اشتراک یکسالهٔ بینهایت با اسنپپی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

کتاب اَبهورسن (رمانهای سه گانه پادشاهی کهن ۳)
معرفی کتاب اَبهورسن (رمانهای سه گانه پادشاهی کهن ۳)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اَبهورسن (رمانهای سه گانه پادشاهی کهن ۳) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اَبهورسن (رمانهای سه گانه پادشاهی کهن ۳) |
| حجم فایل کتاب | ۳.۲۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۵۳۶-۹۷۵-۸ |
| تعداد صفحهها | ۵۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۰۰۰۰ تومان |
کتاب برای نوجوانان هست البته اگه به کتاب های ژانر تخیلی علاقه داشته باشید بسیار جذبتون می کنه فراز و نشیب کتاب عالیه و دوست داری تا اخر کتاب رو دنبال کنی
از خوندنش لذت بردم
مثل دو جلد دیگه جذاب بود، داستان به دور از حواشی و توضیحات خسته کننده بود. البته در توضیح صحنهها و فضا پردازی کمی ضعیف بود. اما چرا دو جلد بعدی ترجمه نشده. واضح هست که داستان ادامه داره.
با اینکه غلط املایی زیادی دارد ولی داستان فوق العاده زیبا و مهیجی دارد امیدوارم بزودی جلدهای چهارم و پنجم بنام کلاریل و دست طلایی هم به فارسی ترجمه شود
اگر علاقمند ژانر فانتزی هستزد حتما بخونید.
این سه گانه بی نظیره. به واقع بی نظیر. اگر عاشق کتابهای فانتزی و دنیایی سراسر جادو هستید به هیچ وجه خواندن این کتابها رو از دست ندید. ترجمه و ویرایش در حد متوسطی است ولی مشکلی برای ادامه دادن...بیشتر
کتاب عالی و فوق العاده ایه اما فکر کنم بقیه جلد ها کتاب ترجمه نشده متاسفانه