معرفی کتاب آن روی سکه بیکاری؛ بررسی معضل بیکاری جوانان در آینهی آمار و علل پیامدهای فرهنگی ـ اجتماعی آن
دختران و پسران ایرانی در فاصلهی ۱۱ تا ۱۳ سالگی به بلوغ جنسی میرسند و در ۲۶ تا ۲۸ سالگی متأهل و شاغل میشوند. این فاصله سنی را که در کشور ما حدوداً ۱۵ سال است، دورهی جوانی مینامند؛ بنابراین، از جمله وظایف و مأموریتهای اساسی شناخت این مرحله از زندگی نسل جوان است. با توجه به اینکه همهی قوای زیستی، روحی، روانی، فکری، عاطفی فرد از دوران بلوغ دچار تغییر و تحولات اساسی گردیده و بر هر یک از تغییر و تحولات قانونمندی خاصی حاکم است، هیچ برنامهریزیای برای این دوران بدون آگاهی مؤثر نخواهد بود. یکی از مشکلاتی که کشور و علیالخصوص جوانان گرفتار آناند معضل اشتغال و بیکاری است که در برنامهریزیها و پیگیری پیامدها، به ابعاد اجتماعی آن کمتر توجه شده است. بُعد اقتصادی بیکاری با مجموعهای از مفاهیمی از قبیل حاشیهای شدن، جامعهپذیری، مشارکت، شخصیت همراه است. از اینرو، در این کتاب، علاوه بر اشاره به وضعیت آمار و ارقام بیکاری و اشتغال در کشور، علل و پیامدهای آن از منظر اجتماعی و فرهنگی نیز آمده است.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است