تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند!
معرفی کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند!
کتاب الکترونیکی «مراقبت از بدنم: من را قویتر میکند!» نوشتهٔ الیزابت کول با ترجمهٔ تینا غراب و شعر رودابه حمزهای، اثری کودکانه است که نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی کودکپسند و داستانی ساده، به موضوع مهم آموزش حفظ حریم شخصی و مراقبت از بدن برای کودکان میپردازد. داستان حول محور شخصیت نیک میچرخد و تلاش دارد مفاهیم مربوط به مرزهای بدنی، احساسات و واکنش مناسب در موقعیتهای مختلف را به کودکان آموزش دهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند!
در «مراقبت از بدنم: من را قویتر میکند!» الیزابت کول با همراهی مترجم و شاعر، اثری داستانی و آموزشی برای کودکان خلق کرده است که هدف آن آشناکردن بچهها با مفهوم حریم شخصی و اهمیت مراقبت از بدن خود است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، با محوریت شخصیت نیک، کودک را در موقعیتهای مختلف قرار میدهد تا بهصورت غیرمستقیم و ملموس، مرزهای بدنی و اهمیت بیان احساسات را بیاموزد. ساختار کتاب بهگونهای است که هم برای خواندن توسط والدین و مربیان مناسب است و هم کودک میتواند با تصاویر و شعرهای کتاب ارتباط برقرار کند. در پایان کتاب، بخشی ویژه برای والدین و مربیان در نظر گرفته شده که راهکارهایی برای آموزش بهتر این مفاهیم به کودکان ارائه میدهد. این اثر در دستهبندی کتابهای آموزشی و تربیتی کودک قرار میگیرد و با توجه به موضوع حساس و مهم آن، میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از آسیبهای احتمالی و افزایش آگاهی کودکان و خانوادهها داشته باشد.
خلاصه کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با روزی شاد و پرانرژی برای نیک آغاز میشود؛ او در حال بازی و خنده است تا اینکه اتفاقی ناخوشایند رخ میدهد و یکی از همبازیها به بدن نیک دست میزند. این تجربه باعث ناراحتی و غم نیک میشود و او با دلی گرفته به خانه بازمیگردد. والدین و خالهٔ نیک متوجه تغییر حال او میشوند و با گفتوگو و مهربانی، به او کمک میکنند تا احساساتش را بیان کند و بفهمد که بدنش متعلق به خودش است. نیک یاد میگیرد که هیچکس، حتی آشنایان، بدون اجازه حق ندارد به بدن او دست بزند و اگر چنین اتفاقی افتاد، باید به بزرگترهای مورد اعتماد اطلاع دهد. در ادامه، موقعیتهای مختلفی مانند مراجعه به پزشک یا برخورد با غریبهها مطرح میشود تا کودک بیاموزد چگونه مرزهای خود را حفظ کند و در صورت احساس خطر، بهسرعت واکنش نشان دهد. داستان با تأکید بر اهمیت بیان احساسات، درخواست کمک و اعتماد به والدین و بزرگترهای مهربان به پایان میرسد، بیآنکه پایان ماجرا را بهطور کامل افشا کند.
چرا باید کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند! را بخوانیم؟
این کتاب با روایتی ساده و قابل لمس، موضوع مهم و گاه دشوارِ آموزش حریم شخصی به کودکان را مطرح میکند. «مراقبت از بدنم: من را قویتر میکند!» به والدین و مربیان ابزاری میدهد تا بتوانند دربارهٔ مسائل حساس با کودکان صحبت کنند و آنها را برای مواجهه با موقعیتهای ناامن آماده سازند. استفاده از داستان و شعر، مفاهیم را برای کودکان قابل فهمتر و ملموستر میکند و به آنها اعتمادبهنفس میدهد تا در صورت نیاز، از خودشان محافظت کنند. همچنین بخش ویژهٔ والدین و مربیان، راهکارهایی عملی برای آموزش این مفاهیم ارائه میدهد و به خانوادهها کمک میکند تا فضای امن و حمایتی برای فرزندان خود فراهم کنند.
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدین، مربیان مهدکودک و معلمان ابتدایی مناسب است. بهویژه برای خانوادههایی که دغدغهٔ آموزش مرزهای شخصی و پیشگیری از آزارهای احتمالی دارند، مطالعهٔ این اثر توصیه میشود. همچنین برای مشاوران و روانشناسان کودک که به دنبال منابع آموزشی برای کار با کودکان هستند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب مراقبت از بدنم من را قوی تر می کند!
«مامان به نیک جواب داد: «رودربایستی نداریم ما با کسی نداریم هرکسی شد، نزدیکت از این به بعد یاد بگیر با همه حتی با اهل محل هیچکسی حق ندارد خودش را زود لوس کند وقتی ما را میبیند بهزور ما را بپوس کند فرق ندارد دیگران بزرگ باشند یا بچه «بزن قدش» عالیه. تو مدرسه یا کوچه دور بشو از جاهای خلوت و خیلی تاریک باشه زیادی نزدیک زود بشوند باخبر فوری کمک بگیرید. از دو سهتا بزرگتر.»