معرفی و دانلود کتاب نوبت مردن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نوبت مردن

کتاب نوبت مردن

۴.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب نوبت مردن

کتاب نوبت مردن، مجموعه‌داستانی از مریم آقاقاسم است که نشر حدیث قلم آن را منتشر کرده و شامل داستان‌های کوتاهی است که هر کدام به گوشه‌ای از زندگی، روابط انسانی و دغدغه‌های روزمره می‌پردازند. داستان‌های این مجموعه با نگاهی موشکافانه جزئیات زندگی شخصیت‌ها، تجربه‌های تلخ و شیرین و لحظات حساس و تعیین‌کننده را بازتاب می‌دهند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نوبت مردن

کتاب نوبت مردن نوشته‌ی مریم آقاقاسم مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که به روایت زندگی زنان و مردان معاصر می‌پردازد. این کتاب با نگاهی واقع‌گرایانه و گاه تلخ، موضوعاتی چون مرگ، جدایی، دوستی، عشق، مهاجرت، غربت و دغدغه‌های روزمره‌ی انسان‌ها را مطرح می‌کند.

هر داستان، روایتی مستقل دارد و شخصیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که در بزنگاه‌های زندگی، با انتخاب‌ها و احساسات پیچیده‌ای روبه‌رو می‌شوند. روایت‌ها اغلب از زاویه‌ی دید اول‌شخص یا سوم‌شخص محدود بیان می‌شوند و با جزئیات دقیق، فضای ذهنی و عاطفی شخصیت‌ها را بازتاب می‌دهند.

مریم آقاقاسم در کتاب نوبت مردن، تصویری از زندگی طبقه‌ی متوسط شهری و دغدغه‌های نسل امروز را ارائه می‌دهد و با تمرکز بر روابط خانوادگی، دوستی‌ها و چالش‌های فردی، به مسائل اجتماعی و روانی نیز می‌پردازد.

خلاصه کتاب نوبت مردن

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب نوبت مردن، هر داستان به گوشه‌ای از زندگی شخصیت‌هایی می‌پردازد که با چالش‌های عاطفی، اجتماعی و خانوادگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. داستان‌ها اغلب با موقعیت‌هایی آغاز می‌شوند که شخصیت‌ها در مواجهه با فقدان، جدایی یا تصمیم‌های مهم قرار دارند. برای نمونه، در داستان «قضاوت»، پروانه در مراسم خاکسپاری پدرش با قضاوت‌های اطرافیان و احساسات سرکوب‌شده‌ی خودش روبه‌رو می‌شود؛ او باید میان نمایش بیرونی غم و واقعیت درونی‌اش تعادلی بیابد.

در داستان دیگری، دو دوست قدیمی پس از سال‌ها دوری، در پارک با هم قرار می‌گذارند و در خلال گفت‌وگوهایشان، خاطرات گذشته و تلخی‌های زندگی مشترک را مرور می‌کنند. روایت‌ها اغلب با جزئیات دقیق از احساسات، خاطرات و دغدغه‌های شخصیت‌ها همراه است و به‌تدریج لایه‌های پنهان روابط و زخم‌های قدیمی را آشکار می‌کند.

برخی از داستان‌ها به موضوعات اجتماعی مانند مهاجرت، غربت، یا نقش زنان در خانواده می‌پردازند و برخی دیگر، به بحران‌های فردی و درونی شخصیت‌ها.

چرا باید کتاب نوبت مردن را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستان‌هایی کوتاه و متنوع، به تجربه‌های انسانی و دغدغه‌های روزمره‌ی نسل امروز می‌پردازد. هر داستان، فرصتی برای تأمل در احساسات، روابط و انتخاب‌های شخصیت‌ها فراهم می‌کند و خواننده را به بازاندیشی درباره‌ی قضاوت‌ها، نقش سنت‌ها و تأثیر خاطرات در زندگی دعوت می‌کند. نوبت مردن با پرداختن به موضوعاتی چون مرگ، جدایی، دوستی، مهاجرت و بحران‌های فردی، تصویری ملموس از زندگی معاصر ارائه می‌دهد و امکان همذات‌پنداری با شخصیت‌ها را فراهم می‌سازد.

خواندن کتاب نوبت مردن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ی کتاب نوبت مردن برای علاقه‌مندان به داستان کوتاه فارسی، دوستداران روایت‌های اجتماعی و کسانی که دغدغه‌هایی مانند روابط خانوادگی، مهاجرت، غربت یا بحران‌های فردی را دارند، مناسب است. همچنین این مجموعه به کسانی پیشنهاد می‌شود که به دنبال بازتاب زندگی روزمره و تجربه‌های زنان و مردان معاصر در ادبیات هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوبت مردن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنوبت مردن
زبان کتابفارسی
برچسبادبیات ایران

66mm
۱۴۰۴/۰۶/۰۵

کتاب خوبی بود قلمش نرم و روان بود همین باعث شده بود تا خواندن داستان راحت تر باشه پایان های جذابی هم داشت

نیلوفر
۱۴۰۴/۱۰/۲۶

من موضوع داستانها رو دوست داشتم چون واقعی و برآمده از دل زندگی بود. خوش خوان و روان، توصیه میکنم.