کتاب فصل های جستجو مسعود بحرینی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب فصل های جستجو

کتاب فصل های جستجو

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب فصل های جستجو

کتاب الکترونیکی «فصل‌های جستجو» مجموعه‌ای از اشعار سرودهٔ «مسعود بحرینی» است که نشر یافته آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب دو بخش شعرهای کلاسیک و شعرهای نو، مضامین عاشقانه، اجتماعی و احساسی را در کنار یکدیگر قرار داده و با زبانی تصویری و خیال‌پردازانه، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های شاعر را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فصل های جستجو

«فصل‌های جستجو» اثری در قالب مجموعه شعر است که توسط «مسعود بحرینی» نوشته شده و در دو بخش مجزا ارائه شده است: بخش نخست به شعرهای کلاسیک اختصاص دارد و بخش دوم به شعرهای نو می‌پردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و بازتاب‌دهندهٔ نگاه شاعر به موضوعاتی چون عشق، دوستی، تنهایی، امید، خاطرات کودکی و دغدغه‌های انسانی است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل از احساسات و تجربه‌های شاعرانه را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد. در کنار مضامین عاشقانه، اشعار اجتماعی و فلسفی نیز در این مجموعه دیده می‌شود. «فصل‌های جستجو» با بهره‌گیری از تصاویر و نمادهای متنوع، تلاش دارد تا طیفی از احساسات انسانی را به نمایش بگذارد و خواننده را به دنیای درونی شاعر نزدیک کند. این کتاب نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی است که هم به سنت‌های کلاسیک وفادار مانده و هم به تجربه‌های نو در زبان و فرم توجه نشان داده است.

چرا باید کتاب فصل های جستجو را بخوانیم؟

این مجموعه شعر با ترکیب دو سبک کلاسیک و نو، امکان مواجهه با طیف گسترده‌ای از احساسات و تصاویر شاعرانه را فراهم می‌کند. «فصل‌های جستجو» به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید، خاطرات و دغدغه‌های انسانی می‌پردازد و با زبان تصویری و خیال‌پردازانه، تجربه‌های زیستهٔ شاعر را به اشتراک می‌گذارد. خواندن این کتاب فرصتی است برای لمس لحظات ناب عاطفی و تماشای جهان از زاویهٔ نگاه یک شاعر معاصر. همچنین، تنوع قالب‌ها و مضامین، این اثر را برای علاقه‌مندان به شعر فارسی جذاب می‌کند.

این کتاب برای دوست‌داران شعر معاصر فارسی، علاقه‌مندان به مضامین عاشقانه و اجتماعی و کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات لطیف و تصاویر خیال‌انگیز در شعر هستند، مناسب است. همچنین، برای کسانی که به دنبال الهام گرفتن از زبان و فرم‌های متنوع شعری‌اند، «فصل‌های جستجو» انتخابی خواندنی است.

بخشی از کتاب فصل های جستجو

«در حریم او نمازم بی وضو است آن حضور قدسیش را آرزو است هرچه گشتم مثل او پیدا نشد او بهار فصل‌های جستجو است چین ابروی شما را دیده‌ام یار من اما همیشه. خنده رو است قلب‌ها با ضرب پلکش می‌تبد چرخ گردون ماندگار از رقص او است حال شویش البساط شاطوست من هوایم، تازه از آن، عطر و بو است دلبران آیینه‌های خوبیند پار من ای دل سراپایش نکو است من برای او همیشه. سر به راه او برای من همیشه آبرو است»