‌ها پرورش دهد.

چرا باید کتاب ذهن ایرانی من در خانه موزه مقدم (سطح پیشرفته) را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی تعاملی و تصویری، فرصتی فراهم کرده است تا مخاطبان جوان ضمن سرگرم‌شدن، با معماری و هنر ایرانی آشنا شوند. ویژگی شاخص کتاب، استفاده از تصاویر واقعی خانه موزه مقدم و تبدیل آن‌ها به فعالیت‌های ذهنی و بصری است که باعث تقویت دقت، تمرکز و سلیقه زیبایی‌شناسی می‌شود. همچنین، کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که والدین و مربیان نیز می‌توانند در کنار کودکان، تجربه‌ای مشترک و آموزنده داشته باشند. آشنایی غیرمستقیم با عناصر فرهنگی و هنری، افزایش دایره واژگان مرتبط با معماری ایرانی و ایجاد علاقه به میراث فرهنگی از دیگر دستاوردهای مطالعه این اثر است.

خواندن این کتاب به کودکان و نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که به سرگرمی‌های تصویری، معماها و فعالیت‌های تعاملی علاقه دارند یا دوست دارند با معماری و هنر ایرانی آشنا شوند. همچنین برای والدین، مربیان و معلمان که به‌دنبال تقویت مهارت‌های ذهنی و بصری در کودکان هستند، این کتاب گزینه مناسبی است.

۲۰%