تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب درمان در سادگی است
معرفی کتاب درمان در سادگی است
کتاب الکترونیکی «درمان در سادگی است» نوشتهٔ مرضیه رجبی و با ویراستاری فاطمه شکرانی، توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای خودیاری و روانشناسی قرار میگیرد و نویسنده در آن به تجربهٔ شخصی خود از درمان بیماری با روشی به نام ایافتی (EFT) یا ضربهدرمانی میپردازد. کتاب با زبانی صریح و تجربی، مسیر آشنایی نویسنده با این تکنیک و کاربردهای آن را در بهبود مشکلات جسمی و روانی شرح میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب درمان در سادگی است
«درمان در سادگی است» اثری ناداستانی و تجربی است که به موضوع درمان بیماریهای جسمی و روانی با تکیهبر تکنیک ایافتی (رهایی احساسات یا ضربهدرمانی) میپردازد. مرضیه رجبی، نویسندهٔ کتاب، با روایت داستان زندگی خود و چالشهایی که پس از زایمان با آنها روبهرو شده، مخاطب را به سفری درونی برای کشف قدرت ذهن و احساسات دعوت میکند. ساختار کتاب شامل شش فصل است که از مبانی ایافتی و تاریخچهٔ آن آغاز میشود و سپس به آموزش عملی این تکنیک، مدیریت جسم پس از تمرینات، ریشهیابی باورها، تأثیر ایافتی بر عزتنفس و خودباوری و در نهایت، تجربههای شخصی و نتایج حاصل از این روش میپردازد. کتاب با ترکیب روایت شخصی و آموزش گامبهگام، تلاش دارد تا خواننده را با مفاهیم ذهنآگاهی، نقش ضمیر ناخودآگاه و اهمیت پاکسازی احساسات منفی آشنا کند. این اثر نهتنها به معرفی ایافتی میپردازد، بلکه با مثالها و تمرینهای عملی، راهکارهایی برای مواجهه با مشکلات روزمره و بهبود کیفیت زندگی ارائه میدهد.
خلاصه کتاب درمان در سادگی است
کتاب «درمان در سادگی است» با روایت تجربهٔ شخصی نویسنده از ابتلا به بیماریهای جسمی و سردردهای مزمن آغاز میشود؛ بیماریهایی که پس از زایمان و درگیرشدن با مسئولیتهای خانوادگی و شغلی شدت میگیرند و با وجود مراجعه به پزشکان و مصرف داروهای مختلف، بهبود نمییابند. نویسنده پس از ناامیدی از درمانهای رایج، با توصیهٔ خواهرش با دورهای آنلاین دربارهٔ «درمان با ذهن» آشنا میشود و تصمیم میگیرد تکنیک ایافتی را امتحان کند. این تکنیک، که ترکیبی از طب سوزنی بدون سوزن و روانکاوی است، بر ضربهزدن به نقاط خاصی از بدن (مریدینها) و بیان احساسات منفی تمرکز دارد تا انسدادهای انرژی را رفع کند و احساسات منفی و خاطرات سرکوبشده را خنثی سازد. در ادامه، نویسنده به آموزش گامبهگام ایافتی میپردازد: شناسایی مشکل، سنجش شدت احساس، ساخت جملهٔ تصحیح (ترکیبی از پذیرش مشکل و دوستداشتن خود)، ضربهزدن به نقاط مشخص و ارزیابی مجدد احساسات. او تأکید میکند که بسیاری از مشکلات جسمی و روانی ریشه در باورها و خاطرات گذشته دارند و با کارکردن بر روی این خاطرات و باورها، میتوان تغییرات اساسی در زندگی ایجاد کرد. کتاب به نقش ضمیر ناخودآگاه، اهمیت برنامهریزی ذهنی تا سن هفتسالگی و تأثیر احساسات سرکوبشده بر رفتارهای بزرگسالی میپردازد. همچنین، نویسنده با مثالهای متعدد از زندگی روزمره، نشان میدهد که چگونه ایافتی میتواند در حل مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، روابط ناسالم، اعتیاد و حتی مسائل مالی مؤثر باشد. در بخشهای پایانی، کتاب به مدیریت جسم پس از تمرینات ایافتی، مواجهه با مقاومت ذهنی و راهکارهای عبور از موانع درونی میپردازد. نویسنده با تأکید بر سادگی و اثربخشی این روش، خواننده را تشویق میکند که با تمرین مستمر و پذیرش احساسات، به آرامش و بهبود دست یابد.
چرا باید کتاب درمان در سادگی است را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی تجربی و آموزشمحور، تکنیکی را معرفی میکند که برای بسیاری از افراد ناشناخته است و میتواند راهی تازه برای مواجهه با مشکلات جسمی و روانی باشد. «درمان در سادگی است» نهتنها به شرح علمی و عملی ایافتی میپردازد، بلکه با روایت صادقانهٔ نویسنده از مسیر درمان و تغییرات زندگیاش، انگیزهای برای جستوجوی راههای نوین خودیاری فراهم میکند. خواندن این کتاب فرصتی است برای آشنایی با نقش ذهن و احساسات در سلامت، یادگیری تکنیکی ساده و قابل اجرا در خانه و دریافت تمرینهایی که میتوانند به بهبود کیفیت زندگی کمک کنند. همچنین، کتاب با مثالهای ملموس و تمرینهای عملی، امکان تجربهٔ مستقیم این روش را برای خواننده فراهم میسازد.
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال راهکارهای غیر دارویی برای بهبود مشکلات جسمی و روانی هستند، بهویژه کسانی که از بیماریهای روانتنی، اضطراب، افسردگی یا خاطرات و احساسات سرکوبشده رنج میبرند. همچنین، علاقهمندان به توسعهٔ فردی، ذهنآگاهی و کسانی که به دنبال روشهای مکمل درمانی هستند، میتوانند از محتوای این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب درمان در سادگی است
«زمانی که توی بارداریم فهمیدم بچهام پسره. از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجیدم. همسرم بیرون از اتاق سونوگرافی منتظر جواب بود. اما بهش نگفتم تا از کلینیک بیرون رفتیم. وقتی فهمید همونجا تو خیابون دستهاش رو برد بالا و گفت «خدایا شکرت» و دیگه این جمله از دهنش نمیافتاد. پسرم به دنیا اومد. ولی من شدم یه مادر بیمار... تاب و توان انجام کارهای روزمره و رفتن به مدرسه رو نداشتم و خیلی بیانرژی شده بودم. اوایل فکر میکردم به خاطر زایمان و ضعف بدنمه. شروع کردم به مصرف مواد غذایی و داروهای تقویتی، ولی هر روز بیانرژیتر میشدم. کم کم سردردهای پی در پی هم به زندگی روزمره من اضافه شد. دکترها تشخیص میگرن دادن و مصرف داروهای اعصاب شروع شد؛ اما بازهم مجبور بودم مسکنهای قوی بخورم. این قضیه تا چهار سال ادامه پیدا کرد... . تا اینکه یه شب قدر در ماه مبارک رمضان، خسته و دردمند قلبم رو به سمت خالق باز کردم و بهش گفتم: «من چه اشرف مخلوقاتی هستم که همیشه درد دارم و زندگیم داره فلج میشه؟! من چه اشرف مخلوقاتی هستم که دکترا نتونستن من رو درمان کنن و خودم هم هیچ راهی ندارم؟!» با گفتن همین جملات خوابم برد.»