کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول)
سفز من به دنیای موفقیت و ارامش
معرفی کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول)
کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول) نوشته پوریا تزده است. این کتاب برای آرامش دادن به ذهنهایی است که دچار درگیری و آشفتگی شده و طی ۲۱ روز خواندن این کتاب میتوانید ذهن را از حالت آشفتگی رها کند، و البته افراد دیگر نیز میتوانند برای داشتن ذهن بهتر و آرامتر این کتاب را مطالعه کنید.
درباره کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول)
نویسنده شما رو به دنیای روان شناسی میبرد که در آن چشمانتان باز میشود و زندگیتان سرشار از شادی و خنده میشود. نویسنده سعی دارد با زبان ساده تجربه خودش از دنیای روانشناسی را با خواننده به اشتراک بگذارد و به او بگوید چگونه میتواند خودش راه آرامش را پیدا کند و با آن راه را برای رسیدن به رویاهایش هموار کند.
خواندن کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که آرامش در زندگی برایشان مهم است پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول) |
| عنوان دیگر: | سفز من به دنیای موفقیت و ارامش |