کتاب راهنمای عبور از جدایی برایان باسترفیلد + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب راهنمای عبور از جدایی

کتاب راهنمای عبور از جدایی

معرفی کتاب راهنمای عبور از جدایی

کتاب الکترونیکی «راهنمای عبور از جدایی: نقشه راه برای کنار آمدن، شفا و خودباوری پس از شکست عاطفی» نوشتهٔ برایان باسترفیلد و با ترجمهٔ «ساسان جعفرنیا» و «مونا حضرتی» توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی روابط و خودیاری قرار می‌گیرد و به موضوع کنار آمدن با جدایی عاطفی، بازسازی عزت نفس و یافتن مسیر شفا پس از شکست‌های احساسی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راهنمای عبور از جدایی

این کتاب به عنوان راهنمایی برای افرادی نوشته شده که پس از پایان یک رابطهٔ عاطفی، با احساسات پیچیده‌ای مانند غم، خشم، سردرگمی و کاهش عزت نفس روبه‌رو هستند. نویسنده با تکیه بر تجربهٔ حرفه‌ای خود در زمینهٔ مدیریت سازمانی و آموزش مهارت‌های ارتباطی، تلاش می‌کند تا خواننده را در مسیر عبور از بحران جدایی همراهی کند. کتاب در فضایی معاصر و با توجه به دغدغه‌های روزمرهٔ افراد، به بررسی مراحل مختلف سوگواری پس از جدایی می‌پردازد و با ارائهٔ تمرین‌ها و پرسش‌هایی، مخاطب را به خوداندیشی و بازسازی هویت شخصی دعوت می‌کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که از تجربهٔ زیستهٔ نویسنده و مثال‌های واقعی بهره می‌برد تا خواننده بتواند با موقعیت‌های مطرح‌شده همذات‌پنداری کند. تمرکز اصلی کتاب بر پذیرش احساسات، بازتعریف ارزش‌ها و ایجاد روال‌های جدید در زندگی پس از جدایی است.

خلاصه کتاب راهنمای عبور از جدایی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! کتاب با روایت تجربهٔ جدایی یک زوج و تأثیرات عاطفی آن آغاز می‌شود و سپس به بررسی مراحل مختلف سوگواری پس از پایان رابطه می‌پردازد. نویسنده پنج مرحلهٔ غم و اندوه (انکار، خشم، چانه‌زنی، افسردگی و پذیرش) را با مثال‌های ملموس شرح می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه افراد ممکن است در هر مرحله گیر کنند یا احساسات خود را سرکوب کنند. در ادامه، مدل فعال‌تری برای عبور از سوگ معرفی می‌شود که شامل پذیرش واقعیت، پردازش درد، سازگاری با شرایط جدید و حرکت به جلو است. کتاب بر اهمیت در آغوش گرفتن احساسات، صحبت کردن دربارهٔ درد و تبدیل آن به فرصت رشد تأکید دارد. همچنین به نقش بازسازی هویت، بازتعریف ارزش‌های شخصی و ایجاد روال‌های سالم برای بازیابی عزت نفس و خودباوری اشاره می‌کند. تمرین‌های خودارزیابی و پرسش‌های تأمل‌برانگیز در سراسر کتاب، خواننده را به بازنگری در احساسات و باورهایش دعوت می‌کند تا بتواند با جدایی کنار بیاید و مسیر تازه‌ای برای زندگی خود ترسیم کند.

چرا باید کتاب راهنمای عبور از جدایی را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر تجربهٔ زیسته و ارائهٔ تمرین‌های عملی، به خواننده کمک می‌کند تا احساسات پیچیده پس از جدایی را بهتر بشناسد و با آن‌ها مواجه شود. نویسنده با استفاده از مدل‌های روان‌شناسی و مثال‌های واقعی، راهکارهایی برای عبور از بحران عاطفی و بازسازی هویت فردی ارائه می‌دهد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به افرادی که درگیر سوگ جدایی هستند، دیدگاه تازه‌ای دربارهٔ پذیرش، شفا و رشد شخصی بدهد و آن‌ها را در مسیر بازیابی عزت نفس و امید به آینده همراهی کند.

