کتاب هرگز دروغ نگو! فریدا مک فادن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هرگز دروغ نگو!

کتاب هرگز دروغ نگو!

انتشارات:نشر لی‌لا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب هرگز دروغ نگو!

کتاب «هرگز دروغ نگو» اثری از «فریدا مک‌فادن» است که با ترجمهٔ «عاطفه اولیایی» و به‌کوشش نشر لی‌لا منتشر شده است. این کتاب در ژانر تریلر روان‌شناختی قرار می‌گیرد و داستانی پرتعلیق و رازآلود را روایت می‌کند. نویسنده با خلق فضایی پرابهام و شخصیت‌هایی چندلایه، مخاطب را به دنیایی می‌برد که مرز میان حقیقت و دروغ به‌شدت باریک است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هرگز دروغ نگو!

«هرگز دروغ نگو» نوشتهٔ «فریدا مک‌فادن» یک رمان تریلر روان‌شناختی است که با تمرکز بر روابط انسانی، رازهای پنهان و تأثیر گذشته بر زندگی شخصیت‌ها، داستان خود را پیش می‌برد. روایت کتاب از زاویه دید چند شخصیت شکل می‌گیرد و با جابه‌جایی میان زمان حال و گذشته، لایه‌های پنهان داستان را به‌تدریج آشکار می‌کند. فضای داستان عمدتاً در یک خانهٔ قدیمی و مرموز می‌گذرد که خود به‌نوعی شخصیت مستقل در روایت به‌شمار می‌آید. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که با هر فصل، اطلاعات تازه‌ای دربارهٔ شخصیت‌ها و اتفاقات گذشته ارائه می‌شود و همین امر باعث می‌شود خواننده تا پایان، درگیر کشف حقیقت باقی بماند. «فریدا مک‌فادن» با بهره‌گیری از عناصر تعلیق، روان‌شناسی شخصیت و توصیف دقیق فضاها، اثری خلق کرده که در آن اعتماد، دروغ و هویت به چالش کشیده می‌شوند. این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های معمایی و روان‌شناختی، تجربه‌ای متفاوت و پرکشش فراهم می‌کند.

خلاصه داستان هرگز دروغ نگو!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «هرگز دروغ نگو» با ورود زوجی جوان به خانه‌ای قدیمی و دورافتاده آغاز می‌شود؛ خانه‌ای که قرار است نقطهٔ شروعی تازه برای زندگی مشترک آن‌ها باشد. «تریشا» و «ایتان» پس از شش ماه زندگی مشترک، تصمیم می‌گیرند خانه‌ای جدید در حومهٔ شهر پیدا کنند و به‌همین منظور، به بازدید خانه‌ای می‌روند که گذشته‌ای رازآلود دارد. از همان ابتدای ورود، نشانه‌هایی از حضور فردی ناشناس، ردپاهای عجیب و اشیای غیرمنتظره، حس ناامنی و اضطراب را در دل تریشا می‌کارد. در کنار این روایت، بخش‌هایی از زندگی «آدرین هیل»، روان‌پزشک و نویسندهٔ معروف، به‌تصویر کشیده می‌شود؛ زنی که سال‌ها پیش به‌طرز مرموزی ناپدید شده و خانه، متعلق به اوست. با پیشروی داستان، گذشتهٔ شخصیت‌ها و رازهای پنهان خانه به‌تدریج آشکار می‌شود. تریشا با احساسات متناقض نسبت به همسرش و خانهٔ جدید، درگیر کشف حقیقتی می‌شود که نه‌تنها امنیت او، بلکه بنیان رابطه‌اش را تهدید می‌کند. روایت با تعلیق و ابهام پیش می‌رود و هر نشانهٔ تازه، لایه‌ای جدید از رازهای خانه و ساکنانش را برملا می‌کند، بی‌آنکه تا پایان، حقیقت به‌طور کامل فاش شود.

چرا باید کتاب هرگز دروغ نگو! را بخوانیم؟

این کتاب با فضاسازی پرتنش و روایت چندلایه، مخاطب را به دنیایی می‌برد که اعتماد به نزدیک‌ترین افراد هم زیر سؤال می‌رود. «هرگز دروغ نگو» با ترکیب عناصر روان‌شناختی، معمایی و روابط انسانی، تجربه‌ای متفاوت از یک تریلر مدرن ارائه می‌دهد. خواندن این اثر فرصتی است برای مواجهه با ترس‌ها، تردیدها و رازهایی که در پس ظاهر زندگی روزمره پنهان شده‌اند. همچنین، روایت موازی گذشته و حال، و پرداخت به شخصیت‌هایی با انگیزه‌های پیچیده، باعث می‌شود خواننده تا آخرین صفحه درگیر کشف حقیقت باقی بماند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، تریلر روان‌شناختی و داستان‌هایی با فضای رازآلود مناسب است. کسانی که به دنبال داستان‌هایی با تعلیق بالا و شخصیت‌پردازی عمیق هستند، از مطالعهٔ این اثر لذت خواهند برد. همچنین، مخاطبانی که به موضوعات مربوط به اعتماد، دروغ و تأثیر گذشته بر حال علاقه دارند، این کتاب را جذاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب هرگز دروغ نگو!

«با چند علامت ساده می‌توان فهمید که یک نفر دروغ می‌گوید یا نه؛ به‌خصوص اگر دروغ‌گوی قهاری نباشد. من به‌عنوان یک روان‌پزشک ماهر کاملاً با این علامت‌ها آشنایی دارم. شناسایی آن‌ها تقریباً برایم خیلی راحت است: اطلاعات بیش‌ازحد می‌دهند و دربارهٔ جزئیات اضافی وراجی می‌کنند تا خودشان و دیگران را متقاعد کنند که راست می‌گویند. دستگاه‌هایی ساخته‌شده‌اند تا این الگوها را شناسایی کنند. بااین‌حال، حتی بهترین دستگاه‌های دروغ‌سنج بیست‌وپنج درصد احتمال خطا دارند. من خیلی دقیق‌تر از این دستگاه‌ها می‌توانم دروغ‌ها را تشخیص بدهم. اگر به صوت ضبط‌شدهٔ گفت‌وگوهای من با بیماران گوش دهید، نمی‌توانید حرف‌های دروغ را راحت پیدا کنید. نوارهای صوتی نمی‌توانند علامت‌های دیداری مانند برقرار نکردن ارتباط چشمی یا پوشاندن دهان یا چشم‌ها را به شما نشان دهند؛ اما اگر شما بیمار من باشید، در مطبم بنشینید و با من حرف بزنید، می‌توانم چهره و حالات بدن شما را تماشا کنم و به لحن صدایتان گوش دهم. هرگز به من دروغ نگویید.»