تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
معرفی کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
معرفی کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
کتاب الکترونیکی «عادتهای ضروری بلاگرهای موفق (اسرار ۱۷ بلاگر موفق که میتوانید از آنها برای ایجاد یک کسب و کار آنلاین موفق استفاده کنید)» نوشتهٔ سالی میلر با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی و نشر زمان تغییر، به بررسی عادتها و استراتژیهای ۱۷ بلاگر موفق میپردازد. این کتاب در دستهٔ کسبوکار آنلاین و توسعهٔ فردی قرار میگیرد و راهکارهایی برای ساخت و رشد بلاگ و کسب درآمد از آن ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
این کتاب با تمرکز بر تجربیات واقعی بلاگرهای موفق، به بررسی سه عادت کلیدی میپردازد که به گفتهٔ نویسنده، در موفقیت بلاگرها نقش اساسی دارند. سال انتشار کتاب ۱۴۰۱ است و محتوای آن بر پایهٔ مصاحبه با ۱۷ بلاگر مطرح و تحلیل مسیرهای متفاوت موفقیت آنها شکل گرفته است. نویسنده تلاش کرده تا با کنار هم قرار دادن داستانها و راهکارهای عملی، تصویری واقعگرایانه از چالشها و فرصتهای بلاگری ارائه دهد. کتاب به جای ارائهٔ یک فرمول واحد، بر اهمیت شخصیسازی مسیر موفقیت و تطبیق عادتها با ارزشها و نقاط قوت فردی تأکید دارد. در کنار روایتها، به ابزارها و تکنیکهایی اشاره میشود که میتوان آنها را در زمینههای مختلف زندگی و کسبوکار به کار گرفت. ساختار کتاب به گونهای است که هم برای افراد تازهکار و هم برای کسانی که به دنبال رشد و توسعهٔ بلاگ خود هستند، قابل استفاده باشد.
خلاصه کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! کتاب «عادتهای ضروری بلاگرهای موفق» با طرح این پرسش آغاز میشود که چرا تنها درصد کمی از بلاگرها به درآمدهای بالا میرسند و اکثریت آنها موفق به کسب درآمد قابل توجه نمیشوند. نویسنده با بررسی تجربیات ۱۷ بلاگر موفق، سه عادت اصلی را شناسایی میکند: هدفمند عملکردن، ایجاد سیستمهایی برای موفقیت و باور به خود. هر بخش کتاب به یکی از این عادتها اختصاص یافته و با مثالهای واقعی از بلاگرها، چالشها و راهکارهای آنها را شرح میدهد. در بخش هدفمند عملکردن، بر اهمیت تعیین مأموریت شخصی، شفافسازی اهداف و تدوین استراتژی تأکید میشود. بخش دوم به نقش سیستمها و ابزارهای اجرایی، مسئولیتپذیری و پیگیری پیشرفت میپردازد. در بخش سوم، باور به خود و غلبه بر ترسها و موانع ذهنی مورد توجه قرار میگیرد. کتاب نشان میدهد که مسیر موفقیت برای هر فرد منحصر به فرد است و هیچ راهحل جادویی وجود ندارد؛ بلکه باید با شناخت نقاط قوت و ارزشهای شخصی، عادتها را به شیوهٔ خود پیادهسازی کرد. در سراسر کتاب، مصاحبهها و روایتهای بلاگرها به عنوان نمونههای الهامبخش و واقعگرایانه آورده شدهاند تا خواننده با چالشها و دستاوردهای واقعی این مسیر آشنا شود.
چرا باید کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق را خواند؟
این کتاب با جمعآوری تجربیات و روایتهای بلاگرهای موفق، تصویری ملموس از مسیر رشد و چالشهای بلاگری ارائه میدهد. تمرکز بر سه عادت کلیدی و ارائهٔ مثالهای واقعی، به خواننده کمک میکند تا راهکارهای متناسب با شرایط خود را پیدا کند. همچنین، کتاب به جای نسخهپیچی، بر اهمیت شخصیسازی مسیر موفقیت و تطبیق عادتها با ویژگیهای فردی تأکید دارد. برای کسانی که به دنبال راهاندازی یا توسعهٔ کسبوکار آنلاین هستند، این کتاب میتواند منبعی برای شناخت موانع رایج و راههای عبور از آنها باشد.
