دانلود و خرید کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد فرانک ال. شوئل ترجمه ابراهیم صدقیانی
تصویر جلد کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد

کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد

معرفی کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد

کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد نوشتۀ فرانک ال. شوئل با ترجمۀ ابراهیم صدقیانی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد

کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد، بررسی تاریخی ایالات متحدۀ آمریکا است. این کتاب توضیح می‌دهد که چطور ایالات متحده در مدت دو قرن از یک مستعمرۀ ضعیف و کوچک تبدیل به یک قدرت جهانی شد و به این منظور تاریخ آن را از آغاز اکتشاف تا پایان دهۀ ۱۹۶۰ بررسی کرده است. نقطۀ شروع کتاب، ساکنان اولیۀ این سرزمین است تا زمانی که نخستین اروپاییان قدم به آنجا گذاشتند و نخستین مهاجرنشین‌ها را تأسیس کردند. جنگ‌های استقلال، دوره‌های ریاست‌جمهوری تا آغاز سرمایه‌داری بزرگ در آمریکا از دیگر بخش‌های کتاب است. توسعۀ ارضی و اقتصادی، جنگ جهانی اول، بحران اقتصادی اواخر دهۀ ۱۹۲۰، جنگ جهانی دوم، جنگ سرد و تشنج‌زدایی و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز در دوران ترومن نقطۀ پایانی کتاب است.

کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد در ۳ بخش تدوین شده است که عبارت‌اند از:

بخش ۱: دوره استعمار

بخش ۲: یک قرن پیشرفت (۱۸۹۸-۱۷۸۳)

بخش ۳: ایالات متحده، قدرت جهانی

خواندن کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران تاریخ جهان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آمریکا چگونه آمریکا شد

«از سال‌های اول دوران استعمار، حکاکی‌های بی‌شمار به یادگار مانده است که تصویر بومیان را با سرهای تراشیده نشان می‌دهد، به‌جز منتهی‌الیه سر که دسته‌ای مو بر ان باقی و آن زلف بافته با پر عقاب یا سایر پرندگان آراسته گشته است. با وجود این، رسم پوست کندن سر دشمن مغلوب هنوز در اوایل قرن هفدهم رایج نگشته بود. در بسیاری از قبایل، سر دشمن را با رغبت تمام از تن جدا می‌کردند، گو اینکه در بازگشت از جنگ، سر جداشده که به نشانه پیروزی همراه می‌آوردند با مزاحمی بود. شگفت آنکه ظاهراً اروپاییان بودند که سرخ‌پوستان آمریکا را به عمل کندن پوست سر از دشمن ترغیب می‌کردند، زیرا از همان آغاز درگیری‌ها و مبارزات خصمانه که گاهی به جنگ‌های راستین میان مهاجمان و بومیان بدل می‌گشت، گروه‌های مهاجم اروپایی رواج رسم پوست از سر کندن سرخ‌پوستان را سخت تشویق می‌کردند تا از این رهگذر تا سرحد امکان از شر تعداد بیشتری از این همسایگان خطرناک آسوده گردند.»

فرهنگ لغات طبقه بندی شده حقوقی
پگاه نیک فر لیالستانی
هنوز لبخند هنوز آفتاب (دوزبانه)
مهناز درخشانفر
شکیل (جلد دوم)
نازیتا عطرفروش
حورا
فاطمه یاری
عوامل سقوط مجازات ها (جلد اول)
عباس زراعت
آموزه های معصومان در مواجهه با اهانت
میثم مطیعی
من فقط یک آدم تشنه بودم
عارفه سلیمانی
اندیشه تاریخ نگاری عصر صفوی
محمدباقر آرام
A selection of Language Texts for Humanities (2)
نعمت اله علی محمدی
لو سالومه
جولیا ویکرز
فرهنگ تخصصی اصطلاحات اقتصادی
علیرضا عزیزی
Effets de la strategie d'enseignement de carte conceptuelle
امیررضا وکیلی فرد
مهارت های رانندگی ایمن