کتاب در جستجوی غول سوزانا لوید + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب در جستجوی غول

معرفی کتاب در جستجوی غول

کتاب الکترونیکی «در جستجوی غول» (The Gigantic Turnip) نوشتهٔ سوزانا لوید با تصویرگری «پدی دانلی» و ترجمهٔ «میترا نوحی‌جهرمی» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستان‌های ماجراجویانه و کمیک قرار می‌گیرد و برای گروه سنی ۹ سال به بالا مناسب است. داستان با محوریت یک شوالیهٔ ماجراجو و جستجوی او برای یافتن غول روایت می‌شود و با تصاویر رنگی و جذاب همراه است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در جستجوی غول

«در جستجوی غول» اثری تصویری و داستانی است که با رویکرد طنز و ماجراجویانه، مخاطب را به دنیای شوالیه‌ها و افسانه‌های کلاسیک می‌برد. داستان در فضایی خیالی و سرشار از عناصر فانتزی شکل می‌گیرد و شخصیت اصلی آن، شوالیه‌ای است که با اعتماد به نفس و البته کمی ساده‌لوحی، به دنبال شکار غول می‌رود. کتاب با الهام از قصه‌های سنتی و با استفاده از تصویرگری‌های پررنگ و پرجزئیات، فضای داستان را برای مخاطب کودک و نوجوان ملموس‌تر می‌کند. روایت داستان با زبان شوخ‌طبع و دیالوگ‌های بامزه همراه است و در کنار ماجراجویی، به موضوعاتی مانند اعتماد به نفس، اشتباهات انسانی و نگاه متفاوت به مسائل می‌پردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به سبک روایت و تصویرگری، برای علاقه‌مندان به داستان‌های تصویری و کمیک جذابیت دارد.

خلاصه کتاب در جستجوی غول

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی شوالیه‌ای آغاز می‌شود که تصمیم دارد غولی را شکار کند. او با کتاب راهنمایش و اسب وفادارش، سفری پرماجرا را شروع می‌کند. شوالیه با اعتماد به نفس بالا و کمی ساده‌لوحی، نشانه‌های غول را دنبال می‌کند و هر بار با اتفاقات خنده‌دار و پیش‌بینی‌نشده روبه‌رو می‌شود. در مسیر جستجو، او با دوشیزه‌ای زیبارو مواجه می‌شود که برخلاف انتظارش، نه تنها کمکی به او نمی‌کند بلکه خودش را درگیر ماجراهای تازه‌ای می‌کند. شوالیه مدام نشانه‌های اشتباهی را دنبال می‌کند و هر بار به نتیجه‌ای عجیب می‌رسد. در نهایت، او متوجه می‌شود که شاید غول آن‌طور که فکر می‌کرد وجود نداشته باشد و ماجراجویی‌اش بیشتر از آنکه به شکار غول ختم شود، به شناخت خودش و تجربه‌های تازه منجر می‌شود. داستان با طنز و شوخی‌های کلامی پیش می‌رود و پایان آن باز است تا تخیل مخاطب را درگیر کند.

چرا باید کتاب در جستجوی غول را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و تصویرگری‌های پررنگ، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌های ماجراجویانه را ارائه می‌دهد. ترکیب داستان و تصویر، مخاطب را به دنیایی خیالی می‌برد که در آن اشتباهات و سوتفاهم‌ها به ماجراهای تازه تبدیل می‌شوند. «در جستجوی غول» علاوه بر سرگرمی، به موضوعاتی مانند اعتماد به نفس، جستجوگری و پذیرش اشتباهات می‌پردازد و می‌تواند نگاه تازه‌ای به قصه‌های کلاسیک ارائه دهد.

خواندن کتاب در جستجوی غول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

برای کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های ماجراجویانه، طنز و کمیک علاقه دارند و دوست دارند با شخصیت‌هایی کنجکاو و ماجراجو همراه شوند. همچنین مناسب کسانی است که به دنبال داستان‌هایی با تصویرگری جذاب و روایت غیرکلیشه‌ای هستند.

بخشی از کتاب در جستجوی غول

«شوالیه مدام با خودش می‌گفت: یک دوشیزه‌ی زیباروی رهگذر شاید بتواند در جستجو کمکم کند. شوالیه به دوشیزه‌ی زیبارو گفت: «عزیز دلم» یک لحظه آرام باش!» بعد با خودش گفت: افسوس. افسوس! نه! همچنان نه! او خیلی کوچک است. این اطراف چیز بزرگی دیده نمی‌شودا! شوالیه با خودش فکر کرد: صبر کن ببینم! شاید از اول جاهای اشتیاه را گشته‌ام! آه، من نادان من نادان! باید بروم آن بالاها تا بتوانم همه‌چیز را بهتر ببینم. شوالیه به اسبش گفت: «اسب عزیزم» پیش به سوی پیروزی! تا پیش از این‌که امروز به شب برسد یک غول پیدا خواهیم کرد!»