تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فرآیند کامل شدن
معرفی کتاب فرآیند کامل شدن
کتاب فرآیند کامل شدن با عنوان اصلی The completion process : the practice of putting yourself back together again نوشتهٔ «تیل سوان» با ترجمهٔ «امیر پورصائب» توسط نشر سنجاق بهصورت الکترونیک منتشر شده است. این کتاب اثری در حوزهٔ خودشناسی و موفقیت است که به بررسی مفهوم بازسازی روانی و عاطفی پس از تجربهٔ تروما و آسیبهای گذشته میپردازد و راهکارهایی برای بازیابی یکپارچگی درونی ارائه میدهد. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش متافیزیکی خود، مخاطب را به سفری برای مواجهه با زخمهای درونی و بازسازی خود دعوت کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فرآیند کامل شدن اثر تیل سوان
کتاب «فرآیند کاملشدن» اثری است که در بستر تجربههای شخصی نویسنده و آموزههای معنوی او شکل گرفته است. «تیل سوان» که سالها با آسیبهای جدی جسمی و روانی روبهرو بوده، در این کتاب روند بهبودی و بازسازی خود را روایت کرده و آن را به الگویی برای دیگران تبدیل ساخته است. این کتاب در دورهای نوشته شده که توجه به تروما و آسیبهای روانی در جامعه افزایش یافته و نیاز به روشهای نو برای مواجهه با زخمهای عاطفی احساس میشود. این نویسنده با رویکردی تلفیقی از روانشناسی، معنویت و تجربهٔ زیسته به بررسی ریشههای تروما، نقش کودک درون و اهمیت ادغام جنبههای سرکوبشدهٔ وجود انسان میپردازد. این کتاب تلاش میکند تا با ارائهٔ یک فرایند گامبهگام راهی برای بازگشت به یکپارچگی و سلامت روانی پیشنهاد دهد. در کنار روایتهای شخصی، نمونههایی از تجربیات مراجعان و شرکتکنندگان در این فرایند آورده شده تا تصویر ملموستری از مسیر بهبودی ارائه شود.
خلاصه کتاب فرآیند کامل شدن
کتاب «فرآیند کاملشدن» بر پایهٔ تجربههای شخصی «تیل سوان» و آموزههای او در زمینهٔ خودشناسی و درمان تروما بنا شده است. این نویسنده با شرح دوران کودکی دشوار خود و سالها آزار و آسیب، به اهمیت مواجهه با دردهای گذشته و پذیرش احساسات سرکوبشده اشاره میکند. او معتقد است که بسیاری از مشکلات روانی و رفتاری بزرگسالی، ریشه در زخمهای عاطفی دوران کودکی دارند که اغلب نادیده گرفته یا سرکوب شدهاند. در این کتاب، فرایندی ۱۸مرحلهای برای بازسازی روانی و ادغام جنبههای طردشدهٔ وجود معرفی میشود. این فرایند شامل شناسایی محرکها، بازبینی خاطرات آسیبزا، کار با کودک درون و پذیرش نیمهٔ تاریک وجود است. نویسنده تأکید میکند که تنها با حضور آگاهانه و بیقیدوشرط کنار زخمهای درونی میتوان به یکپارچگی و آرامش دست یافت؛ همچنین این اثر به نقش والدین و محیط عاطفی دوران کودکی در شکلگیری باورها و احساسات میپردازد و نشان میدهد که چگونه بیاعتبارشدن احساسات در کودکی میتواند به اضطراب، افسردگی و مشکلات ارتباطی در بزرگسالی منجر شود. کتاب «فرآیند کاملشدن» با مثالهایی از مراجعان و روایتهای شخصی، مسیر بازسازی و بازیابی خود را بهصورت عملی و ملموس ترسیم میکند.
چرا باید کتاب فرآیند کامل شدن را خواند؟
این کتاب با رویکردی تلفیقی از روانشناسی، معنویت و تجربهٔ زیستهٔ نویسنده به موضوع تروما و بازسازی روانی میپردازد و راهکاری ساختاریافته برای مواجهه با زخمهای عاطفی ارائه میدهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر با مفاهیمی مانند کودک درون، نیمهٔ تاریک وجود و نقش محرکها در بازآفرینی دردهای گذشته آشنا میشود و میتواند ابزارهایی برای ادغام جنبههای طردشدهٔ خود به دست آورد. روایتهای شخصی و نمونههای واقعی، این کتاب را از حالت صرفاً نظری خارج کرده و آن را به راهنمایی برای کسانی تبدیل میکند که بهدنبال بهبود و یکپارچگی روانی هستند.
خواندن کتاب فرآیند کامل شدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که با آسیبهای عاطفی، تروما، اضطراب، افسردگی یا مشکلات ارتباطی دستوپنجه نرم میکنند و بهدنبال راهی برای بازسازی روانی و بازیابی یکپارچگی درونی هستند؛ همچنین این اثر برای علاقهمندان به خودشناسی، روانشناسی تحولگرا و معنویت سودمند است.
بخشی از کتاب فرآیند کامل شدن
«ملاقات با یک مرد عمل
من از ملاقات حضوری استیو و خانوادهاش برای اولین بار در لندن در آگوست ۲۰۱۵ لذت بردم. ملاقات با این مرد که به طور مستقل شروع به کار کرده بود برایم مانند یک رویا به حقیقت پیوست.
دیدار با اون رویایی بود که به واقعیت تبدیل میکردم. ممکن است در زندگی خود متوجه شده باشید که هرگاه قبل از دیدن شخصی با او ارتباط قوی برقرار کنید، در نهایت ملاقات با او یک تجربه بسیار عاطفی است. همانطور که من و استیو برای خوردن چای نشستیم، او عصایش را به دیوار تکیه داد و وقتی به هم لبخند میزدیم، لبخندهایمان مانند هزاران کلمه بود.
در آن لحظه همزمان هم شادی و هم غم را احساس کردم. ما در قلب خود تحت تأثیر ترومای تغییردهنده زندگی قرار گرفته ایم، نوع خاصی از اندوه را حمل می کنیم که مانند یک لکه است و به این باور میرسیم که این لکه چیزی است که ما را دوست نداشتنی و ویران میکند. سالها تلاش میکنیم که این لکه را پاک کنیم و آن را فوراً در دیگران تشخیص میدهیم. اما این لکه در واقع بخشی از زیبایی بالغ ماست و به احساس ما عمق خاصی میبخشد.
آن روز در ماه آگوست که جلوی استیو نشسته بودم، لکه او را دیدم. احساس میکردم لکه من را هم تشخیص میدهد و آرامشی که در نتیجه آن تشخیص حاصل شد محسوس بود. این هدیه بیصدا، درک و رفاقت را برای هر یک از ما به ارمغان آورد. مانند من، او و خانوادهاش برای انجام این کار شفابخش در جهان فراخوانده شدهاند و زندگی میلیونها نفر از آن سود میبرند. داستان استیو یک یادآوری دائمی برای من است که وقتی چیزهای دردناکی را تجربه میکنیم، به ندرت دلیل آن را میدانیم. ما نمیبینیم که چگونه با تصویر بزرگتر زندگی مطابقت دارد و بنابراین احساس میکنیم قربانی خود زندگی هستیم. اما اگر حوصله داشته باشیم که فقط یک پا را در جهت شفا جلوی پای دیگر بگذاریم، «علت» در نهایت خود را برای ما آشکار میکند و ما ناگهان تصویر بزرگتری را میبینیم. خیلی وقتها زیباست و میتوانم به شما بگویم که آن روز اینگونه بود.»
🙏🏻🙏🏻