کتاب باز هم من
معرفی کتاب باز هم من
کتاب بازهم من نوشته جوجو مویز با ترجمه ساناز بهبودی، داستانی معاصر را روایت میکند که در بستر زندگی شهری و مهاجرت شکل گرفته است. این رمان ادامهای بر ماجراهای شخصیت لوئیزا کلارک است که پس از تجربههای تلخ و شیرین گذشته حالا وارد مرحلهای تازه از زندگی خود میشود. داستان با ورود لوئیزا به نیویورک آغاز میشود؛ جایی که او قرار است در جایگاه همنشین و خدمتکار در خانهی خانوادهای ثروتمند مشغول به کار شود. فضای کتاب ترکیبی از طنز، احساسات و دغدغههای هویتی است که با قلمی صمیمی، خواننده را با خود همراه میکند. این کتاب را نشر نیک فرجام منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب باز هم من
کتاب بازهم من، رمانی از جوجو مویز، داستانی معاصر با موضوع مهاجرت، هویت و جستوجوی معنای زندگی است. این کتاب، سومین بخش از روایت زندگی لوئیزا کلارک را دنبال میکند؛ زنی جوان که پس از پشتسرگذاشتن فقدان و عشق حالا با امید و تردید به نیویورک سفر کرده است تا فصل تازهای را آغاز کند. فضای داستان میان لندن و نیویورک در رفتوآمد است و تضادهای فرهنگی، اجتماعی و طبقاتی را بهخوبی به تصویر میکشد.
ساختار این کتاب بر پایهی روایت اولشخص و با تمرکز بر احساسات و نگاه طنزآمیز لوئیزا به جهان پیرامونش شکل گرفته است. جوجو مویز در این اثر با پرداختن به روابط انسانی، چالشهای مهاجرت و تلاش برای بازسازی خود پس از بحران، تصویری چندلایه از زندگی معاصر ارائه کرده است. شخصیتهای فرعی مانند ناتان، خانوادهی گوپنیک و ایلاریا هرکدام بخشی از فضای پیچیده و پرتنش خانوادهای ثروتمند در نیویورک را شکل میدهند. کتاب بازهم من اثری است که در آن دغدغههای هویتی، روابط عاطفی و تلاش برای یافتن جایگاه خود در دنیایی جدید، محور اصلی روایت را تشکیل میدهد.
خلاصه داستان باز هم من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان بازهم من با ورود لوئیزا کلارک به نیویورک آغاز میشود؛ جایی که او پس از پروازی طولانی و خستهکننده با دنیایی کاملاً متفاوت روبهرو میشود. لوئیزا قرار است در جایگاه همنشین و خدمتکار در خانهی خانوادهی گوپنیک، خانوادهای ثروتمند و پررمزوراز، کار کند. او در همان ابتدا با چالشهای فرهنگی و اجتماعی جدیدی مواجه میشود؛ از قوانین نانوشتهی خانه گرفته تا روابط پیچیدهی اعضای خانواده و خدمه با هم. لوئیزا در اتاقی کوچک و ساده ساکن میشود و بهتدریج با فضای مجلل اما سرد عمارت لیوری آشنا میشود. او با شخصیتهایی مانند ناتان، دوست قدیمیاش که کمکش میکند، ایلاریا (خدمتکار دیگر) و اعضای خانوادهی گوپنیک از جمله اگنس (خانم خانه)، تابیتا (دختر خانواده) و آقای گوپنیک روبهرو میشود. هرکدام از این افراد، دنیای خاص خود را دارند و تعامل با آنها برای لوئیزا، تجربهای تازه و گاه دشوار است.
در کنار همهی این چالشها، لوئیزا همچنان با خاطرات عشق گذشتهاش، ویل و رابطهی دورادور با نامزد جدیدش، سام، دستوپنجه نرم میکند. او تلاش میکند میان وفاداری به گذشته و پذیرش آینده تعادل برقرار کند. فضای نیویورک با شلوغی، تفاوتهای فرهنگی و سبک زندگی خاصش، لوئیزا را به فکر فرو میبرد و او را وادار میکند تا مرزهای شخصی و اجتماعی خود را بازتعریف کند. در طول داستان، لوئیزا با مسائل مختلفی مانند روابط قدرت در خانهی گوپنیک، حس غربت، تلاش برای اثبات خود و یافتن معنای جدیدی برای زندگی روبهرو میشود. او تصمیم میگیرد به توصیهی ویل، تجربههای تازه را بپذیرد و با جسارت بیشتری با جهان روبهرو شود. روایت کتاب با طنز، احساسات و جزئیات دقیق، تصویری زنده از زندگی زن جوان مهاجری در شهری بزرگ و ناشناخته را ارائه میکند.
چرا باید کتاب باز هم من را بخوانیم؟
بازهم من، با روایت صمیمی خود، تصویری از چالشهای مهاجرت، جستوجوی هویت و بازسازی زندگی پس از بحران را به نمایش میگذارد. این کتاب نهتنها داستانی دربارهی تطبیق با محیطی جدید است، بلکه دغدغههای عمیقتری مانند روابط انسانی، مرزهای طبقاتی و تلاش برای یافتن معنای شخصی در جهانی متغیر را مطرح میکند. شخصیتپردازیهای دقیق و فضای شهری نیویورک، به داستان عمق و جذابیت ویژهای بخشیده است. خواندن این کتاب، فرصتی برای همذاتپنداری با فردی است که در میانهی بحرانها و تغییرات، بهدنبال امید و تجربههای تازه میگردد. طنز و نگاه انتقادی جوجو مویز به مسائل روزمره این کتاب را از روایتی صرفاً عاشقانه فراتر میبرد و آن را به اثری چندلایه تبدیل میکند.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای معاصر با موضوع مهاجرت، هویت، روابط انسانی و چالشهای زندگی در شهرهای بزرگ علاقهمندند. این کتاب همچنین میتواند برای افرادی که شروع دوباره یا مواجهه با محیطهای ناآشنا را تجربه کردهاند یا بهدنبال روایتهایی با شخصیتپردازی قوی و فضای شهری هستند، مناسب باشد.