تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب بوکی و کوکی
معرفی کتاب بوکی و کوکی
معرفی کتاب بوکی و کوکی
کتاب الکترونیکی «بوکی و کوکی» (با برد در جستجوی رویاهاتون باشین!) نوشته و تصویرگری «بلانکا گومز» و ترجمهٔ «الهه عینبخش» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان بالای ۷ سال مناسب است و داستانی دربارهٔ دو دوست به نامهای «بوکی» و «کوکی» را روایت میکند که با چالشهای دوستی و سازش روبهرو میشوند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بوکی و کوکی
داستان «بوکی و کوکی» حول محور دو شخصیت اصلی میچرخد که هرکدام در صفحهای جداگانه از کتاب زندگی میکنند. این دو دوست صمیمی، بیشتر وقت خود را با هم میگذرانند اما یک روز اختلافی میانشان پیش میآید و هرکدام به دنیای خود پناه میبرند. کتاب با تصویرگریهای رنگی و زبانی کودکانه، به موضوعاتی مانند دوستی، اختلاف نظر، سازشپذیری و اهمیت امتحانکردن چیزهای جدید میپردازد. فضای کتاب ساده و صمیمی است و با روایت ماجرای یک روز معمولی که به یک چالش تبدیل میشود، کودکان را با مفاهیمی چون احترام به تفاوتها و تلاش برای حل اختلافات آشنا میکند. این اثر در قالب داستانی کوتاه و مصور، به مخاطب کودک کمک میکند تا با احساسات خود و دیگران بهتر ارتباط برقرار کند و راههایی برای بازسازی دوستیها بیابد.
خلاصه کتاب بوکی و کوکی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! ماجرا با معرفی «بوکی» و «کوکی» آغاز میشود؛ دو دوستی که هرکدام در صفحهای جداگانه از کتاب زندگی میکنند و همیشه با هم خوش میگذرانند. اما روزی اختلافی میانشان پیش میآید: «بوکی» از «کوکی» میخواهد که این بار او به صفحهاش بیاید، اما «کوکی» قبول نمیکند و ترجیح میدهد در دنیای خودش بماند. این اختلاف باعث میشود هرکدام به تنهایی در صفحهٔ خود بمانند و دلشان برای یکدیگر تنگ شود. هر دو تلاش میکنند راهی برای آشتی پیدا کنند. «کوکی» با پختن کوکی و دعوت از «بوکی» سعی میکند دوستیشان را دوباره برقرار کند. در نهایت، هر دو متوجه میشوند که امتحانکردن چیزهای جدید و پذیرفتن تفاوتها میتواند دوستیشان را عمیقتر کند. داستان با بازگشت آنها به دوستی و تصمیم برای تجربهٔ ماجراهای تازه در کنار هم به پایان میرسد.
چرا باید کتاب بوکی و کوکی را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و تصویرگریهای جذاب، به کودکان کمک میکند تا با مفاهیمی مانند دوستی، اختلاف نظر و سازش آشنا شوند. داستان «بوکی و کوکی» به مخاطب نشان میدهد که گاهی لازم است برای حفظ دوستی، از منطقهٔ امن خود خارج شد و چیزهای جدید را امتحان کرد. این اثر میتواند نقطهٔ شروعی برای گفتوگو دربارهٔ احساسات، حل اختلاف و پذیرش تفاوتها در جمع خانواده یا کلاس باشد.
خواندن کتاب بوکی و کوکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا مناسب است، بهویژه آنهایی که با موضوعاتی مانند دوستی، اختلاف و سازشپذیری روبهرو هستند. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی برای آموزش مهارتهای اجتماعی و حل تعارض به کودکان هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب بوکی و کوکی
«بوکی و کوکی بهترین دوستهای هماند. آنها عاشق ایناند که با هم باشند و با هم وقت بگذرانند. اما امروز اینطوری نیست. امروز بوکی و کوکی از دست هم حسابی عصبانیاند. برای همین هم هرکدام رفتهاند توی صفحهی خودشان. میدانید چه اتفاقی افتاده؟ ماجرا از یک روز خیلی معمولی شروع شد. وقتی که بوکی مثل همیشه رفت به صفحهی کوکی تا دوستش را ببیند. اما این بار بوکی دلش نمیخواست که «مثل همیشه» به صفحهی کوکی برود. دلش میخواست بعضی وقتها هم کوکی به صفحهی او بیاید. برای همین هم بوکی از دوستش خواست که این دفعه او به صفحهاش بیاید. اما کوکی گفت: «نه!» بوکی پرسید: «چرا؟» کوکی هم گفت: «چون صفحهی من خیلی قشنگ و راحت است! تو صفحهی من را دوست داری، من هم دوستش دارم. دوتایی اینجا خوشحالیم.» بوکی گفت: «خب. صفحهی من هم قشنگ و راحت است. اما تو هیچوقت به صفحهی من نیامدی.» کوکی گفت: «من فقط صفحهی خودم را دوست دارم. از چیزهایی که نمیشناسم خوشم نمیآید.» بوکی این بار گفت: «از کجا مطمئنی که از چیزی خوشت میآید یا نه؟ وقتی حتی امتحانش هم نکردی!» کوکی هم جواب داد: «نمیدانم. ولی میدانم که دوستش ندارم و خوشم نمیآید.»