کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
معرفی کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
کتاب الکترونیکی «ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم، سیاره هیولا)» نوشتهٔ ژیل آدریان، آلن برودر و کلوتیلد برونو با ترجمهٔ علی بشردانش توسط نشر آثار سبز منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای است که با الهام از شخصیتهای محبوب «شاهزاده کوچولو» اثر آنتوان دوسنت اگزوپری خلق شده و در قالب پینما (کامیکبوک) روایت میشود. داستانهای این مجموعه برای نوجوانان و دوستداران ادبیات فانتزی و ماجراجویی مناسب است و با تصویرگریهای جذاب، دنیایی تازه و پرهیجان را پیش روی مخاطب میگذارد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
«ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم، سیاره هیولا)» اثری در قالب پینما (کامیکبوک) است که با اقتباس از سریال انیمیشنی به همین نام و با الهام از جهان و شخصیتهای «شاهزاده کوچولو» نوشتهٔ آنتوان دوسنت اگزوپری شکل گرفته است. نویسندگان این مجموعه، ژیل آدریان، آلن برودر و کلوتیلد برونو، شخصیتهای اصلی داستان اصلی را حفظ کردهاند و در عین حال، عناصر جدیدی به روایت افزودهاند. در این مجموعه، شاهزاده کوچولو، روباه، گل سرخ و مار، نقشهای پررنگتری دارند و شخصیتهای تازهای مانند ابرهای اندوهگین نیز به داستان اضافه شدهاند. ساختار کتاب بر پایهٔ ماجراجوییهای شاهزاده کوچولو در سیارههای مختلف استوار است. هر جلد از این مجموعه به سیارهای خیالی اختصاص دارد و ماجرایی مستقل را روایت میکند. در این جلد، سیارهٔ هیولا صحنهٔ رخدادهای تازهای است که شاهزاده کوچولو و همراهانش با آن روبهرو میشوند. تصویرگریهای استودیو الیوم به جذابیت بصری کتاب افزوده و روایت را برای مخاطبان نوجوان و جوان دلپذیرتر کرده است. این مجموعه با زبانی داستانی و در قالب کمیک، تلاش میکند پیامهایی دربارهٔ دوستی، شجاعت و اهمیت گفتوگو را منتقل کند.
خلاصه کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم، سیاره هیولا)» با سفر شاهزاده کوچولو و روباه به سیارهای جدید آغاز میشود؛ سیارهای که با مشکلاتی عجیب و آبوهوایی نامتعادل روبهروست. شاهزاده کوچولو و روباه، طبق معمول، در پی یافتن ریشهٔ این مشکلات هستند و بهزودی درمییابند که مار، دشمن دیرینهشان، بار دیگر نقشهای شوم در سر دارد. مار با بهرهگیری از ویژگیهای منفی ساکنان سیاره، مانند ترس و خودخواهی، تلاش میکند آنها را به دام بیندازد و سیاره را به نابودی بکشاند. در این میان، شخصیتهایی مانند ناتورا و کلیک نیز وارد داستان میشوند و هرکدام نقشی در حل یا پیچیدهتر شدن ماجرا دارند. شاهزاده کوچولو با کمک روباه و ابزارهای جادوییاش، مانند شنل و شمشیر، سعی میکند ساکنان سیاره را از خطر آگاه کند و جلوی مار را بگیرد. ابرهای اندوهگین، که بردگان مار هستند، با ایجاد آشوب و ناامیدی، اوضاع را وخیمتر میکنند. در طول داستان، اهمیت گفتوگو و همکاری برای حل مشکلات برجسته میشود و شاهزاده کوچولو با تکیهبر دوستی و خرد، به مقابله با تاریکی و هیولا میپردازد، بیآنکه پایان ماجرا بهطور کامل افشا شود.
چرا باید کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا) را بخوانیم؟
این کتاب با تلفیق عناصر فانتزی و ماجراجویی، دنیایی تازه و پررمزوراز را پیش روی مخاطب میگذارد. روایت داستانی در قالب پینما، همراه با تصویرگریهای چشمنواز، تجربهای متفاوت از خواندن را رقم میزند. «ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم، سیاره هیولا)» نهتنها به ماجراهای جدید شخصیتهای آشنا میپردازد، بلکه مفاهیمی مانند دوستی، شجاعت، اهمیت گفتوگو و مقابله با ترس و ناامیدی را نیز بهتصویر میکشد. این اثر برای کسانی که به دنبال داستانی پرهیجان و آموزنده هستند، انتخابی مناسب است.
این کتاب برای نوجوانان، جوانان و دوستداران ادبیات فانتزی و ماجراجویی مناسب است. همچنین به علاقهمندان به داستانهای تصویری و کمیکبوکها پیشنهاد میشود. کسانی که دغدغهٔ دوستی، همکاری و حل مسائل اجتماعی را دارند، میتوانند از پیامهای این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب ماجراهای تازه شاهزاده کوچولو (کتاب نهم؛ سیاره هیولا)
«گل سرخ عزیزم. پس از ترک سیارهی رانندهی لاکپشت، به نامهنگاریم بیشتر ادامه دادهام، نه برای اینکه ماجراهایم را برایت بنویسم، چون میخواهم بدانم چه کار میکنی. مار بازهم تلاش کرد مانع از گفتوگو میان مردم باشد. روباه و من برای متوقف کردنش تحت فشار زیادی بودیم! در سفرمان به همه گونه سیارهای رفتیم. آنها شاید در ظاهر تفاوتهایی با هم داشتند، ولی فهمیدیم همهی مشکلاتشان برخاسته از عدم ارتباط رو در رو در میانشان بود، خواه از دشمنی یا از ترس! هنگامی که گفتوگو در جامعهای متوقف شود، تنها ارتباط فردی مردمش نیست که زیان میبیند بلکه همهی جامعه دچار زیان میشود و به سوی سقوط پیش میرود. شاهزادهکوچولو»