خواندن کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال راهاندازی یا رشد بلاگ و کسبوکار آنلاین هستند. همچنین کسانی که با چالشهایی مانند بیانگیزگی، نداشتن برنامه یا عدم باور به تواناییهای خود روبهرو هستند، میتوانند از مطالب کتاب بهره ببرند. برای علاقهمندان به توسعهٔ فردی و کسانی که به دنبال الهام گرفتن از مسیرهای واقعی موفقیتاند، این کتاب توصیه میشود.
فهرست کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
- مقدمه: معرفی کلی کتاب و هدف آن از بررسی عادتهای بلاگرهای موفق. - عادت اول: هدفمند عمل کنید - توضیح دربارهٔ اهمیت داشتن مأموریت، تعیین اهداف معنادار و تدوین استراتژی برای بلاگ. - مصاحبه با بلاگرهایی که با تمرکز بر هدف و حذف فعالیتهای غیرضروری به موفقیت رسیدهاند. - عادت دوم: سیستمهایی برای موفقیت ایجاد کنید - معرفی سیستمهای اجرایی، مسئولیتپذیری و پیگیری پیشرفت. - مثالهایی از بلاگرهایی که با ایجاد نظم و ساختار، کارهای ضروری را به طور مداوم انجام میدهند. - عادت سوم: به خودتان باور داشته باشید - بررسی نقش ذهنیت، غلبه بر ترسها و پذیرش مسئولیت نتایج. - روایتهایی از بلاگرهایی که با تغییر نگرش و تقویت اعتماد به نفس، بر موانع ذهنی غلبه کردهاند. - مصاحبهها و داستانهای واقعی: در هر بخش، مصاحبه با بلاگرهای موفق و شرح مسیر شخصی آنها. - جمعبندی و راهکارهای عملی: خلاصهای از سه عادت و پیشنهادهایی برای پیادهسازی آنها در زندگی و کسبوکار.
بخشی از کتاب عادت های ضروری بلاگرهای موفق
«در سال ۲۰۱۷ رمزی از ۱۷۲۲۰۶ بلاگر نظرسنجی کرد. او متوجه شد که فقط هشت درصد از افراد مصاحبهشده از بلاگ خود بیش از ۱۰۰,۰۰۰ دلار درآمد دارند. از ۹۲ درصد باقیمانده، اکثریت (۶۹ درصد افراد مصاحبهشونده) هیچ درآمدی نداشتند. در یک نظرسنجی دیگر توسط ProBlogger نتایج مشابهی دریافت شد. نظرسنجی آنها گزارش داد که تنها ۱۵ درصد بلاگرها بیشتر از متوسط درآمد خانوار ایالات متحده درآمد دارند. در حالی که میانگین سود برای ۸۵ درصد باقیمانده، فقط ۹۴۹۷ دلار بود. نتیجه واضح است. اکثر بلاگرها از بلاگ خود امرار معاش نمیکنند. با این حال، برخی از آنها درآمدهای شش یا حتی هفت رقمی دارند. کارآفرینان آنلاین مانند پت فلین و میشل شرودر گاردنر به طور منظم هر ماه درآمدهای شش رقمی کسب میکنند؛ که منجر به یک سوال مهم میشود. چرا برخی از بلاگرها درآمد شش رقمی دارند، در حالی که اکثر آنها هیچ درآمدی ندارند؟ چه استراتژیها، عادات یا سیستمهایی منجر به موفقیت آنها شده است؟ برای پاسخ به این سوالات، من بلاگرها را از جنبههای مختلف مورد مطالعه قرار دادم. من استراتژیهای کسب و کار آنها را بررسی کردم و به دنبال موضوعات رایج گشتم. پیشینه، عادات و ویژگیهای آنها را بررسی کردم. و عین حال که به چند ایده رسیدم اما نتوانستم یک طرح واحد برای موفقیت پیدا کنم. چراکه هر فرد، یک مسیر منحصر به فرد را طی میکرد. البته جای تعجبی هم ندارد. چون اگر موفقیت نتیجه پیروی از یک فرمول ساده بود، همه ما به هر چیزی که در ذهنمان بود دست مییافتیم. اما اینگونه نیست.»