معرفی کتاب زبان تن (راهنمای تعبیر اشارهها و حرکات بدن)
«زبان تن» نوشته سامی مولکو و یک راهنمای تعبیر اشارهها و حرکات بدن است که به خواننده کمک میکند این ابزار نوین ارتباطی را هر چه بیشتر و بهتر بشناسد.
بخشی از کتاب را میخوانید:
«ما بخش بزرگی از ژستها و حالات صورت و اداهایمان را از طریق تقلید و تربیت آموختهایم. وظیفه آنها این است که احساساتمان را نمایش بدهند. با همه شخصی بودن این حالات، کدهای عمومی و شناخته شدهای نیز وجود دارند. اما این به نوبه خود باعث میشود که الگوهای حرکتی که ما به آنها عادت داریم، احساسات ما را تحت تأثیر قرار دهند.
تربیت، تلاشی است برای برنامهریزی کردن واکنهای انسانها، تا بتوانیم راحتتر در کنار هم زندگی کنیم. اولین قدم در این راه در دایره تنگ و نزدیک خانواده برداشته میشود، جایی که هر فردی الگوهای حرکتی و نحوه بیان خود را کسب میکند. قدم بعدی در راه تمرین استفاده از این کدهای مشترک، یادگیری رفتارهای مخصوص طبقه خودمان است. سپس الگوهای رفتاری در میان دوستان و کسانی که ارتباط مستقیمی با ایشان داریم. همین طور در زندگی کاری و محل کارمان. پیشتر گفتیم که نه تنها خصوصیات فردی بلکه طبقه اجتماعی هر شخصی از زبان تن او قابل شناسایی است. این زبان حتی در برگیرنده نشانههای مشخص ملیتها و فرهنگهای مختلف نیز هست. یک انگلیسی، سوئدی یا ایرانی، یک آفریقای جنوبی یا خاوردوری...
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زبان تن (راهنمای تعبیر اشارهها و حرکات بدن) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زبان تن (راهنمای تعبیر اشارهها و حرکات بدن) |
| عنوان در زبان مبدأ | Body speech |