اشتراک یکسالهٔ بینهایت با اسنپپی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

کتاب حوای شعر
مجموعه شعر
معرفی کتاب حوای شعر
کتاب حوای شعر (مجموعه شعر) سروده هاجر عامری با نام مستعار مهاجر توسط نشر ماهواره منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار معاصر فارسی است و شعرهایی کوتاه و بلند را در بر میگیرد که به موضوعاتی مانند عشق، دلتنگی، امید و تجربههای زیستهی شاعر میپردازند. کتاب حوای شعر با نگاهی زنانه و احساسی، جهان شاعر را در مواجهه با مفاهیم انسانی و عاطفی روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب حوای شعر
کتاب حوای شعر مجموعهای از سرودههای هاجر عامری است. این دفتر شعر، تلاشی برای بازتاب احساسات و تجربههای انسانی در قالب واژههاست و شاعر با الهام از زندگی روزمره، عشق، دلتنگی و امید، اشعار خود را شکل داده است. مقدمهی کتاب با نگاهی به تاریخ شعر و نقش آن در پیوند دلها آغاز میشود و سپس شاعر از مسیر شخصی خود در ورود به جهان شعر سخن میگوید.
فضای کلی کتاب حوای شعر اثر هاجر عامری، آمیخته با حسرتها، امیدها و تمنای زیستن در جهانی موازی است که شعر، پناهگاهی برای روح و احساسات انسان فراهم میکند. این کتاب با زبانی تصویری، دغدغههای شاعر را از نوجوانی تا بزرگسالی بازتاب میدهد و بهنوعی روایتگر سفر درونی اوست. این مجموعه، بهدوراز ساختارهای کلاسیک، بیشتر بر بیان احساسات و لحظات ناب انسانی تمرکز دارد و تلاش میکند مخاطب را به دنیای خیال و عاطفه دعوت کند.
چرا باید کتاب حوای شعر را خواند؟
کتاب حوای شعر، تجربههای زیسته و احساسات عمیق شاعر را در قالب واژههایی تصویری و ملموس به تصویر میکشد. این مجموعه شعر با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق، دلتنگی، امید و پیوندهای انسانی، فرصتی برای مکث در هیاهوی روزمرگی و لمس لحظات ناب عاطفی فراهم میکند. خواندن این کتاب میتواند دریچهای به جهان احساسات زنانه و نگاه شاعرانه به زندگی بگشاید و مخاطب را به تأمل دربارهی زیباییها و تلخیهای زیستن دعوت کند.
خواندن کتاب حوای شعر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب حوای شعر برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای عاطفی و انسانی دارند و افرادی که بهدنبال لمس تجربههای عاشقانه و لحظات احساسی در قالب شعر هستند، مناسب است. این اثر همچنین میتواند برای کسانی که بهدنبال پناهگاهی ادبی برای بیان یا درک احساسات خود هستند، همنشین خوبی باشد.
بخشی از کتاب حوای شعر
«سلام به تو
و به آرامش چشمهایت
که پرچم صلح من است
با جهانی که
تو را دارد...»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حوای شعر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | حوای شعر |
| حجم فایل کتاب | ۲.۸ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۳۴۷۹۰۵۲ |
| تعداد صفحهها | ۱۳۳ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
کتاب حوای شعر نوشته استاد سرکار خانم هاجر عامری بی شک یکی از بی نظیرترین و به نظر بنده حقیر بی نظیرترین اشعاری است که در قالب شعر نو سروده شده است،و من به شخصه لحظه به لحظه این اشعار...بیشتر