کتاب افلاتون ۸ جرو بیلی موریا + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب افلاتون ۸

کتاب الکترونیکی «افلاتون ۸: مجموعهٔ آسیا» نوشتهٔ جرو بیلی‌موریا و با ترجمهٔ بیتا ابراهیمی، توسط نشر آمال کودک و نوجوان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای آموزشی است که با هدف تقویت مهارت‌های اجتماعی و مالی کودکان و نوجوانان تهیه شده و بر اساس تجربیات بنیاد بین‌المللی افلاتون و با توجه به نیازهای منطقهٔ آسیا تدوین شده است. «افلاتون ۸» با بهره‌گیری از فعالیت‌های گروهی، کاربرگ‌ها و داستان‌های متنوع، تلاش دارد مفاهیم مهمی چون خودشناسی، کار گروهی، حقوق کودک، پس‌انداز، برنامه‌ریزی و مسئولیت‌پذیری را به زبان ساده و کاربردی به مخاطبان خود آموزش دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب افلاتون ۸

«افلاتون ۸: مجموعهٔ آسیا» اثری آموزشی و تعاملی است که برای کودکان و نوجوانان طراحی شده و در قالب راهنمای مهارت‌های زندگی ارائه می‌شود. این کتاب بخشی از پروژهٔ جهانی بنیاد افلاتون است که با هدف توانمندسازی اجتماعی و مالی نسل جوان در سراسر جهان شکل گرفته است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل به موضوعی کلیدی در رشد فردی و اجتماعی می‌پردازد؛ از خودشناسی و رهبری تا کار گروهی، حقوق کودک، مدیریت منابع مالی و برنامه‌ریزی برای آینده. هر درس با فعالیت‌های عملی، بحث‌های گروهی و کاربرگ‌هایی همراه است که یادگیری را برای مخاطب فعال و جذاب می‌کند. جرو بیلی‌موریا در این کتاب تلاش کرده است تا با رویکردی بومی‌شده و متناسب با فرهنگ و نیازهای کودکان آسیایی، آموزش را از حالت نظری خارج کند و به تجربه‌ای ملموس و قابل اجرا تبدیل سازد. «افلاتون ۸» نه‌تنها برای استفاده در کلاس درس، بلکه برای آموزش غیررسمی و فعالیت‌های گروهی نیز مناسب است و نقش مربی را به‌عنوان تسهیلگر یادگیری برجسته می‌کند.

خلاصه کتاب افلاتون ۸

این کتاب با معرفی شخصیت خیالی «افلاتون» که یک شهاب‌سنگ شعله‌ور و کنجکاو است، کودکان را به سفری آموزشی و ماجراجویانه دعوت می‌کند. در آغاز، مخاطب با مفهوم خودشناسی و اهمیت شناخت تفاوت‌ها و شباهت‌های فرهنگی آشنا می‌شود. سپس، با مثال‌هایی از کشورهای مختلف و فعالیت‌های باشگاه‌های افلاتون در سراسر جهان، اهمیت همکاری، احترام به دیگران و مشارکت اجتماعی برجسته می‌شود. در ادامه، کتاب به موضوعات عملی‌تر مانند راه‌اندازی باشگاه، تدوین قوانین گروهی، پس‌انداز و مدیریت مالی می‌پردازد و از طریق داستان‌ها و فعالیت‌های گروهی، مهارت‌هایی چون رهبری، حل مسئله، تفکر انتقادی و تصمیم‌گیری را تقویت می‌کند. هر فصل با تمرین‌ها و کاربرگ‌هایی همراه است که کودکان را به مشارکت فعال و تفکر خلاقانه تشویق می‌کند. در بخش‌های پایانی، مخاطب با مفاهیمی چون تعیین هدف، برنامه‌ریزی برای آینده و اهمیت مسئولیت‌پذیری فردی و اجتماعی روبه‌رو می‌شود. پیام اصلی کتاب این است که هر کودک می‌تواند عامل تغییر در زندگی خود و جامعه باشد و با یادگیری مهارت‌های اجتماعی و مالی، برای ساختن آینده‌ای بهتر آماده شود.

چرا باید کتاب افلاتون ۸ را بخوانیم؟

«افلاتون ۸: مجموعهٔ آسیا» با ارائهٔ فعالیت‌های عملی و داستان‌های الهام‌بخش، بستری فراهم می‌کند تا کودکان و نوجوانان مهارت‌هایی را بیاموزند که در زندگی روزمره و آیندهٔ شغلی و اجتماعی‌شان کاربرد دارد. این کتاب با تمرکز بر یادگیری فعال و مشارکتی، به مخاطب کمک می‌کند تا مفاهیمی مانند خودشناسی، کار گروهی، حقوق فردی، مدیریت منابع و برنامه‌ریزی را به‌صورت تجربی و ملموس درک کند. همچنین، با توجه به ساختار تعاملی و بومی‌شدهٔ کتاب، امکان تطبیق محتوا با شرایط فرهنگی و اجتماعی هر جامعه‌ای وجود دارد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به رشد اعتمادبه‌نفس، تقویت مهارت‌های ارتباطی و افزایش مسئولیت‌پذیری در کودکان و نوجوانان منجر شود.

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که علاقه‌مند به یادگیری مهارت‌های زندگی، کار گروهی، مدیریت مالی و مسئولیت‌پذیری هستند. همچنین، مربیان، معلمان و والدینی که به دنبال منابع آموزشی برای تقویت مهارت‌های اجتماعی و مالی فرزندان خود هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. «افلاتون ۸» به‌ویژه برای کسانی که دغدغهٔ رشد فردی، مشارکت اجتماعی و آمادگی برای آینده را دارند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب افلاتون ۸

«سلام! اسم من افلاتون است. من یک شهاب‌سنگ شعله‌ور و درخشانم و از فضا آمده‌ام؛ جایی که پر است از گوی‌های آتشین مثل من. دوست دارم به همه جای زمین سفر کنم و بچه‌ها را ببینم و با کشورها و روش زندگی‌شان آشنا شوم. من عاشق کنکاشم و بسیار کنجکاوم که با کمک شما دربارهٔ سیارهٔ شگفت‌انگیزتان همه چیز را بدانم. شاید به این فکر می‌کنید که چرا اسم من افلاتون است. خب! من واقعاً عاشق کنکاش و آموختن چیزهای جدیدم و دلم می‌خواهد دربارهٔ انسان‌ها چیزهای جدید بدانم؛ به همین دلیل، به زمین سفر کردم و اولین بار در هند با بچه‌ها آشنا شدم و دوستان هندی‌ام اسم مرا افلاتون گذاشتند. می‌دانید چرا به زمین آمدم؟ داستان جالبی دارد. من زمان زیادی در فضا زندگی می‌کردم و از آن بالا همهٔ اتفاق‌های این پایین را می‌دیدم. اما باز هم خیلی چیزها بود که نمی‌فهمیدم. پس تصمیم گرفتم به زمین بیایم و باید یاد بگیرم. من عاشق سفرم و در مالی، فیلیپین، اوگاندا، ویتنام، آرژانتین و خیلی جاهای دیگر دوستانی دارم؛ حالا آمده‌ام با شما دوست بشوم و کمکتان کنم که شما هم جستجوگر باشید. من دوستان افلاتونی زیادی دارم که با هم چیزهای خیلی زیادی یاد گرفته‌ایم. شما هم دوست دارید همراه با من یاد بگیرید؟»