کتاب سزاوار عشق
معرفی کتاب سزاوار عشق
کتاب سزاوار عشق نوشتهٔ مهدیه فیروزی است. انتشارات آذرفر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سزاوار عشق
کتاب سزاوار عشق مجموعهای از اشعار عاشقانه، اجتماعی و عرفانی است که با زبانی ساده و احساسی سروده شدهاند. اشعار این کتاب به موضوعاتی مانند عشق، تنهایی، امید و حقیقت میپردازند و فضایی شاعرانه و تأملبرانگیز ایجاد میکنند. نویسنده با الهام از طبیعت و احساسات انسانی، خواننده را به دنیای درونی خود دعوت میکند.
خواندن کتاب سزاوار عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به شعر معاصر فارسی که به دنبال کلمات ناب و احساسات عمیق هستند، پیشنهاد میکنیم. همچنین کسانی که به اشعار عرفانی و اجتماعی علاقه دارند، از این مجموعه لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب سزاوار عشق
«حس کنیم سادگی کبوتران آسمان را / حس کنیم غربت اشک ابرها را / و بفهمیم چرا بیقراریم / و بنشانیم سلیمان را پیشه نور.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سزاوار عشق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سزاوار عشق |
| موضوع | عاشقانه، داستان ایرانی |