تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
معرفی کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
معرفی کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
کتاب الکترونیکی «توسعه کسب و کار با 0020031: کسب درآمد آنلاین هیچوقت به این آسانی نبوده است» نوشتهٔ نیل داگر با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی و نشر زمان تغییر، راهنمایی جامع برای استفاده از هوش مصنوعی در کسب درآمد آنلاین است. این کتاب به بررسی کاربردهای مدلهای زبانی هوشمند در بازاریابی، تولید محتوا، خودکارسازی فرایندها و ایجاد جریانهای درآمدی غیرفعال میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
این کتاب در دورهای نوشته شده که هوش مصنوعی و مدلهای زبانی مانند 0020031 به سرعت در حال گسترش هستند و نقش پررنگی در تحول کسبوکارها ایفا میکنند. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی و مثالهای کاربردی، به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان از ابزارهای هوشمند برای افزایش بهرهوری، صرفهجویی در زمان و خلق فرصتهای جدید درآمدی استفاده کرد. کتاب با زبانی قابل دسترس، به بررسی روندهای نوین بازار کار آنلاین، چالشهای بازاریابی دیجیتال و راهکارهای عملی برای استفاده از هوش مصنوعی در زمینههایی مانند تولید محتوا، بازاریابی شبکههای اجتماعی، آموزش آنلاین و حتی برنامهنویسی میپردازد. همچنین، نویسنده به مقایسه سرعت رشد فناوریهای جدید با نمونههای موفقی مانند نتفلیکس و اینستاگرام اشاره میکند تا اهمیت و تاثیر این ابزارها را در فضای کسبوکار امروز برجسته کند. در کنار آموزشهای فنی، کتاب به ارائه منابع رایگان و لیست درخواستهای کاربردی برای استفاده از مدلهای زبانی میپردازد و تلاش میکند تصویری واقعبینانه از فرصتها و محدودیتهای این فناوریها ارائه دهد.
خلاصه کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
این کتاب با معرفی مدلهای زبانی هوشمند و کاربردهای آنها در کسبوکار آغاز میشود و به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان با استفاده از این ابزارها، کارهای تکراری و زمانبر را خودکارسازی کرد. نویسنده با مثالهای متنوع، از نوشتن ایمیلهای تبلیغاتی و تولید پستهای شبکههای اجتماعی گرفته تا ایجاد برنامههای غذایی و تمرینات ورزشی شخصیسازیشده، نشان میدهد که هوش مصنوعی چگونه میتواند در بخشهای مختلف کسبوکار و زندگی روزمره نقشآفرینی کند. بخشهایی از کتاب به آموزش نحوه استفاده از مدلهای زبانی برای تولید محتوا، بهینهسازی سئو، طراحی کمپینهای بازاریابی و حتی برنامهنویسی اختصاص یافته است. همچنین، نویسنده به موضوع درآمد غیرفعال میپردازد و راهکارهایی برای تولید کتابهای الکترونیکی، دورههای آنلاین و ویدیوهای یوتیوب با کمک هوش مصنوعی ارائه میدهد. در کنار این موارد، کتاب به چالشهای بازاریابی شبکههای اجتماعی، مدیریت تیم و بودجه، و همچنین نحوه استفاده از مدلهای زبانی برای آموزش و طراحی آزمونهای آنلاین اشاره میکند. در نهایت، کتاب با ارائه مثالهای عملی و لیست درخواستهای کاربردی، به مخاطب کمک میکند تا بتواند از پتانسیل کامل هوش مصنوعی برای رشد کسبوکار و افزایش درآمد بهرهمند شود.
چرا باید کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به دنبال راههای نوین کسب درآمد آنلاین هستند، فرصتی فراهم میکند تا با کاربردهای عملی هوش مصنوعی در کسبوکار آشنا شوند. مخاطب با مطالعهٔ این اثر میتواند یاد بگیرد چگونه با استفاده از مدلهای زبانی، فرایندهای کاری را سادهتر کند، بهرهوری را افزایش دهد و جریانهای درآمدی جدید ایجاد کند. همچنین، کتاب با مثالهای واقعی و راهنماییهای گامبهگام، امکان پیادهسازی سریع ایدهها را در اختیار خواننده قرار میدهد و به او کمک میکند تا از ابزارهای هوشمند برای حل مشکلات رایج در بازاریابی، تولید محتوا و آموزش استفاده کند.
خواندن کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کارآفرینان، فریلنسرها، بازاریابان دیجیتال، تولیدکنندگان محتوا و هر کسی که به دنبال کسب درآمد آنلاین و افزایش بهرهوری با کمک هوش مصنوعی است، مناسب خواهد بود. همچنین، برای کسانی که دغدغهٔ خودکارسازی فرایندها، تولید محتوای سریع و بهینهسازی بازاریابی دارند، راهکارهای کاربردی ارائه میدهد.
فهرست کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
- مقدمه: معرفی مدلهای زبانی هوشمند و اهمیت آنها در کسبوکار - این عالی است - اما چه استفادههایی میتوان از 0020031 کرد؟: بررسی کاربردهای مدل زبانی در بازاریابی، تولید محتوا و ارتباط با مشتری - شروع کار با 0020031: راهنمای ثبتنام، استفاده اولیه و تنظیمات مدل - نکات برای استفاده مؤثر: راهکارهایی برای تعیین هدف، آزمایش دستورات و بهبود خروجیها - رشد چشمگیر بهرهوری: مثالهای عملی از خودکارسازی کارها، تولید ایمیل، پست وبلاگ و مدیریت شبکههای اجتماعی - ایجاد جریانهای درآمدی غیرفعال: آموزش تولید کتاب الکترونیکی، دوره آنلاین، ویدیوهای یوتیوب و پستهای بازاریابی وابسته با کمک هوش مصنوعی - جمعبندی: مرور نکات کلیدی و تشویق به استفاده خلاقانه از مدلهای زبانی در کسبوکار هر فصل با مثالهای کاربردی و راهنماییهای عملی همراه است تا مخاطب بتواند به سرعت ایدهها را اجرا کند.
بخشی از کتاب توسعه کسب و کار با ChatGPT
«همزمان که این مطلب را مینویسم، 0020031 سریعترین پلتفرم فناوری در حال رشد است - تنها در ۵ روز به یک میلیون کاربر رسید. به منظور مقایسه، این زمان برای نتفلیکس ۳ سال، برای توییتر ۲ سال، برای فیسبوک ۱۰ ماه و برای اینستاگرام ۲.۵ ماه طول کشید. به نظر من، 0020031 یک تحول انقلابی خواهد بود و میخواستم این مقدمه باعث شود که شما خواننده، نیز به اندازه من از این موضوع هیجانزده شوید. بنابراین، تصمیم گرفتم از 0020031 برای کمک استفاده کنم و از آن خواستم تا مقدمهای برای این کتاب به سبک استیو جابز بنویسد و این چیزی است که (پس از کمی ویرایش) به دست آمد: "به دنیای انقلابی 0020031 خوش آمدید - یک مدل زبانی قدرتمند که پتانسیل تغییر روش کسب درآمد را دارد." این کتاب راهنمایی برای کشف پتانسیل واقعی 0020031 است که به شما نشان میدهد چگونه از قابلیتهای بیشمار آن برای کسب درآمد و رشد کسبوکار خود استفاده کنید.»