کتاب انتقام زهرا هژبری + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:زهرا هژبری
امتیاز
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب انتقام

کتاب الکترونیکی «انتقام» نوشتهٔ زهرا هژبری اثری در ژانر داستان‌های فارسی معاصر است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این رمان با محوریت مفاهیم خیانت، انتقام و رستگاری، داستان شخصیت‌هایی را روایت می‌کند که درگیر فرازونشیب‌های عاطفی و مبارزات شخصی‌اند. روایت چندصدایی و فضای تیره و پرتنش، از ویژگی‌های بارز این اثر است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انتقام

«انتقام» نوشتهٔ زهرا هژبری، یک رمان داستانی با ساختاری چندلایه و روایت‌های متقاطع است که شخصیت‌های اصلی آن هرکدام بخشی از داستان را از زاویهٔ دید خود روایت می‌کنند. این کتاب در قالب داستان بلند و با تمرکز بر روابط خانوادگی، خیانت، مبارزه و جست‌وجوی هویت نوشته شده است. فضای داستان در بستری تاریک و پرتنش شکل گرفته و شخصیت‌ها درگیر نبردهای درونی و بیرونی‌اند. روایت‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که هر بخش، تکه‌ای از پازل کلی داستان را تکمیل می‌کند و خواننده را با زوایای مختلف یک ماجرای پیچیده روبه‌رو می‌سازد. «انتقام» با تمرکز بر احساسات متضاد، انتخاب‌های دشوار و پیامدهای تصمیمات شخصیت‌ها، تصویری از دنیایی بی‌رحم و درعین‌حال انسانی ارائه می‌دهد. این کتاب، با بهره‌گیری از لحن جوان‌پسند و روایت‌های پرکشش، مخاطب را به دل ماجراهای پررمزوراز و پرحادثه می‌برد.

خلاصه داستان انتقام

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «انتقام» با فرار آدرین، یکی از اعضای جنبش مقاومت، آغاز می‌شود؛ کسی که برای نجات جان خود، به هم‌رزمانش خیانت کرده و حالا با عذاب وجدان و ترس از انتقام، در حال فرار است. روایت با زاویه‌دید شخصیت‌های مختلفی چون زین، تتو، لوریا، جوزف و ژیانا پیش می‌رود و هرکدام بخشی از حقیقت را آشکار می‌کنند. آدرین پس از خیانت، با پیامدهای سنگین تصمیمش روبه‌رو می‌شود؛ از دست‌دادن عزیزان، شکنجهٔ روحی و جسمی و طردشدن از سوی نزدیکان. لوریا، محافظ وفادار خانواده، در تلاش است تا آدرین را نجات دهد و در عین حال مأموریت خود را به انجام برساند. جوزف، دشمن اصلی، با بی‌رحمی و عطش انتقام، در پی نابودی آدرین و خانواده‌اش است. در این میان، زین و تتو نیز هرکدام با زخم‌هایی از گذشته و امید به رهایی، برای بقا و انتقام می‌جنگند. داستان با گره‌های متعدد، تعقیب و گریز، خیانت‌های پیاپی و تلاش برای رستگاری پیش می‌رود. شخصیت‌ها درگیر انتخاب‌هایی می‌شوند که مرز میان خیر و شر را مبهم می‌کند و هر تصمیم، پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی به‌دنبال دارد. فضای داستان، تیره و پر از تعلیق است و روابط میان شخصیت‌ها، پیچیده و چندلایه ترسیم شده‌اند. در طول روایت، گذشتهٔ شخصیت‌ها و انگیزه‌هایشان به‌تدریج آشکار می‌شود و خواننده را با معمایی اخلاقی و انسانی روبه‌رو می‌کند که تا پایان بازمی‌ماند.

چرا باید کتاب انتقام را بخوانیم؟

«انتقام» با روایت چندصدایی و شخصیت‌پردازی عمیق، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌گویی را ارائه می‌دهد. این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون خیانت، وفاداری، انتقام و جست‌وجوی هویت، مخاطب را به تأمل دربارهٔ مرزهای اخلاقی و پیامدهای تصمیمات انسانی دعوت می‌کند. فضای تیره و پرتعلیق داستان، همراه با روایت‌های متقاطع و گره‌های متعدد، خواننده را تا پایان با خود همراه می‌سازد. برای کسانی که به داستان‌های پرحادثه و شخصیت‌محور علاقه دارند، این کتاب می‌تواند تجربه‌ای چالش‌برانگیز و پرکشش باشد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معاصر فارسی، دوست‌داران داستان‌های پرتعلیق و شخصیت‌محور و کسانی که به موضوعاتی مانند خیانت، انتقام و مبارزه با گذشته علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای نوجوانان و جوانانی که به دنبال داستان‌هایی با روایت چندلایه و فضای تیره‌اند، انتخاب خوبی خواهد بود.

بخشی از کتاب انتقام

«فرار کردم فرار کردم و فرار کردم. من کسی بودم که برای رهایی از درد و شکنجه فرار کردم و او را تنها گذاشتم؛ در جایی که تنها موجودات زنده آن با لباس‌هایی ژنده، بدنی شرحه‌شرحه شده و روحی که تبدیل به خاکستر شد تنهایش گذاشتم. آن‌ها روحش را آتش زدند بدنش را نابود کردند و روحیهٔ اندکش را پودر ساختند. من کسی بودم که او را لو دادم؛ برای جان خودم، برای نجات جسمی که هرچند اکنون در بند نیست؛ اما دردی جانکاه را تحمل می‌کند، برای نجات روحی که ناپدید شد و وحدانی که خون‌آلود و زخمی مرد. گاهی از خود می‌پرسم چه می‌شد اگر خود را به‌جای او تسلیم می‌کردم شاید اکنون مرده بودم و روحم در آرامش آرمیده بود و شاید حداقل در دنیای آخر پیش رهبرم، پدرم و خانواده‌ام می‌توانستم سرم را بالا بگیرم و شاید الان این‌گونه به خاک نیفتاده و برای رهایی التماس نمی‌کردم. من کسی بودم که به جنبش خیانت کرد به هم‌رزمانش خیانت کرد کسی که سزاوار مرگی تدریجی و دردناک است. من آدرین اویال هستم و داستان خیانتی که هرگز بخشیده نمی‌شود.»

۲۵%