تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ماجراجوی زندگی
معرفی کتاب ماجراجوی زندگی
معرفی کتاب ماجراجوی زندگی
کتاب الکترونیکی «ماجراجوی زندگی» (نویسنده: «مهدی زمانی»، ناشر: نسل روشن) داستانی علمیتخیلی و بقا محور است که با محوریت یک فاجعه جهانی روایت میشود. این رمان فارسی، ماجرای گروهی از بازماندگان را دنبال میکند که پس از نابودی زمین بهدنبال ساخت تمدنی نو در سیارهای دیگر هستند. «ماجراجوی زندگی» با نگاهی به روابط انسانی، امید و تلاش برای بقا، تجربهای متفاوت از مواجهه با بحرانهای بزرگ را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماجراجوی زندگی
«ماجراجوی زندگی» در ژانر علمیتخیلی و بقا نوشته شده و داستانش در آیندهای نزدیک یا فرضی رخ میدهد؛ زمانی که یک ویروس مرگبار از طریق آب، بیشتر جمعیت زمین را نابود میکند. کتاب در قالب روایت اولشخص و با لحن صمیمانه، تجربههای شخصیت اصلی را از روزهای پیش از فاجعه تا تلاش برای زندهماندن و یافتن بازماندگان دیگر دنبال میکند. نویسنده، «مهدی زمانی»، با الهام از دغدغههای زیستمحیطی و بحرانهای انسانی، جهانی را ترسیم میکند که در آن طبیعت علیه انسانها شوریده و بازماندگان ناچارند برای بقا و ساختن آیندهای تازه، همکاری کنند. این رمان، علاوه بر روایت ماجراجویی و تلاش برای بقا، به موضوعاتی چون تنهایی، امید، دوستی و بازتعریف هویت انسانی در شرایط بحرانی میپردازد. فضای داستان، ترکیبی از واقعیتهای تلخ و امید به آینده است و شخصیتها در دل بحران، با چالشهای اخلاقی و احساسی متعددی روبهرو میشوند. اثر حاضر، با تمرکز بر روابط میانفردی و نقش دانش و تخصص در ساخت تمدن جدید، تصویری از بازسازی زندگی پس از فروپاشی را ارائه میدهد.
خلاصه کتاب ماجراجوی زندگی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «ماجراجوی زندگی» با آرزوهای کودکی راوی برای دیدن زمین از فضا آغاز میشود. او که جوانی بیستوپنج ساله و معمار است، پس از از دست دادن خانوادهاش، به عکاسی و سفر علاقهمند میشود. زمانی که برای پروژهای به کویر رفته، فاجعهای جهانی رخ میدهد: ویروسی ناشناخته از طریق آب گسترش مییابد و در مدت کوتاهی بیشتر جمعیت زمین را از بین میبرد. راوی که بهطور اتفاقی از این بحران جان سالم به در برده، پس از بازگشت به شهر با جهانی خالی از انسانها و نشانههای مرگ و ویرانی روبهرو میشود. او برای بقا به فروشگاهها پناه میبرد و در جستوجوی بازماندگان، با تنهایی و ترس دستوپنجه نرم میکند. پس از مدتی، پیامی از گروهی دریافت میکند که خود را اعضای سازمان فضایی صلح معرفی میکنند و هدفشان جمعآوری بازماندگان برای ساخت تمدنی جدید است. راوی به پایگاه این گروه منتقل میشود و با دیگر بازماندگان از ملیتها و تخصصهای مختلف آشنا میشود. هر یک از اعضا وظیفهای متناسب با مهارتهایش برعهده میگیرد تا برای مهاجرت به سیارهای جدید آماده شوند. در این مسیر، شخصیتها با چالشهای روانی، اختلافات، امیدها و ناامیدیها روبهرو میشوند و در نهایت، با همکاری و تقسیم وظایف، برای آغاز زندگی تازهای در سیارهای ناشناخته آماده میشوند. داستان، بر محوریت دوستی، عشق، هویت و بازسازی امید در دل ویرانی پیش میرود و پایان آن، آغاز سفری تازه به سوی آیندهای نامعلوم است.
چرا باید کتاب ماجراجوی زندگی را خواند؟
این رمان با ترکیب عناصر علمیتخیلی، بقا و روابط انسانی، تجربهای متفاوت از مواجهه با بحرانهای جهانی را ارائه میدهد. «ماجراجوی زندگی» بهجای تمرکز صرف بر هیجان یا فاجعه، به لایههای روانی شخصیتها، اهمیت همکاری و نقش امید در شرایط دشوار میپردازد. روایت داستان از زاویه دید اولشخص، امکان همذاتپنداری با دغدغهها و احساسات بازماندگان را فراهم میکند. همچنین، کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون بازسازی تمدن، هویت فردی و جمعی، و ارزش دوستی و تخصص، مخاطب را به تأمل درباره معنای زندگی و آینده بشر دعوت میکند.
خواندن کتاب ماجراجوی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای علمیتخیلی، داستانهای بقا و روایتهایی با محوریت بحرانهای جهانی مناسب است. همچنین، کسانی که دغدغههایی درباره محیط زیست، آینده بشر و نقش روابط انسانی در شرایط بحرانی دارند، میتوانند از خواندن این اثر بهره ببرند. نوجوانان و جوانانی که به داستانهای ماجراجویانه و شخصیتمحور علاقه دارند نیز مخاطبان اصلی این رمان هستند.
بخشی از کتاب ماجراجوی زندگی
«از بچگی همیشه رویای دیدن زمین را از فضا در سرم میپروراندم و با خودم میگفتم یعنی روزی میرسد که من هم بتوانم از بیرون زمین را نگاه کنم؟! یعنی میتوانم توی ایستگاههای فضایی زندگی کنم؟! فکرش را هم نمیکردم که شدنی باشد، مثل یک خواب لذتبخش بود که بالاخره از پرده ذهنم خارج شد و به حقیقت پیوست. ولی این اتفاق با رویا خیلی تفاوت داشت. در آنجا همیشه این موضوع را با خودم تکرار میکردم که میلیاردها انسان بر روی زمین منتظر هستند تا من برگردم و بتوانم حداقل یک قدم در راه بهتر شدن زندگی آنها بردارم ولی حالا باید با دنیایی روبهرو میشدم که هیچ شباهتی با واقعیت نداشت. اکثر خاطرات دوران کودکیام را در استخر به دست آوردم؛ اولین بار وقتی شش سالم بود به همراه پدرم رفتم و آن روز شروع علاقه من به شنا کردن بود. این علاقه با من کاری کرد که هفتهای دو بار شنا کنم. به همین خاطر اگر قبل از اینکه این بلا بر سر مردم نازل شود یک نفر به من میگفت روزی میرسد که همه مردم زمین به دست چیزی که به آن مایه حیات میگویند کشته خواهند شد، قطعاً میخندیدم و میگفتم هیچ بویی از عقل نبردی. چون همه دانشمندها گفتند آب باعث بهبودی تمام بیماریهاست و جدا از اینها هیچ چیزی بیشتر از برخورد این مایع با سلولهای پوستی بدن آرامشبخش نیست. ولی بالاخره ثابت شد که حتی دانشمندان هم گاهی اوقات اشتباه میکنند.»