خواندن کتاب راهنمای عبور از جدایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به تازگی یک رابطهٔ عاطفی را پشت سر گذاشته‌اند یا با پیامدهای احساسی جدایی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین برای کسانی که به دنبال بازسازی عزت نفس، خودشناسی و ایجاد روال‌های سالم پس از شکست عاطفی هستند، مفید خواهد بود. مشاوران و روان‌شناسان نیز می‌توانند از این کتاب برای درک بهتر فرآیند سوگواری و حمایت از مراجعان خود بهره ببرند.

فهرست کتاب راهنمای عبور از جدایی

فصل ۱: در آغوش گرفتن احساسات خود این فصل به اهمیت پذیرش و پردازش احساسات پس از جدایی می‌پردازد و مراحل پنج‌گانهٔ غم و اندوه را شرح می‌دهد. فصل ۲: ذهنیت شفابخش در این بخش، نویسنده به نقش دیدگاه و افکار در روند بهبودی اشاره می‌کند و راهکارهایی برای تغییر نگرش و قالب‌بندی مجدد افکار منفی ارائه می‌دهد. فصل ۳: بازسازی هویت خود این فصل بر بازتعریف ارزش‌ها، شناخت نقاط قوت و ضعف و ایجاد روال‌های جدید برای بازیابی هویت فردی تمرکز دارد. فصل ۴: ارتباط مجدد با دیگران در این بخش، اهمیت بررسی روابط فعلی، برقراری ارتباط مؤثر و فعال بودن در تعاملات اجتماعی مطرح می‌شود. فصل ۵: بخشش نویسنده به مفهوم بخشش، چه نسبت به خود و چه نسبت به دیگران، و نقش آن در فرآیند شفا می‌پردازد. فصل ۶: حرکت رو به جلو این فصل به برنامه‌ریزی برای آینده، تعیین اهداف جدید و جشن گرفتن پیشرفت‌ها اختصاص دارد. در انتهای کتاب، تمرین‌هایی برای خودارزیابی و کشف احساسات و همچنین تمرین‌های شفابخش و بازتابی برای تکمیل مسیر بهبودی ارائه شده است.

بخشی از کتاب راهنمای عبور از جدایی

«چه احساسی دارید؟ لحظه‌ای وقت بگذارید و چشمانتان را ببندید، نفس عمیقی بکشید و با خودتان چک کنید. در این لحظه ممکن است غمگین، اشتیاق، خشم، پشیمانی یا همه اینها به یکباره غرق شوید. احساس این احساسات در پایان یک رابطه کاملا طبیعی است. آنچه واقعاً مهم است این است که با این احساسات چه می‌کنید. چگونه آن‌ها را پردازش خواهید کرد؟ برای بسیاری از افراد، غریزه آن‌ها نادیده گرفتن، فراموش کردن یا منحرف کردن خود از این احساسات است. آن‌ها بیرون می‌روند و غم و اندوه خود را می‌نوشند یا بلافاصله پس از جدایی دوباره شروع به قرار می‌کنند. در حالی که انجام هر کاری که می‌توانید برای کنار آمدن با جدایی ایرادی ندارد، مهم است که برای پردازش غم و اندوه ناشی از از دست دادن کسی که دوستش دارید نیز وقت بگذارید. از بسیاری جهات، کنار آمدن با جدایی می‌تواند مانند غم و اندوه باشد. ما به تاریخچه‌ای که با یک نفر به اشتراک گذاشته بودیم و برنامه‌هایی که با آن‌ها داشته‌ایم، پایان دادیم. حتی ممکن است با بهترین، عزیزترین و نزدیک‌ترین دوستمان خداحافظی کنیم. پس از جدایی، ما باید یاد بگیریم که چگونه بدون این شخص زندگی کنیم، تا در دنیایی بگردیم که او در آن نیست. همه این تغییرات ما را از پنج مرحله غم و اندوه عبور می‌دهند: انکار، خشم، چانه‌زنی، افسردگی و پذیرش.»