تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فرایند رابطه
معرفی کتاب فرایند رابطه
معرفی کتاب فرایند رابطه
کتاب الکترونیکی «فرایند رابطه (تکنیکهای تسلط بر روابط)» نوشتهٔ «تیل سوان» و ترجمهٔ پریسا ابنیامینی، اثری در حوزهٔ خودیاری و روانشناسی روابط است که توسط نشر ترنگ منتشر شده است. این کتاب به بررسی عمیق مفهوم رابطه، جدایی، و پیوندهای انسانی میپردازد و راهکارهایی برای بهبود کیفیت ارتباطات فردی و بینفردی ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فرایند رابطه
«فرایند رابطه» اثری است که در فضای خودیاری و روانشناسی معاصر جای میگیرد و به موضوع ارتباط بین اشخاص، ریشههای جدایی و تنهایی، و راههای بازسازی پیوندهای انسانی میپردازد. کتاب در دورهای نوشته شده که دغدغهٔ تنهایی و قطع ارتباط در جوامع انسانی پررنگ است و نویسنده با الهام از تجربههای شخصی و مشاهداتش، به بررسی لایههای درونی انسان و موانع ارتباطی میپردازد. «تیل سوان» در این کتاب، رابطه را نه صرفاً به عنوان پیوندی بیرونی، بلکه به عنوان سفری به جهان درونی خود و دیگران معرفی میکند. او با بهرهگیری از استعارههایی مانند سفر به اعماق اقیانوس و کاوش در لایههای هویتی، مخاطب را به شناخت دیوارها و مناظر درونی هر فرد دعوت میکند. کتاب با زبانی توصیفی و تمرینمحور، تلاش دارد تا مخاطب را به تجربهٔ عملی و شهودی رابطه با خود و دیگران سوق دهد و از منظر معنوی و روانشناختی، اهمیت حضور بیقیدوشرط و انعکاس متقابل را برجسته میسازد.
خلاصه کتاب فرایند رابطه
پیام اصلی «فرایند رابطه» بر اهمیت بازسازی پیوندهای انسانی و عبور از جداییهای درونی و بیرونی تأکید دارد. نویسنده معتقد است که منشأ بسیاری از دردها و رنجهای انسان، احساس جدایی از خود و دیگران است و راه بازگشت به شادی و سازگاری، برقراری رابطهای عمیق و آگاهانه با خود و اطرافیان است. کتاب با معرفی مفاهیمی مانند دیوارهای درونی (مانند دیوار ترس، درد، نفرت، چالش و غیره) و مناظر هویتی، به مخاطب نشان میدهد که هر فرد لایههای متعددی از هویت و تجربه را در خود دارد که برای برقراری ارتباط واقعی باید آنها را بشناسد و با آنها مواجه شود. «تیل سوان» تمرینهایی برای ارتباط با قلب، بدن، احساسات و ذهن ارائه میدهد و فرایند عملی سفر به جهان درونی خود یا دیگری را شرح میدهد. او بر اهمیت حضور بیقیدوشرط، انعکاس متقابل و پذیرش تمام ابعاد وجودی تأکید میکند و معتقد است که رابطهٔ واقعی زمانی شکل میگیرد که فرد با شجاعت و کنجکاوی، بدون قضاوت و با پذیرش کامل، به کشف و تجربهٔ جهان درونی خود و دیگران بپردازد.
چرا باید کتاب فرایند رابطه را خواند؟
این کتاب با رویکردی تمرینمحور و شهودی، به مخاطب کمک میکند تا موانع ارتباطی خود را شناسایی کند و راههایی برای عبور از دیوارهای درونی و بازسازی پیوندهای انسانی بیابد. «فرایند رابطه» ابزارهایی برای خودشناسی، افزایش همدلی و عمقبخشیدن به روابط ارائه میدهد و مخاطب را به تجربهٔ عملی و ملموس رابطه با خود و دیگران دعوت میکند. مطالعهٔ این اثر میتواند دیدگاه تازهای نسبت به ماهیت رابطه و اهمیت حضور آگاهانه در ارتباطات ایجاد کند.
خواندن کتاب فرایند رابطه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ بهبود روابط فردی، خانوادگی یا عاطفی دارند، با احساس تنهایی یا جدایی دستوپنجه نرم میکنند یا به دنبال راههایی برای خودشناسی و افزایش عمق ارتباطات انسانی هستند. همچنین برای علاقهمندان به روانشناسی، خودیاری و رشد فردی مفید است.
فهرست کتاب فرایند رابطه
- فرایند رابطه با قلب خود: معرفی اهمیت ارتباط با قلب و تمرینهایی برای برقراری رابطه با این بخش از وجود. - مقدمهای بر فرایند رابطه: تشبیه رابطه به سفر اکتشافی و توضیح لایههای درونی انسان. - دیوارها: معرفی انواع دیوارهای درونی مانند دیوار ترس، درد، نفرت، چالش و غیره و راههای مواجهه با آنها. - مناظر: شرح لایههای هویتی و مناظر درونی هر فرد و اهمیت شناخت آنها در رابطه. - حضور بیقیدوشرط: تأکید بر اهمیت حضور بدون شرط و هدف در رابطه و اثر آن بر بهبود ارتباطات. - آینه گمشده: بررسی نقش بازتاب و انعکاس متقابل در شکلگیری هویت و خودآگاهی. - مراحل فرایند رابطه: شرح گامبهگام فرایند عملی سفر به جهان درونی خود یا دیگری. - انجام فرایند رابطه با خودتان: تمرینهایی برای برقراری رابطه با خود از طریق آینه و خودکاوی. - برقراری رابطه با جسم، احساس و ذهن: توضیح اهمیت ارتباط در سطوح مختلف وجودی. - رابطه به عنوان مایهٔ حیات: جمعبندی اهمیت رابطه در زندگی انسان و نقش آن در سلامت روان و رشد فردی.
بخشی از کتاب فرایند رابطه
«تمام دردهای دنیا با نوعی از جدایی آغاز میشود. به دنیا آمدن و ورود ما به این جهان با جدایی همراه است؛ جدایی از اصل، مادر، خود، جدایی از آنچه میترسیم، جدایی از آنچه دوستش داریم. این جداییها ادامه پیدا میکند تا وقتی که خودمان را جدا و در عمق درد تنهایی مییابیم؛ اما راه ما با جدایی آغاز شده است تا بتوانیم راهی برای بازگشت به رابطهٔ خود پیدا کنیم. منشأ پیدایش تمام دردها و لذتها در این جهان نوعی از جدایی و وحدت بوده است. اصلیترین رنجی که بشر بر روی این سیاره تجربه میکند این است که با وجود میلیاردی انسان بر روی زمین همچنان هر یک از ما احساس تنهایی میکنیم. به خاطر لطمهٔ ناشی از قطع رابطهمان، احساس میکنیم که از هرچیزی که به عنوان «دیگری» میبینیم جدا شدهایم. این درد قطع رابطه در کل سیارهٔ زمین همانند سرطان پخش شده است. رابطه را میتوان به عنوان پیوند با چیز دیگری در نظر گرفت. رابطه در هر مرحلهای از زندگی ما وجود دارد. میتوان از لحاظ فکری، احساسی، فیزیکی و یا انرژی با چیزی پیوند داشت. وقتی قطع رابطه میکنیم پیوندمان را با فرد دیگری در هر مرحلهای، اگر همهٔ مراحل نباشد، قطع مینماییم.»