کتاب من کمکت می کنم
معرفی کتاب من کمکت می کنم
کتاب من کمکت می کنم (I Can Help) نوشته و تصویرگری دیوید هاید کاستلو، با داستانی ساده و قابل لمس برای کودکان، به موضوع کمککردن و مراقبت از دیگران و همدلی میپردازد. قصه دربارهی حیواناتی است که دچار مشکلات کوچکی میشوند و حیوانات دیگر به کمکشان میآیند و با هم از پس مشکل برمیآیند. معصومه نفیسی این داستان کودکانه را برای نشر مهرسا ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من کمکت می کنم
کتاب من کمکت می کنم از دیوید هاید کاستلو اثری تصویری برای کودکان است که با روایت داستانی کوتاه، مفاهیمی مانند همدلی، مراقبت و کمک به دیگران را به زبان ساده بیان میکند. این کتاب در قالب داستان حیوانات، موقعیتهایی را به تصویر میکشد که شخصیتها نیازمند یاری هستند و دیگران به کمک آنها میآیند.
دیوید هاید کاستلو در هر صفحه از کتاب با تصویر و جملهای کوتاه، احساسات و نیازهای شخصیتها را نشان میدهد و کودک را با موقعیتهای مختلف همدلی و کمککردن آشنا میکند. کتاب من کمکت می کنم با آموزش غیرمستقیم ارزشهای انسانی و اجتماعی، تلاش دارد تا کودکان را به اهمیت مراقبت و دلسوزی نسبت به دیگران حساس کند.
خلاصه داستان من کمکت می کنم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان من کمکت می کنم با حیوان کوچکی آغاز میشود که دچار مشکل شده است؛ مثلاً چوبی در انگشتش فرو رفته یا احساس خستگی و تشنگی میکند. در هر موقعیت، حیوانی دیگر به سراغ او میآید و پیشنهاد کمک میدهد. روایت با تکرار موقعیتهایی پیش میرود که شخصیت اصلی نیازمند یاری است و هر بار دوستی پیدا میشود که با مهربانی و توجه، به او کمک میکند.
داستان با زبانی ساده و تصاویر گویا، احساسات شخصیتها را بهخوبی منتقل میکند و نشان میدهد که حتی مشکلات کوچک هم با کمک دیگران آسانتر میشوند. در طول داستان، کودک با موقعیتهایی مانند گمشدن، خستگی یا نیاز به مراقبت روبهرو میشود و میآموزد که درخواست کمک و کمککردن به دیگران، بخشی از زندگی روزمره است.
چرا باید کتاب من کمکت می کنم را بخوانیم؟
این کتاب با تصاویر رنگی و روایت ساده، مفاهیمی مانند همدلی، مراقبت و اهمیت کمککردن را به کودکان آموزش میدهد. داستان کوتاه و تکرارشوندهی آن باعث میشود کودک بهراحتی با موقعیتها ارتباط برقرار کند و ارزشهای انسانی را در قالب تجربههای روزمرهی حیوانات بیاموزد. من کمکت می کنم میتواند نقطهی شروعی برای گفتوگو دربارهی احساسات، نیاز به کمک و اهمیت دوستی در زندگی کودک باشد.
خواندن کتاب من کمکت می کنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
من کمکت می کنم برای کودکان گروه سنی الف و والدینی است که به دنبال آموزش غیرمستقیم مفاهیم همدلی و مراقبت هستند. همچنین مربیان مهدکودک و آموزگاران پایههای ابتدایی میتوانند از آن برای آموزش ارزشهای اجتماعی بهره ببرند.