کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا فاطمه رضایی + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا

کتاب الکترونیکی «سه روز مهمانی در خانهٔ خدا» اثری است گروهی به قلم فاطمه رضایی، سبأ رهبر دادستانی، زهرا صادق، بهاره بیجانلو، ریحانه دادخواه، مائده جباری، ثمین حاجی علی محمدی، فاطمه دادخواه، زهرا کدخدا، ریحانه افشار ایرانی، فاطمه فراهانی، مهسا امراللهی، حانیه عباسی و زهرا زمانی که نشر پایگاه فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب با محوریت موضوع اعتکاف و با رویکردی ویژه به ادبیات کودکان و نوجوانان نوشته شده و تلاش دارد تجربهٔ معنوی اعتکاف را برای نسل جوان به زبانی قابل لمس و ملموس روایت کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا

در «سه روز مهمانی در خانهٔ خدا» با مجموعه‌ای از روایت‌ها و داستان‌های کوتاه روبه‌رو هستیم که هرکدام از زاویه‌ای متفاوت به تجربهٔ اعتکاف می‌پردازند. این کتاب در قالب داستان و روایت‌های ادبی برای کودکان و نوجوانان نوشته شده و تلاش دارد فضای معنوی و حال‌وهوای اعتکاف را به‌گونه‌ای ساده و قابل درک برای مخاطبان جوان بازآفرینی کند. نویسندگان مختلف هرکدام با قلم خود، تجربه‌ها، احساسات و برداشت‌هایشان از حضور در مسجد و شرکت در مراسم اعتکاف را به تصویر کشیده‌اند. ساختار کتاب به‌صورت مجموعه‌ای از داستان‌ها و خاطرات کوتاه است که هرکدام به بخشی از این سه روز ویژه می‌پردازد. این اثر نه‌تنها به جنبه‌های عبادی اعتکاف توجه دارد، بلکه به روابط انسانی، دوستی‌ها و لحظات ناب معنوی نیز پرداخته است. فضای کتاب سرشار از حس همدلی و مشارکت جمعی است و تلاش شده تا مخاطب نوجوان با دنیای اعتکاف و معنویت ارتباط برقرار کند.

خلاصه کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا

در «سه روز مهمانی در خانهٔ خدا» هر داستان یا روایت، بخشی از تجربهٔ اعتکاف را از نگاه نوجوانان بازگو می‌کند. نویسندگان با زبانی صمیمانه و نزدیک به دنیای نوجوانان، از لحظهٔ ورود به مسجد تا پایان سه روز اعتکاف را روایت کرده‌اند. در آغاز، شخصیت‌های داستان با هیجان و کمی نگرانی وارد مسجد می‌شوند و با فضای جدید و ناشناخته روبه‌رو می‌شوند. آن‌ها با چالش‌هایی مانند دوری از خانواده، نظم جدید زندگی جمعی و رعایت آداب اعتکاف مواجه می‌شوند. در طول این سه روز، دوستی‌های تازه شکل می‌گیرد، لحظات شادی و گاهی دلتنگی تجربه می‌شود و هرکدام از نوجوانان با خود و خداوند خلوت می‌کنند. روایت‌ها به احساسات متضاد، خاطرات شیرین و حتی لحظات سخت اشاره دارند و درنهایت، تجربهٔ اعتکاف به‌عنوان فرصتی برای رشد معنوی و شناخت بهتر خود و دیگران به تصویر کشیده شده است. دغدغهٔ اصلی کتاب، نشان‌دادن تأثیر این سه روز بر زندگی نوجوانان و پیوندی است که میان آن‌ها و فضای معنوی مسجد ایجاد می‌شود.

چرا باید کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا را بخوانیم؟

این کتاب با روایت‌هایی کوتاه و متنوع، تجربهٔ اعتکاف را از زاویهٔ دید نوجوانان به تصویر می‌کشد و تلاش دارد معنویت را به‌گونه‌ای ملموس و نزدیک به زندگی روزمره نشان دهد. خواندن این اثر فرصتی است برای آشنایی با حال‌وهوای اعتکاف، درک احساسات و دغدغه‌های نوجوانان در این فضا و لمس لحظات ناب معنوی. همچنین، کتاب به رشد فردی، تقویت دوستی‌ها و اهمیت خلوت با خود و خداوند می‌پردازد و می‌تواند الهام‌بخش نوجوانان برای تجربه‌های معنوی باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که علاقه‌مند به تجربه‌های معنوی، شرکت در اعتکاف یا آشنایی با فضای مسجد هستند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای معرفی اعتکاف به نسل جوان‌اند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب سه روز مهمانی در خانه خدا

«صدای اذان صبح در مسجد پیچیده بود. همه آرام و بی‌صدا از خواب بیدار می‌شدند. بعضی‌ها هنوز چشمانشان نیمه‌باز بود و بعضی دیگر با شوق وضو می‌گرفتند. من کنار پنجره نشسته بودم و به حیاط مسجد نگاه می‌کردم. هوا هنوز تاریک بود و فقط نور کم‌رنگی از چراغ‌های حیاط دیده می‌شد. دلم می‌خواست تا ابد همان‌جا بمانم و به صدای اذان گوش بدهم. دوستم آرام کنارم نشست و گفت: «امروز روز دوم اعتکافه، فکر می‌کنی چه اتفاقی بیفته؟» شانه بالا انداختم و گفتم: «نمی‌دونم، ولی حس می‌کنم امروز با دیروز فرق داره.» او لبخند زد و گفت: «بیاید بعد از نماز با هم قرآن بخونیم.» سرم را تکان دادم و با هم به صف نماز رفتیم. حس عجیبی داشتم، انگار همهٔ دنیا در همین مسجد خلاصه شده بود. بعد از نماز، کنار هم نشستیم و هرکدام صفحه‌ای از قرآن را خواندیم. صدای آرام بچه‌ها، نور ملایم صبح و بوی نان تازه، همه چیز را خاص و دوست‌داشتنی کرده بود.»

۲۰%