تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خود گمشده من
معرفی کتاب خود گمشده من
کتاب الکترونیکی «خود گمشدهٔ من» (My Lost Self) نوشتهٔ ابوالفضل قدمایی و منتشرشده توسط انتشارات نظری، اثری در حوزهٔ خودسازی و راه و رسم زندگی است. این کتاب با نگاهی به دغدغههای فردی، تلاش میکند مخاطب را به سوی شناخت بهتر خود و ایجاد تغییرات مثبت درونی سوق دهد. نویسنده با زبانی صمیمانه و روایتهایی از تجربههای شخصی، به موضوعاتی مانند تنهایی، زخمهای روحی، نظم، امید و معنای زندگی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خود گمشده من
«خود گمشدهٔ من» در فضایی میان خودیابی و خودسازی حرکت میکند و به دغدغههایی میپردازد که بسیاری از افراد در مسیر زندگی با آنها روبهرو میشوند؛ از گمکردن خود در شلوغی روزمرگیها تا تلاش برای بازسازی هویت و یافتن معنای زندگی. این کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و در قالبی روایی و گاه شاعرانه، تجربههای زیسته و تاملات نویسنده را با خواننده در میان میگذارد. نویسنده با اشاره به مفاهیمی چون تولد دوباره، عبور از تاریکی، مواجهه با زخمها و اهمیت عشق و بخشش، تلاش میکند راهی برای رسیدن به آرامش و رضایت درونی ترسیم کند. کتاب با نقلقولها و داستانهایی از بزرگان و حکایات کوتاه، فضای تاملبرانگیزی ایجاد میکند و خواننده را به بازاندیشی دربارهٔ خود و جهان پیرامونش دعوت میکند.
خلاصه کتاب خود گمشده من
پیام اصلی «خود گمشدهٔ من» حول محور خودشناسی و بازگشت به خویشتن شکل میگیرد. نویسنده از تجربهٔ گمکردن خود در میان دغدغهها و روزمرگیها آغاز میکند و با روایتهایی از تنهایی، زخمهای روحی، و لحظات تردید و امید، مخاطب را به سفری درونی دعوت میکند. تاکید بر اهمیت نظم، مسئولیتپذیری، و ایجاد تغییرات کوچک اما مستمر، از نکات کلیدی کتاب است. نویسنده به نقش افکار مثبت، دوری از افراد و انرژیهای منفی، و قدرت کلمات در ساختن یا ویرانکردن دنیای درون اشاره میکند. در بخشهایی از کتاب، به اهمیت بخشش، رهایی از کینه و نفرت، و یافتن آرامش در دوستی با خداوند پرداخته میشود. همچنین، نویسنده با مثالهایی از زندگی روزمره و حکایات کوتاه، نشان میدهد که چگونه میتوان با پذیرش زخمها و عبور از تاریکی، به روشنایی و آرامش دست یافت. کتاب بر این باور استوار است که هر فرد باید مسئولیت زندگی و احساسات خود را بپذیرد و با ایجاد تغییرات تدریجی، به سوی رشد و رضایت حرکت کند.
چرا باید کتاب خود گمشده من را خواند؟
این کتاب با رویکردی تاملبرانگیز، به مسائل بنیادین زندگی مانند خودشناسی، عبور از بحرانهای روحی و معنای واقعی خوشبختی میپردازد. خواندن آن فرصتی برای بازنگری در عادتها، افکار و احساسات فراهم میکند و مخاطب را به سوی ایجاد تغییرات مثبت و یافتن آرامش درونی سوق میدهد. روایتهای شخصی و مثالهای ملموس، امکان همذاتپنداری و درک عمیقتر مفاهیم را فراهم میکند.
خواندن کتاب خود گمشده من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب برای کسانی مناسب است که به دنبال خودشناسی، رشد فردی و عبور از بحرانهای روحی هستند. افرادی که احساس سردرگمی، تنهایی یا بیانگیزگی دارند و میخواهند معنای تازهای به زندگی خود ببخشند، میتوانند از مطالب کتاب بهره ببرند.
فهرست کتاب خود گمشده من
- مقدمه: نویسنده از دغدغههای شخصی و هدف نگارش کتاب میگوید. - تولدی دیگر: دربارهٔ شروع دوباره و تغییر نگرش به زندگی. - خود گمشدهٔ من: روایت تجربهٔ گمکردن خود و تلاش برای بازگشت به خویشتن. - مهمترین سوال تو چیست؟: پرسش از هدف و معنای زندگی. - تو میتوانی: تاکید بر توانایی تغییر و پیشرفت فردی. - نظم در کارها: اهمیت نظم و انضباط در موفقیت و رشد. - چرا نگرانی؟: بررسی ریشههای نگرانی و راههای مقابله با آن. - بتها: اشاره به موانع ذهنی و باورهای محدودکننده. - ملاقات با خود: دعوت به تامل و شناخت عمیقتر خود. - کسی سراغم را نمیگیرد: مواجهه با احساس تنهایی و رهایی از آن. - عبور از تاریکی: عبور از بحرانها و یافتن امید. - تنهایی: تامل دربارهٔ تنهایی و نقش آن در رشد فردی. - زخمها: پذیرش زخمهای روحی و تبدیل آنها به فرصت رشد. - نظر کن: نگاه دوباره به خود و زندگی. - چرا غمگینی؟: جستوجوی ریشههای غم و راههای رهایی از آن.
بخشی از کتاب خود گمشده من
«ما آدمها اهل گمکردنیم. از همان بچگی هم عادت داشتیم خیلی چیزها را گم کنیم؛ از کتاب و تراش و مداد و پاککن گرفته تا خودمان و آدمهای مهم و خوب و مهربان زندگیمان. شاید آنها را دوباره پیدا میکردیم یا در گوشه کناری از خانه پیدایشان میکردیم اما روزی از تاریخ میرسد که آنقدر حواسمان به خودمان و آدمهای مهم زندگیمان نبوده که در گردباد فراموشی و لای چرخدندههای زمان خود و آنها را گم کردهایم. تفاهمها را کنار بگذاریم و رذیلتهای اخلاقی خود را رفتهرفته از بین ببریم و لباسی از فضیلتهای اخلاقی به تن کنیم. ما یک انسان عاشقی میشویم که در وادی طلب، سعادت، بخشش، کمال، محبت و عشق قدم گذاشتهایم و رفتهرفته به آرامش خواهیم رسید. کتاب خود گمشدهٔ من به نوبهٔ خودش اندکی زمینه را محیا میکند برای یک جنبش فکری که منجر به یک انقلاب درونی، تغییر مثبت و تولد دیگر میشود و آرامآرام آرامش را در فرد به وجود میآورد.»