دانلود و خرید کتاب واژه های سر به زیر نظیفه سادات موذن

کتاب واژه های سر به زیر

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب واژه های سر به زیر

معرفی کتاب واژه های سر به زیر

کتاب الکترونیکی «واژه‌های سر به زیر» اثر «نظیفه‌سادات موذّن (باران)» و با همکاری نشر «مانیان» در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار فارسی معاصر است که در قالب‌های مختلف سروده شده‌اند و دغدغه‌های شاعر را در سال‌های نوجوانی تا بزرگسالی بازتاب می‌دهند. شعرهای این کتاب، فضایی احساسی و گاه اجتماعی دارند و به موضوعاتی چون خاطرات، انتظار، عشق، معنویت و هویت می‌پردازند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب واژه های سر به زیر

«واژه‌های سر به زیر» مجموعه‌ای از شعرهای «نظیفه‌سادات موذّن (باران)» است که در بازه‌ای طولانی از نوجوانی تا بزرگسالی سروده شده‌اند. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و شعرهای آن، بازتابی از تجربه‌های زیسته، خاطرات و دغدغه‌های شاعر در دوره‌های مختلف زندگی است. اشعار کتاب، گاه رنگ و بوی خاطرات مدرسه و نوجوانی دارند و گاه به موضوعات اجتماعی، مذهبی و عاشقانه می‌پردازند. شاعر در مقدمه اشاره می‌کند که بسیاری از این شعرها حاصل سال‌های دور است و انتشار آن‌ها را تلاشی برای به اشتراک‌گذاری احساسات و امید به همدلی با خوانندگان می‌داند. فضای کلی کتاب، میان احساسات شخصی و نگاه به مسائل جمعی در نوسان است و زبان شعرها، گاه ساده و صمیمی و گاه با ارجاعات مذهبی و فرهنگی همراه است.

چرا باید کتاب واژه های سر به زیر را خواند؟

این مجموعه شعر، فرصتی برای آشنایی با تجربه‌های زیسته و نگاه شاعرانهٔ «نظیفه‌سادات موذّن (باران)» فراهم می‌کند. شعرهای کتاب، طیف متنوعی از احساسات انسانی را در بر می‌گیرند؛ از خاطرات و دلتنگی‌های نوجوانی تا امید و انتظار و دغدغه‌های اجتماعی و معنوی. خواندن این کتاب می‌تواند مخاطب را با لایه‌های مختلف احساس و اندیشهٔ یک شاعر معاصر آشنا کند و امکان هم‌ذات‌پنداری با لحظات و دغدغه‌های شاعر را به وجود آورد. همچنین، حضور مضامین مذهبی و فرهنگی در کنار موضوعات روزمره، به شعرها رنگ و بویی خاص بخشیده است.

خواندن کتاب واژه های سر به زیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که به دنبال تجربه‌های شاعرانهٔ شخصی و اجتماعی هستند و مخاطبانی که دغدغه‌های معنوی، خاطرات و هویت برایشان اهمیت دارد، مناسب است. همچنین برای نوجوانان و جوانانی که به دنبال هم‌دلی با احساسات و خاطرات مشابه‌اند، جذاب خواهد بود.

فهرست کتاب واژه های سر به زیر

- مقدمه: شاعر دربارهٔ انگیزهٔ سرودن و انتشار شعرها و خاطرات نوجوانی خود سخن می‌گوید. - شعرهای عاشقانه و احساسی: این بخش به بیان احساسات، دلتنگی‌ها و خاطرات شخصی شاعر می‌پردازد. - شعرهای اجتماعی و مذهبی: در این قسمت، اشعار با مضامین انتظار، ظهور، فرهنگ، هویت و مسائل اجتماعی و مذهبی آمده‌اند. - شعرهای کودکانه و خاطره‌محور: برخی شعرها به خاطرات مدرسه، عروسک‌ها و فضای کودکی اختصاص دارند. - شعرهای آیینی و مناسبتی: اشعاری با موضوعات مذهبی، مناسبت‌های ملی و مذهبی و ارجاعات به شخصیت‌های دینی در این بخش قرار دارند. هر فصل یا بخش، با شعرهایی در همان مضمون و فضای احساسی همراه است و سیر کتاب از خاطرات و احساسات فردی تا دغدغه‌های جمعی و آیینی پیش می‌رود.

بخشی از کتاب واژه های سر به زیر

«عصری دوباره رفته بودم سوی پیچک تا یافتم احساس خود را روی پیچک کم گشته بود احساس من عصر پریروز در کوچه‌های سبز تو در توی پیچک وقتی که می‌گشتم پی احساس خویش فریاد زد قمری: «برو آن سوی پیچک باریده یک قطره دعا بر روی پیچک» قلبم گواهی داد احساسم همان جاست شاید که خوابش برده در مینوی پیچک رفتم و در عطر قنوتش غوطه خوردم در سجده‌زار روشنی از بوی پیچک انگشت‌های سبز او سوی خدا بود خطی به سوی آسمان بازوی پیچک پیدا شد احساسم ولی نق نق کنان گفت: «کی می‌شود باشی تو هم هم‌خوی پیچک؟!»