کتاب سقوط از طبقه دوازدهم زهرا حبیبی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:زهرا حبیبی
انتشارات:انتشارات گیوا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب سقوط از طبقه دوازدهم

کتاب سقوط از طبقه دوازدهم، مجموعه‌ای از اشعار زهرا حبیبی است که در قالب‌های آزاد و معاصر، دغدغه‌ها و تجربه‌های زیسته‌ی شاعر را در مورد جامعه، سیاست و عشق به تصویر درمی‌آورند. شعرهای این مجموعه با زبانی بی‌پرده و صمیمی، به لایه‌های مختلف زندگی فردی و جمعی سرک می‌کشند و گاه با نگاهی انتقادی و گاه با لحنی لطیف، احساسات و اندیشه‌های سراینده را بازتاب می‌دهند. انتشارات گیوا این مجموعه را چاپ کرده و نسخه الکترونیکی آن را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سقوط از طبقه دوازدهم

سقوط از طبقه دوازدهم، مجموعه شعری از زهرا حبیبی است که در قالب شعر نو و آزاد، به روایت تجربه‌های انسانی در بستر جامعه‌ی امروز می‌پردازد. در این کتاب هر شعر، روایتی مستقل از یک لحظه، احساس یا دغدغه را پیش می‌کشد. موضوعات شعرها از مسائل اجتماعی و سیاسی تا روابط عاشقانه و بحران‌های فردی گسترده است و شاعر با بهره‌گیری از تصاویر ملموس و زبان روزمره، فضایی خلق کرده که همزمان تلخی و زیبایی زندگی را به نمایش می‌گذارد. در این مجموعه، نگاه شاعرانه به زندگی، مرگ، عشق، تنهایی، امید و ناامیدی، با نگاهی انتقادی و گاه طنزآمیز در هم آمیخته است. سقوط از طبقه دوازدهم، نه‌تنها بازتابی از دغدغه‌های فردی شاعر است، بلکه تصویری از جامعه‌ای است که در آن زیست می‌کند؛ جامعه‌ای که با چالش‌های اجتماعی، بحران‌های هویتی و امیدهای شکننده دست‌وپنجه نرم می‌کند.

چرا باید کتاب سقوط از طبقه دوازدهم را بخوانیم؟

سقوط از طبقه دوازدهم با شعرهایی که به‌ دور از پیچیدگی‌های بی‌ثمر و با زبانی صریح و بی‌پرده سروده شده‌اند، فرصتی برای مواجهه با احساسات عمیق و تجربه‌های زیسته‌ی انسان معاصر فراهم می‌کند. این کتاب، با ترکیب سه ساحت اجتماع، سیاست و عشق، به دغدغه‌هایی می‌پردازد که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها روبه‌رو هستند. شعرهای این مجموعه به مسائل جمعی و فردی می‌پردازند و تصویری از امید، رنج، دلدادگی و تنهایی را پیش چشم می‌گذارند. زبان ساده و تصاویر ملموس شعرها نیز آن را برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان قابل لمس و نزدیک ساخته است.

خواندن سقوط از طبقه دوازدهم به علاقه‌مندان به شعر نو، کسانی که دغدغه‌های اجتماعی و فردی دارند، و آن‌هایی که به موضوعات عشق، تنهایی و مسائل روزمره توجه دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب سقوط از طبقه دوازدهم

«روی تخت ولو شدم

نصف پتو رو انداختم

آفتاب هم که رفت زیر ابر

خلاصه شدم در تنهایی

و گرفتار در رهایی

حجم سنگین دوستت دارم‌هایش

بر سرم آوار شده بود

اما من در او چیزی نیافتم...»